А,да не забравя,дано Щурмана не вдигне въстанието,че много ме нерви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Понеже съм от по-скоро в играта,толкова ли е било лошо управлението на Импо,че да има такава кампания срещу него?
А,да не забравя,дано Щурмана не вдигне въстанието,че много ме нерви
bigbonusprize написа:Макетата си мисля, че трябва да помогнем на Русия. В момента Макетата много са ги налазили и може скоро да ги затрият. Гърците още ли бойкотират?
tarikat написа:bigbonusprize написа:Макетата си мисля, че трябва да помогнем на Русия. В момента Макетата много са ги налазили и може скоро да ги затрият. Гърците още ли бойкотират?
Трудно. Нямат загуба засега.
bigbonusprize написа:Едно мнение правилно не мога да напиша. Имах предвид, че трябва да помогнем на Русия, защото много са ги налазили. Хърватска и Гърция сами по себе си са способни да разбият макетата, но не знам дали Гърция още бойкотира...
megan fox написа:bigbonusprize написа:Едно мнение правилно не мога да напиша. Имах предвид, че трябва да помогнем на Русия, защото много са ги налазили. Хърватска и Гърция сами по себе си са способни да разбият макетата, но не знам дали Гърция още бойкотира...
И аз не знам дали бойкотира...
А колкото до Русия.... не знам колко ще им помогнем. Да, от ЕВ-то печелим 10% щета, която не е за подценяване, но едва ли точно тя ще успее да обърне хода на нещата за Русия!
megan fox написа:bigbonusprize написа:Едно мнение правилно не мога да напиша. Имах предвид, че трябва да помогнем на Русия, защото много са ги налазили. Хърватска и Гърция сами по себе си са способни да разбият макетата, но не знам дали Гърция още бойкотира...
И аз не знам дали бойкотира...
А колкото до Русия.... не знам колко ще им помогнем. Да, от ЕВ-то печелим 10% щета, която не е за подценяване, но едва ли точно тя ще успее да обърне хода на нещата за Русия!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта