MagicMoments написа:За фланаелката при катерачите имате срок до 9 етап да давате прогнози.![]()
Е то досега само аз съм дал прогноза за нея, но там всичко е ясно, в момента няма по-добър катерач от Контадор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MagicMoments написа:За фланаелката при катерачите имате срок до 9 етап да давате прогнози.![]()
megan fox написа:MagicMoments написа:За фланаелката при катерачите имате срок до 9 етап да давате прогнози.![]()
Е то досега само аз съм дал прогноза за нея, но там всичко е ясно, в момента няма по-добър катерач от Контадор.
MagicMoments написа:megan fox написа:MagicMoments написа:За фланаелката при катерачите имате срок до 9 етап да давате прогнози.![]()
Е да ама нали се сещаш че Контадор е най-добрия катерач ,но той печели височините в края на големите етапи ,а предишните ги обира откъснала се група.![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Изключено е Контадор да се пробва в откъснала се група,няма шанс да го пуснат,а и той надали ще опита.Малко вероятно е точно той да вземе фанелката за катерач.
rhaegar написа:Еми то по тая логика и днеска може да им направи минута, давай да тръгва.
megan fox написа:rhaegar написа:Еми то по тая логика и днеска може да им направи минута, давай да тръгва.
На равнинен етап? Това не е много умно. Контадор е катерач, той може да изръси останалите само по восичините...
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта