Тоя фикс ми е добре известен. Искам и друг.
Лошото е, че никой не ще да прави слотове, под претекста че било тежко, както и видео карти, а истината е една- да се бръкне клиента в джоба за ново дъно или нова видео карта. Ама дъно за лаптоп няма начин да купя и то за пет-шестгодишна машина, изобщо не е рентабилно. То ще ми излезе по евтино да изкарам и висше електроника и да си го сторя сетне, отколкото да сменям дъното за над 250 кинта.
Докато бачка с една плочка бачка, сетне в боклука да върви- засега единствения рентабилен вариант е да си купим една по-голяма плочка рам и тия двечките да седят за резерва и тва е и слота ще го излъжем.

Точно това мисля да сторим.

Той браточката вика същото, да си купим PS, ама може да ни е трудно управлението, че сме си свикнали с клавиши.

Нали знаете- W-напред, D -надясно, A - наляво и S - назад дручко е, класика в шутърите.

Докато с ПС, ще се чупят 10-тина джойстици познавам си роднините.

Ето защо се случва тоя проблем със слота- игрички в креватчето са сладки, но се развалят чаркалъците вътре. А и му казах хиляда пъти да пуска подложката да му духа, ей ся да го духа той, да цъка Диабло 2 кат му е толкова акъла, ама прецака и мен.
[offtopic]www.thinkwiki.org/wiki/Problem_with_failing_memory_slot[/offtopic]
Специално нашият лаптоп си имаше и гаден производствен дефект, липса на дупчици на капака за добро охлаждане и топлината си излиза чак през копчетата, дори и с наличието на охладителна подложка, ама е преживял доста, включително и падане от бюро, май фолт си беше, че оставих права чантата без надзор и си бях забравил и дневника.

Отидох набързо щото си предчувствах какво ще стане, ама децата отде да знаят, че вътре има лаптоп и са бутнали чантата на земята. Премаля ми тогава, но нямаше и драскотина за мой късмет и как да има като мъкнех по 10 кила учебници + лаптопа да си цъкам снукърче, няма да слушам клюки на колеги я. Като носех компа цъках игрички и филмчета си зяпах и превеждах, като го не носех- цъках тенис на маса или баскет и волейболче. Готинко е тей, щото си смесвах и работата и удоволствията. Само като им метна топката от центъра и влизат тройки, а под коша пък не можех много да вкарвам, отдалече си ми беше по-лесно.
Не знам кво стана, навремето с брата си цъкахме на 21 по цял ден и си правех серийки, като пораснах двойки вече не щяха да ми влизат, както ми беше гадно и не обичах да пиша двойки в дневника, сигурно се получи някакво професионално изкривяване, но моите не са едно и две. Ама то като е разностранен човек има и разностранни професионални изкривявания.
Абе хубаво е всеки да поназнайва от много области по нещичко и да сменяш хобито, че едно и също нещо омръзва. [offtopic]Тревожи ме с това непостоянство да не ми омръзне и жената след време ако реша да се бракувам, за какво мислите хората се женят по сто пъти- сменят хобито, че им омръзват едни и същи неща в леглото, няма какво да се заблуждаваме..

[/offtopic]