Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Мнениеот Alex » 08 май 2016 02:11

galin56 написа:
Alex написа:
galin56 написа:Абе мача не беше кой знае колко интересен. А за Кубрат не знаех, че налита на мъжко. Така му се пускаше на тоя Чисора и така го прегръщаше, че сигурно Андреа не е прегръщал толкова за последните месеци. 5 секунди бокс и му се увисва на врата. А накрая това със съдиите винаги ми е било странно. Какви са тия точки и как си ги измислят само те си знаят(говоря по принцип, не само за тоя мач). Всички дават различни точки, по време на мача няма никакви индикации или броячи, и накрая -хоп всеки си измисля по 2 числа. И обикновено винаги са около 110-115 точки всички мачове по 12 рунда. Абе смешна работа. Май по-добре да си бях легнал по-рано вместо да зяпам някакъв немски стрийм по нощите.

Еми спечелен рунд е 10-9, мисля, че нокдаун е 10-8 и т.н. имаше си някаква схема как се смятаха

А защо в статията си за мача, ГОНГ са писали, че резултата на съдиите отразява ударите в срещата, така и не разбрах.

Аха , това не го знаех. Но пак не разбирам защо резултата от съдиите не се изписва след всеки рунд като на Олимпиадите. Така е супер тъпо и винаги остава нотка на съмнение, че съдиите си пишат накрая каквото искат. Още повече че 3-ма съдии, 3 съвсем различни резултата, а мача е един и същ. Тоест не би трябвало да има разлика в отсъжданията.

еми те не пишат накрая. Идеята е ,че след всеки рунд пишат. Тоя мач беше крив, щото само няколко от рундовете имаше изявено надмощие и повече агресия. Затова и такива разлики има в решенията. Уж, Кобрат имаше надмощие, ама и той нищо не направи в доста от рундовете, за да убеди, че ги заслужава и това води до различните резултати. Аз лично си предпочитам аматьорите, просто са ми по-динамични и интересни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 май 2016 02:14

Alex написа:Смисъл, че трябва да съм впечатлен, че Европейска титла се дава за кроше, което би нокаутирало някой хванат от улицата??? Аз даже и 3 седмици ще изкарам у болницата, идеята е, че на тях няма да им стане нищо особено.

Тва не е верно, тупаниците са си тупаници.
А и не виждам отгоре на кво си очаквал нокаут, Чисора май само два пъти е сядал на задник.
Ако тоя мач ти е бил скучен требва да си цъкнеш некоя от шахматните партии на Кличко да видиш кво е приспивен бокс.

Аз разбирам разочарованието ви, но исинския бокс няма нищо общо с Роки и не бива да очаквате всички да са като Майк Тайсън, тва е нереално.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2016 02:19

Цецо Чука написа:
Alex написа:Смисъл, че трябва да съм впечатлен, че Европейска титла се дава за кроше, което би нокаутирало някой хванат от улицата??? Аз даже и 3 седмици ще изкарам у болницата, идеята е, че на тях няма да им стане нищо особено.

Тва не е верно, тупаниците са си тупаници.
А и не виждам отгоре на кво си очаквал нокаут, Чисора май само два пъти е сядал на задник.
Ако тоя мач ти е бил скучен требва да си цъкнеш некоя от шахматните партии на Кличко да видиш кво е приспивен бокс.

Аз разбирам разочарованието ви, но исинския бокс няма нищо общо с Роки и не бива да очаквате всички да са като Майк Тайсън, тва е нереално.

Еми гледал съм мачове на Али в ютуб :) Съжалявам, ама това ми беше скучно. Не съм очаквал нокаут, ама чак пък толкова тактически двубой (в което Чисора се провали). И да ме извиняват феновете на нашето момче, ама е ужасно бавен и неадаптивен и това, че носи на бой повече от другите боксьои, няма да му е достатъчно, за целите, които постоянно обявява.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 май 2016 02:22

Alex написа:
Цецо Чука написа:
Alex написа:Айде спомнете си 2-3 силни и отчни удари да са направили.

Брато, не ме разсмивай, само едно от тея крошета дето си ги размениха примерно в осмия рунд и после майка ти щеше да ти идва на свиждане 2 седмици у болницата, аре малко по-сериозно...

Смисъл, че трябва да съм впечатлен, че Европейска титла се дава за кроше, което би нокаутирало някой хванат от улицата??? Аз даже и 3 седмици ще изкарам у болницата, идеята е, че на тях няма да им стане нищо особено. Пълна скука. Чисора очаквах, че ако не загуби мача в периода 3-7ми рунд, ще влезе по-разчупено, ще тръгне на атаки, размяни, а, у... явно толкова си можеше момчето де, ама скука. Дано не съм прав, но Кубрат няма шанс срещу някой наистина много класен и разчупен боксьор (каквото ще го очаква в евентуален нов мач с/у Кличко). Поне даа беше влязъл Кобрата в правенето на шоу преди мача, там да се дразниха и да се обиждаха, та поне простотии да погледаме.

Чисора отдавна е един шут, който заработва с правенето на маймунджулъци .... той не е никакъв боксьор. Неговото беше очаквано. Пулев има претенции да е нещо сериозно и той разочарова най-вече. Адски нежен и страхлив, и то срещу тоя клоун. На приказки иначе е много уверен преди мачовете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 май 2016 02:26

Alex написа:Еми гледал съм мачове на Али в ютуб :) Съжалявам, ама това ми беше скучно. Не съм очаквал нокаут, ама чак пък толкова тактически двубой (в което Чисора се провали). И да ме извиняват феновете на нашето момче, ама е ужасно бавен и неадаптивен и това, че носи на бой повече от другите боксьои, няма да му е достатъчно, за целите, които постоянно обявява.

Е, то и аз съм гледал мачове на Марадона, ма ей на, днес гледах Славия-Ботев...нали...

Аз за всеки случай си цъкнах мачовете на Чисора с Фюри и с Кличко-ми същата картинка да ти кажа, разлика никаква....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 май 2016 02:27

1982 написа: Пулев има претенции да е нещо сериозно и той разочарова най-вече. Адски нежен и страхлив, и то срещу тоя клоун. На приказки иначе е много уверен преди мачовете.

Че аз колкото мачове съм му гледал е все същото, кво сте учудени?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2016 02:29

1982 написа:
Alex написа:
Цецо Чука написа:
Alex написа:Айде спомнете си 2-3 силни и отчни удари да са направили.

Брато, не ме разсмивай, само едно от тея крошета дето си ги размениха примерно в осмия рунд и после майка ти щеше да ти идва на свиждане 2 седмици у болницата, аре малко по-сериозно...

Смисъл, че трябва да съм впечатлен, че Европейска титла се дава за кроше, което би нокаутирало някой хванат от улицата??? Аз даже и 3 седмици ще изкарам у болницата, идеята е, че на тях няма да им стане нищо особено. Пълна скука. Чисора очаквах, че ако не загуби мача в периода 3-7ми рунд, ще влезе по-разчупено, ще тръгне на атаки, размяни, а, у... явно толкова си можеше момчето де, ама скука. Дано не съм прав, но Кубрат няма шанс срещу някой наистина много класен и разчупен боксьор (каквото ще го очаква в евентуален нов мач с/у Кличко). Поне даа беше влязъл Кобрата в правенето на шоу преди мача, там да се дразниха и да се обиждаха, та поне простотии да погледаме.

Чисора отдавна е един шут, който заработва с правенето на маймунджулъци .... той не е никакъв боксьор. Неговото беше очаквано. Пулев има претенции да е нещо сериозно и той разочарова най-вече. Адски нежен и страхлив, и то срещу тоя клоун. На приказки иначе е много уверен преди мачовете.

Аз не съм му гледал на Чисора предните мачове, но ако си беше изпълнил това, което говореше преди мача за разнообразния си арсенал, щеше да победи. Само дето се видя, че просто нямаше чак толквоа разнообразен арсенал (чакаше една съща контра да направи, която стана очевидна след 10-тия неуспешен опит) и най-вече се видя, че няма динамиката и въздуха, за да си изпълни заканите. Защо Кобрата не го пречупи в тоя период 3-7-ми рунд... не знам... според мен е неможене и най-вече липса на правилно усещане на мача. То е лесно да се плезиш срещу тоя опонент днес, но НЕ съм убеден, че срещу можещ боксьор Кобрата ще си подобри значително играта и ще продължи да е толкова уверен/арогантен.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2016 02:32

Цецо Чука написа:
Alex написа:Еми гледал съм мачове на Али в ютуб :) Съжалявам, ама това ми беше скучно. Не съм очаквал нокаут, ама чак пък толкова тактически двубой (в което Чисора се провали). И да ме извиняват феновете на нашето момче, ама е ужасно бавен и неадаптивен и това, че носи на бой повече от другите боксьои, няма да му е достатъчно, за целите, които постоянно обявява.

Е, то и аз съм гледал мачове на Марадона, ма ей на, днес гледах Славия-Ботев...нали...

Аз за всеки случай си цъкнах мачовете на Чисора с Фюри и с Кличко-ми същата картинка да ти кажа, разлика никаква....

Е тоя мач все пак не беше на ниво Славия и Ботев де :) Уж по горните етажи на бокса се лансират. Ще си чакам аз реванша на Фюри с Кличко и толкова :) Поне ми е забавен Фюри, пък и наистина ми е интересно кой ще спечели.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 08 май 2016 03:00

Не знам какво сте гледали, но рундовете си бяха 9:3 за Пулев, който дори нямаше следи по лицето от 3-те по-сериозни удара на негрото,
ако нашия бе по-агресивен можеше да го нокаутира, но според мен до последно тактически се пазеше, понеже мача за него бе по-важен и отново ще има шанс за титла.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 08 май 2016 03:02

Тука всякакви специалисти, които не са слагали боксови ръкавици през живота си.
Кубрат изигра блестящо мача.
Вместо да се гордеете, че имате сънародник, който е топ боксьор в хевиуейт, вие пак с ганьовските комплекси.

Името на Кубрат е пред имена като Джошуа, Ортиз, Чарлз Мартин, Малис Скот и др. супер боксьори в световната ранглиста.

Следя бокса изкъсо от ерата на Железния Майк, гледам над 100 мача годишно във всички категории и някакви пубери тук ще ми обясняват, че Кубрат е слаб боксьор. Абе ало. Кубрат е в топ 5 на боксьорите в хевиуейт. Да, трудно би победил Фюри, Джошуа, Кличко, Уайлдър или Поветкин, но това е тежка категория и един удар може да реши всичко. Който подцени Кобрата, ще бере ядове.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Други спортове”