НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: НАЗДРАВЕ !
Обаче бирата нещоо не е на кеф за писане(хакане) тая вечер !!
- lauta hools
- Контакти:
Малееее хора,какво правите бе?250 отговора
АЙ НАЗДРАВЕ! 
[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

- slavia_forever
- Контакти:
ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- PLOVDIV PEE 1912
НАЗДРАВЕ !!!АМИ КАТО ИМА РАЗБИРАТЕЛСТВО И ГОТИН МОХАБЕТ ...
PLOVDIV PEE 1912 написа:Обаче бирата нещоо не е на кеф за писане(хакане) тая вечер !!
Оти бре ? Аз днеска не съм пил нищо,ма за настроение си викам наздраве
Lauta,аз викам всяка вечер,по между другото да си викаме по едно наздраве за настроение

- PLOVDIV PEE 1912
slavia_forever написа:ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.
МАЧА БЕШЕ ИСТИНСКИ ,ОЩЕ ВЧЕРА ТИ ГО КАЗАХ.
- slavia_forever
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:slavia_forever написа:ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.
МАЧА БЕШЕ ИСТИНСКИ ,ОЩЕ ВЧЕРА ТИ ГО КАЗАХ.
ДА - И АЗ ДНЕС НЕЕДНОКРАТНО ПРИЗНАХ, ЧЕ ВЕРОЯТНО Е ТАКА!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
slavia_forever написа:ЗА BLUE LION: АМИ КАТО ЦЯЛО АЗ ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ. СТОРИ МИ СЕ ИСТИНСКИ МАЧА. ИМАШЕ БОРБА, ИЗЛИШНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ, ПРОПУСКИ, ИМАШЕ И ОКОЛО 20-ТИНА МИНУТИ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, КЪДЕТО КАНАРИТЕ С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ, ТРЕПЕРЕХА ДА НЕ ИЗРАВНИМ, ПОСЛЕ ИЗГОНИХА ТЕХЕН СЪСТЕЗАТЕЛ, ПО МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН, В РАМКИТЕ НА 15 МИНУТИ, С ДВА ЖЪЛТИ КАРТОНА (ВТОРИЯ СИ ГО ИЗПРОСИ, ПОЧТИ В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА), А МАЧА СИ СВЪРШИ 2:1. АБЕ КАТО ЦЯЛО, НЕ БЕШЕ ЛОШ МАЧА. СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖЕНО СИ НИ БИХА. МОЖЕШЕ И РАВЕН ДА ЗАВЪРШИ, СЪЩО ЩЕШЕ ДА ПРИЛЯГА НА ИГРАТА. ПРЕДИ ТОВА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО УРЕДЯТ, НО ПАК ТИ КАЗВАМ, ПОНЕ ОТ РЕПОРТАЖА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ИСТИНСКИ.
Ми тука разчитам на твоето мнение !Евалата за адекватното мнение

- PLOVDIV PEE 1912
НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ АЗ СЕ НАПИХ И .......ФИИИУУУУ ЛЕКААА ДО УТРЕ ,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!!!!!!!!
- lauta hools
- Контакти:
Май само аз от вас съм бил на "вечното дерби" или....?
[center]

Върни се в “Игри и забавления”