mormona написа:Аз ще правя класирането после да не се хабите
Абе хора няма ли игра за Премиерлиг?![]()
![]()
Като тази ама за висшата лига ???
Има във Футбол Свят , в темата за Премиершип ама аз не играя там
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
![]()

![]()

THE G.A.M.E написа:MuFc1878 написа:Някой да е познал точния на БарсаTHE G.A.M.E написа:
Барселона - Осасуна -> 4 : 0
Аз, ама съм го разделил на 2 ......

Gandalf написа:mormona написа:megan fox написа:Довечера по някое време ще направя класирането за мачовете от ЕКТ. Тия дни нямам никакво свободно време.
Нали е направено бе , или не е. Аз не разбрах докога е точкувано.
И ако имах сила бих забранил да се дават мачове за Евротурнирите. Безумно е , неможем да смогнем
Всичко е направено.. Megan беше добавил точките от предния кръг, а аз сметнах тези от ЛЕ.Иначе и аз съм против мачовете от Европа.. Има си теми за европейските турнири

bultras4e написа:Снощи беше много добре-8 точки...![]()

megan fox написа:Хубаво казвате да не даваме прогнози за ЕКТ, но не всички участват в играта за ШЛ. Все пак там нали беше с квоти спрямо класиранията от предният сезон. Само, че се получи с доста сериозен хендикап за някои играчи. Примерно аз, Los Che и някои други потребители даваме прогнози само за играта в Примера, докато има потребители, които участват в игрите на ВЛ, Примера, Калчото, Бундеслигата и имат доста по-голям шанс все от една от тези игри да се докопат до квота за ШЛ, а това не е честно.
Мен лично не ми е проблем да смятам точките, просто тази седмица имах много ангажименти и не ми оставаше никакво време да седна на компа.
mormona написа:megan fox написа:Хубаво казвате да не даваме прогнози за ЕКТ, но не всички участват в играта за ШЛ. Все пак там нали беше с квоти спрямо класиранията от предният сезон. Само, че се получи с доста сериозен хендикап за някои играчи. Примерно аз, Los Che и някои други потребители даваме прогнози само за играта в Примера, докато има потребители, които участват в игрите на ВЛ, Примера, Калчото, Бундеслигата и имат доста по-голям шанс все от една от тези игри да се докопат до квота за ШЛ, а това не е честно.
Мен лично не ми е проблем да смятам точките, просто тази седмица имах много ангажименти и не ми оставаше никакво време да седна на компа.
Аз съм твърдо против прогнози за евромачовете тука. Ти си бил зает , ама няма гаранция , че пак няма да си по-натам. Изпуснем ли става каша...

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта