Всичко за Football Manager

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Всичко за Football Manager

Мнениеот cska_90 » 21 фев 2009 21:35

SHYNE написа:това е един шот от моята игра с Барса . реших да купя Фабрегас :) и цената на която арсенал склониха е просто култова :)
http://img228.imageshack.us/img228/754/kultovo.jpg

xaxa.Еми ти пак направо 242 пробваи с по-малко може и да се съгласят-все пак имаш само 62 млн
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 фев 2009 21:43

Cesc Fabregas написа:
cska_90 написа:
Cesc Fabregas написа:Здравейте,според мен е крайно време тази игра да има своя тема в този форум!ТУк момем да си обсъждаме всичко-тактики,качествени играчи,тренировки,успешни трансфери и провали и тн! :) Ако искате,пишете тук!Аз започвам с добри играчи:
Georginio Wijnaldum- 16 годишен,играч на Фейенорд,броят го за новия Зеедорф,препоръчвам го! ;)
Bogdan Stancu-20 годишен румънец,стархотен става след първите няколко сезона,вкарва по 50-60 гола на сезон! :!: :idea:
Henri Saivet-Французин,16 годишен,нападател и дясно крило,изключително перспективен! :idea:
Mika Aaritalo-21 годишен финландец,нападател и ляво крило,много е добър! ;)
Ако искате,пишете,за да обмениме опит! :)

и аз това си мислех ,ама не бях сигурен дали ще има интерес.От това което си написал обаче имам чувство ,че говориш за ФМ 2008.

Точно така,не съм го писал,за да може да си приказваме за всички версии.Ако имаш предложения за играчи,казвай! ;)

Ами на 2008 ги позабравих ,но този финландец наистина е идеален и струва около 1 млн,ама на 2009 не го виждам.Но на 2009 наистина има доста таланти -аз например съм много доволен от Mark Beevers, Nicola Madonna, Marquinos, N'Kolou, Lewandowski, Bruins, Dzagoev.Като цяло обаче повечето от тях в началото не са кои знае какво ,но се развиват много и с правилен подход определено могат да станат много добри.Иначе от известните определено Балотели ,Палоски ,Фасио и Рамси са изключително добри ама и са доста по-скъпи.
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 фев 2009 21:53

cska_90 написа:
SHYNE написа:това е един шот от моята игра с Барса . реших да купя Фабрегас :) и цената на която арсенал склониха е просто култова :)

xaxa.Еми ти пак направо 242 пробваи с по-малко може и да се съгласят-все пак имаш само 62 млн

не бе майна :) пробвах с малко над 100 милиона :lol: и отказаха изпратих запитване за цената и ето цената :)просто ми беше интересно за колко ще го дадат :)
като цяло цените на играчите на 2009 така са надути че не е истина :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 фев 2009 22:00

SHYNE написа:
cska_90 написа:

не бе майна :) пробвах с малко над 100 милиона :lol: и отказаха изпратих запитване за цената и ето цената :)просто ми беше интересно за колко ще го дадат :)
като цяло цените на играчите на 2009 така са надути че не е истина :lol:

а запитаване ,тъкмо се чудех как си предложил 242 про положение ,че имаш 62.Ама прав си за цените,дори и на по-неизвестни футболисти,които на предните версии бях по-достъпни.Така ,че ако играеш с отбор с по-нисък бюджет е доста трудно.Например за вратаря на Лъо Ман -Пеле давах 30 и пак не го пуснаха.Затова единствения начин е млади играчи и да имаш търпение да се развият или трансфер листед.
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 21 фев 2009 22:16

На 2008 не е само този финландец, трима са! Все от един отбор - Jukka Lehtovaara (GK), Mika Aaritalo (AMRLC/FC) и Patrick Lomski (ST), невероятни стават и тримата, купуваш ги веднага за 200к общо от един и същи отбор и след 5 сезона цената им е колкото вземеш, но аз отказвах оферти от по 35м за тях :)
На 2009 ги няма, за съжаление, но има други, препоръчвам Mascio (MC), италианец от бразилски произход, на петият ми сезон с Левски спечелих ШЛ, а той беше най-добър играч на турнира ;) отбеляза и 35 гола, което за MC е невероятно.
С правилните тренировки и достатъчно игра мога да изброя поне 50 играча, които стават неземно добри, повечето от тях са напълно достъпни за нашенските "грандове" ако ги вземеш в самото начало.
Ако някой му е интересно нека ми пише, мога да помогна с имена, тактики, тренировки и т.н.
Сегашната ми амбиция е да направя отбор от Blue Square South/North европейски шампион, доста зор ще е, при това моите любимци от Halifax Town, с които вършеех на предишните версии, фалираха и сега си търся нов обор :) Ако някой знае английско село с амбиции да каже :D

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 фев 2009 22:21

седемнамалко написа:На 2008 не е само този финландец, трима са! Все от един отбор - Jukka Lehtovaara (GK), Mika Aaritalo (AMRLC/FC) и Patrick Lomski (ST), невероятни стават и тримата, купуваш ги веднага за 200к общо от един и същи отбор и след 5 сезона цената им е колкото вземеш, но аз отказвах оферти от по 35м за тях :)
На 2009 ги няма, за съжаление, но има други, препоръчвам Mascio (MC), италианец от бразилски произход, на петият ми сезон с Левски спечелих ШЛ, а той беше най-добър играч на турнира ;) отбеляза и 35 гола, което за MC е невероятно.
С правилните тренировки и достатъчно игра мога да изброя поне 50 играча, които стават неземно добри, повечето от тях са напълно достъпни за нашенските "грандове" ако ги вземеш в самото начало.
Ако някой му е интересно нека ми пише, мога да помогна с имена, тактики, тренировки и т.н.
Сегашната ми амбиция е да направя отбор от Blue Square South/North европейски шампион, доста зор ще е, при това моите любимци от Halifax Town, с които вършеех на предишните версии, фалираха и сега си търся нов обор :) Ако някой знае английско село с амбиции да каже :D

