eRepublik - присъединете се към еБългария!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Trimastiki
Контакти:

Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!

Мнениеот Trimastiki » 22 сеп 2011 23:41

Ако някой се заинтересува от ерепублик, ще съм благодарен, ако ползва този линк: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zachs
Почерпката после се разбира от само себе си! Наздраве! 8-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 сеп 2011 16:05

Tоя галфон Плато... да го видим кога ще оправи тая бъгава игра... играта ми крашна за 10 минути, колкото да изгуяб БХ медала... Сега едва ли ще ми върне базуките... :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 25 сеп 2011 11:02

Моля,който може да гласува за мен в Полизия,аз съм от БДП.За пореден път се мъча да стана депутат,умишлено се пуснах в този регион,защото там са необходими по-малко гласове.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 сеп 2011 14:46

И аз търся гласоподаватели. В Добдруджа, партия Звено.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 25 сеп 2011 22:22

Хайде който може да гласува за мен,трябват ми 2-3 гласа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 08 окт 2011 23:38

Хайде, де, все още ми трябват 2 реферала. Линк за регистрация тук. Ще черпя. :lol: :lol:
Чудя се да вляза ли в армията? iKimi как е там. Ще споделиш ли?

haha

Мнениеот haha » 09 окт 2011 11:21

Exclusive написа:Хайде, де, все още ми трябват 2 реферала. Линк за регистрация тук. Ще черпя. :lol: :lol:
Чудя се да вляза ли в армията? iKimi как е там. Ще споделиш ли?

Въпрос на предпочитание.Финансирането не е нещо особено,ако това те интересува,сигурно знаеш за реформата на Абсфреш,която се извършва в момента.Попринцип,от около месец се чудя дали да не напусна,не за друго,ама ми омръзна от боя по заповеди,искам вече да поиграя по-свободно играта.Иначе не бих казал,че е зле там,мен ме приеха преди 4 месеца,определено участието в армията помогна на развитието ми като играч,сега след промените на Плато,нашия взвод събрахме злато и купихме един MU,където,ако направиш 25 убийства в зададената битка получаваш енерджи бар и базука.Въпрос на предпочитание е дали да постъпиш,в никакъв случай няма да оплювам или възхвалявам армията.
П.п.Трябва да правиш по 100K щета на ден,за да те приемат. https://spreadsheets.google.com/spreads ... T3c6MQ&ifq

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 09 окт 2011 21:21

Аз толкова щета правя на един бой. За сега ще седя в Бразилия и ще фермя още малко. Пък и си намерих готин отряд. Пращат ми 12 танка и храна за 75 удара. Понеже са в друга часова разлика ми пращат танковете и заповедите през нощта, а аз сутрин ги избивам, но за България, защото няма как да ме хванат. :)

haha

Мнениеот haha » 09 окт 2011 21:29

Как се уреди с бразилско гражданство?

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 09 окт 2011 22:14

Уредих се. Ако искаш ще се опитам да уредя и теб. Но да знаеш, че не е сигурно дали ще стане, защото тези пичове, които ще питам може вече да са се изчерпали откъм гражданства.

Върни се в “Игри и забавления”