НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот acmilan » 21 яну 2009 23:43

Наздраве,пичове,как я карате?Аз само да спомена три неща-1.КАКА ОСТАНААААААА!!!!!!!! :D 2.Взех изпита с отличен!!! :D 3.Каквото и да говорите,по-красиви от моите съгражданки-заралийки едва ли има!!! :D
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 яну 2009 00:14

НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ,Надявам се настроението да е на 6,както е и при мене! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 яну 2009 00:29

acmilan написа:Наздраве,пичове,как я карате?Аз само да спомена три неща-1.КАКА ОСТАНААААААА!!!!!!!! :D 2.Взех изпита с отличен!!! :D 3.Каквото и да говорите,по-красиви от моите съгражданки-заралийки едва ли има!!! :D

НАЗДРАВЕ !!!

1. ДА - ПРАВИЛЕН ИЗБОР ! Роматниката във футбола е жива в Италия,от големите страни...все още ;) 2. Честито - ма къв изпит ? 3. Дай снимки :twisted:

:D :D
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 яну 2009 00:43

acmilan написа:Наздраве,пичове,как я карате?Аз само да спомена три неща-1.КАКА ОСТАНААААААА!!!!!!!! :D 2.Взех изпита с отличен!!! :D 3.Каквото и да говорите,по-красиви от моите съгражданки-заралийки едва ли има!!! :D

1.Правилен избор,въпреки,че не харесвам италианските отбори,с изкл'чение на Юве.Хубаво е,че има още такива играчи,които мислят предимно за феновете!

2.Честито и от мен,ето ти един ГОЛЯМ повод да ни почерпиш(как само си го изпросих! :oops: )!

3.Без доказателства не вярваме! :lol: :lol: :lol: Може и така да е,не знам!Аз имам наблюдения върху Пловдивчанки,няма спор," 'арни са"! ;)

Аз имам от скоро вила до Пловдив,така че подавам молба до пловдивчани да ме приемат на 50%от тях! :lol: Обсъдето го и кажете,някой път като идвам,може да бием по бира! ;) Само ако искате де! :lol:
П.П.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 яну 2009 00:52

хаххахаа София и Пловдив не се обичат,брат ! Внимавай с избора :D Иначе,и аз имам мн приятели в Плд,така че НАЗДРАВЕ за тях ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 22 яну 2009 10:54

Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерни ;) Наздраве и от мен :D
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 яну 2009 13:48

Blake написа:Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерни ;) Наздраве и от мен :D

Е бате,много ясно ! То и повечето софиянци не мразят провинцията ама има и такива дето го правят без ясна идея що ;) Как да е...България над всичко и НАЗДРАВЕ !
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 яну 2009 14:22

Blake написа:Тва че пловдивчани мразят софиянци е клише :Р Познавам и такива ама и те не знаят защо , говорят като латерни ;) Наздраве и от мен :D

Е ,аз ги мразя МНОГО и мога да кажа защо .Това не пречи да имам приятели от София.Ето Блуто пише "провинцията",като слага Пловдив под общ знаменател..това ме вбесява и в момента ми идва да го засипя с 300 изречения против тези писания.
Това естествено не пречи да поздравя може би най-позитивния и симпатичен човек във 'целио' форум BLUE LION!НАЗДРАВЕ ЗА НЕГО!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 яну 2009 14:51

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Е ,аз ги мразя МНОГО и мога да кажа защо .Това не пречи да имам приятели от София.Ето Блуто пише "провинцията",като слага Пловдив под общ знаменател..това ме вбесява и в момента ми идва да го засипя с 300 изречения против тези писания.
Това естествено не пречи да поздравя може би най-позитивния и симпатичен човек във 'целио' форум BLUE LION!НАЗДРАВЕ ЗА НЕГО!

В случая не говорех за Пловдив бе брат ;) :D Като кажа провинцията,разбирам (аз поне) не Варна,Пловдив,Бургас и т.н. а малките градчета ;) Сега няма и аз да си крива душата,че за мен София си е номер 1,а за другите...еди-кво си ама тва е друга тема ! Все пак,НАЗДРАВЕ за нас и всички в тая тема ;)
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 22 яну 2009 17:46

А бе пичове, нема смисъл от спорове по линия София-Пловдив. Всеки един град и всяко едно село в България имат своите плюсове и минуси, така че колкото и да се спори къде е по-добре няма да се реши спора.
Ай Наздраве

Върни се в “Игри и забавления”