е предполагам,че ако си направиш финландското може и да ги има ;)
Ами твоите цели определено са доста амбициозни и трябва доста търпение-около 10 год.Аз се задоволям с по-постижими.Сега започвам с QPR и се надявам да постигна нещо-има доста млади футболисти с потенциал.Ако можеш да ми препоръчах нападател млад до 2.5 млн и то по възможност да има EU паспорт,защото иначе няма да получи виза ще съм ти много благодарен.
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 21 фев 2009 22:41

Така е, от Блу Скуеър до европейски шампион ти трябват поне 15 години. На 2008, играх 18! сезона с Халифакс, взех 3 пъти Уефа и 2 пъти ШЛ, накрая Ман Ю ми предложи да им стана треньор (знам, че мога да почна с тях, но да ти предложат те е съвсем друга тръпка) и аз реших, че съм постигнал всичко и се отказах, все още пазя сейвовете, де :D

Чак сега прочетох поста ти докрай, веднага ти казвам - Vaclav Kadlec, не съм 100% сигурен за първото име, но фамилията е такава, играе в Спарта Прага, на 16 години, най много след 6 месеца е готов титуляр в отбор от ранга на КюПиаР, чех е така че няма проблеми с визата, има проблем обаче, може да не иска да дойде веднага, защото тъкмо се бил присъединил към Спарта, но първата зима е твой ;) Цената му варира, на някои мои игри го листват, на някои му искат 2-3м, но средно е около милион. Друг кандидат е Raul Rusescu, играе някъде из Румъния, може да му искат повече от 2.5м, но не много и си струва! И двамата са типични тарани, здрави с по над 15 Heading :) Аз не харесвам ниски играчи, винаги търся тип Targetman, но ако искаш ще се разровя.
Качествата на Rusescu на четвъртата му година при мен, и честа за играта (изброявам в ред на важност според мен):
Finishing 18 Composure 17 Flair 16 Off the ball 18 Positioning 16 Heading 16 Jumping 15 Stamina 18 Pace 13 Acceleration 12
С тези качества НЕ Е титуляр при мен, тъй като мястото му го взе един генериран от играта финландец, който откраднах от ЦСКА след 3 години мъки, най-накрая новият Ал Том прие офертата ми от 10.75м зад гърба на Пената и им взех играча отбелязал 21 гола в 18 мача една есен, в последствие същия човек отбеляза победната пета дузпа на финала за ШЛ срещу Байерн, а те горките още му търсят заместник и се движат на 6-7 място без него, но все пак не може да се отрече нюхът им за трансфери - 45к купен - 10.75м продаден :D
Последна промяна от седемнамалко на 21 фев 2009 23:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 фев 2009 23:00

А тоя бастун ако мине повече време за Арсенал става ли? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 фев 2009 23:01

седемнамалко написа:Така е, от Блу Скуеър до европейски шампион ти трябват поне 15 години. На 2008, играх 18! сезона с Халифакс, взех 3 пъти Уефа и 2 пъти ШЛ, накрая Ман Ю ми предложи да им стана треньор (знам, че мога да почна с тях, но да ти предложат те е съвсем друга тръпка) и аз реших, че съм постигнал всичко и се отказах, все още пазя сейвовете, де :D

Чак сега прочетох поста ти докрай, веднага ти казвам - Vaclav Kadlec, не съм 100% сигурен за първото име, но фамилията е такава, играе в Спарта Прага, на 16 години, най много след 6 месеца е готов титуляр в отбор от ранга на КюПиаР, чех е така че няма проблеми с визата, има проблем обаче, може да не иска да дойде веднага, защото тъкмо се бил присъединил към Спарта, но първата зима е твой ;) Цената му варира, на някои мои игри го листват, на някои му искат 2-3м, но средно е около милион. Друг кандидат е Raul Rusescu, играе някъде из Румъния, може да му искат повече от 2.5м, но не много и си струва! и Двамата са типични тарани, здрави с по над 15 Heading :) Аз не харесвам ниски играчи, винаги търся тип Targetman, но ако искаш ще се разровя.

Kadlec съм го пробвал -мисля ,че в Палермо беше -наистина е добър.Сега си взех този италианеца с бразилски паспорт от Чиско и наистина изглежда талант, аи струва смешните 30 000.А мжд 18 ти сезон как ти беше интересно да играеш-то май само регенти остават.Аз повече от 3 не съм играл. ;)
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 21 фев 2009 23:11

Mascio става играч, който печели наградата за най-добър в ШЛ, ти си отговори става ли за Арсенал ;) те ми го искат между другото, но да забравят, според личното ми мнение на шестия сезон, който играя в момента, той е значително по-добър от този на аватара ти (същата позиция) :D

Търпение имам но и огромна част от мачовете (от първенството) ги играя на key и макс скорост, иначе няма как :)

Върни се в “Игри и забавления”