haha написа:Само аз откакто играя,това ще ни е третото изтриване

А Русия е спасена за кратко,събрите тръгнаха на поход на изток.
Ох, аз не мога да ги изброя всичките..., но най-унизителното лично според мен бе, когато ни атриха вентилаторите. То пак бяха сърбите и турците през mpp-то, но бе доста обидно България 2 да заличи България 1 от картата...
На времето като ни изтривиха мамалигарите през месец какво да кажа?! Станеше ли Гаро (Гарабеда) президент и изтриването се очертаваше веднага на хоризонта. Два пъти ги атакува на пияна глава, едният път защото му дуднеха на главата, че било скучно и че сме си нямали собствена битка. И един път сърбите ни излъгаха да ударим Румъния в груб, за да спечелим глътка въздух на Сърбия, а тя после щяха да ни помогне да ги изтрием... - ташаци на рояци! Сърбите подписаха мир с качамаците, после гледаха как ни изтриват и така... вярно, че после сърбите ни освободиха (те 3 пъти ни освобождаваха, след като мамалигария ни изтриваше от картата), ама къде е Киро на кирия?!
Едно време схемата за освобождаването ни бе следната: качамиците ни трият нас, после минават сърбите отгоре им и вземат нашите региони, а накрая ние вдигаме въстание след въстание! Само, че навремето семантиката на играта бе такава, че за стартиране на всяка битка се плащаше злато..., т.е. ние плащахме на сърбите да обявят война на Гърция (1 злато за всеки играч), после ние плащахме на сърбите да атакуват регионите ни (0.25 злато за играч в региона), и накрая разбира се ние плащахме цената на въстанията, която беше 0.1 злато на играч в региона! Излизаше ни златно! Всеки път като успявахме да съберем мако злато, някакъв финансов резерв качамиците ни изтриваха и всичкото злат отиваше за освобождаването ни, че понякога чак се налагаше да вземаме заеми или после дължахме на сърбите пари...
Навремето да имаш фирма за билети бе баси медното, всеки ден имаше някакви местения от един регион в друг, било то за да се оскъпи атаката по даден регион, било то за да се оскапи или да излезе по-евтино вдигането на въстание... на седмица правех по над 10 злато печалба от тия билети...