megan fox написа:Пфу, дадох ви идея за игра, а изпуснах началото й...
Нищо от утре почваш и ти.7 точки пасив нищо не е .Може да даваш прогнози за победителите в 3 от категориите.Срока е до утре.Гледай това да не забравиш че ще изгубиш поне 30 точки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Пфу, дадох ви идея за игра, а изпуснах началото й...
buffon написа:Аз вчера изтървах етапа и съм учуден от трагично представяне на Саксо Банк.Контадор да изостава само след два етапа с 1и42 сек. едвали някои си го представял.Иначе днешния етап е за Кавендиш.
megan fox написа:buffon написа:Аз вчера изтървах етапа и съм учуден от трагично представяне на Саксо Банк.Контадор да изостава само след два етапа с 1и42 сек. едвали някои си го представял.Иначе днешния етап е за Кавендиш.
Защо си изненадан? Саксо Банк са посредствен отбор, изключвам Контадор! Момчетата в Саксо сравнени със бившите съотборници, с които досега Алберто е печелил Тура са доста по-слаби. А и в Саксо нямат изявени часовникари, които да теглят тима в отборният часовник. Контадор трябва да се стреми да минимизира загубите докато не почнат планинските етапи, после ще стопява разликите, но до тогава не трябва да допуска разликата да става над 2 минути от Анди! Лошото е, че тази година и само един единствен индивидуален часовник, а в него Алберто ще стопи 30-тина, макс 40 секунди на Анди.
track.and.field написа:От къде да знае човек, може Анди да е поработил над часовникаИначе познах за Гармин, че ще спечелят !
MagicMoments написа:Не забравяй че чавовника е дълъг 43 километра и не е сред най лесните(видяхме го в Дофинето) и ако вали Алберто ще направи поне минута на Анди![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта