Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Григор Димитров (официална тема)

Мнениеот 1982 » 17 ное 2017 00:01

И един съвет към някои раболепни люде тук ...... за уникални човешки качества може да говорите, когато си пишем за личности като Васил Иванов Кунчев ....... но не и когато си говорим/пишем за хора, които не уважават родния си език и го говорят развалено за разлика от разни чужди езици ....... нямам нищо против да величаете спортните му резултати, ама това с уникалните човешки качества вече ми идва наистина ..... too much/туу мач .... казано на езика на Димитров. :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от 1982 на 17 ное 2017 00:01, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 ное 2017 00:01

Kъм 1982:

Е, отвори глобуса и гледай: Хърватия е на границата между Централна и Югоизточна Европа. За мен би трябвало да я водят Централна, защото е по-близо до центъра на континента, отколкото до Изтока :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2017 00:04

Гручо, ами то и Испания е на границата между Европа и Африка, ако искаш може да водим Испания, че се намира в ..... Африка. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 ное 2017 00:07

1982 написа:...за уникални човешки качества може да говорите, когато си пишем за личности като Васил Иванов Кунчев ....... но не и когато си говорим/пишем за хора, които не уважават родния си език и го говорят развалено за разлика от разни чужди езици ...

Ae, глупости на търкалета. Не знам дали има или няма уникални човешки качества Димитров, но със сигурност това как говори родния си език не е доказателство, че няма уникални човешки качества.

1982 написа:Гручо, ами то и Гърция е на границата между Европа и Африка, ако искаш може да водим Гърция, че се намира в ..... Африка. :mrgreen: :mrgreen:

Зависи в какво настроение са географите :arrow:

Republic of Croatia (Croatian: Republika Hrvatska, About this sound listen (help·info)), is a country situated at the crossroads of Central and Southeast Europe
https://en.wikipedia.org/wiki/Croatia

Не са решили, не са писали Хърватия към Централна Европа, ама карай, приемам, че ти си прав и отивам да си чета "Гаме у тронс"-а :lol: 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2017 00:11

Е то и ние сме на "кросроуда"-а между Европа и Азия, да разбирам ли, че сме азиатска страна ?!?! :lol: :lol: :lol:

Относно другото ...... някак не ми се връзват "уникалните човешки качества" с неуважението към родния ти език, към родината ..... ама карай .... сигурно в мен е проблемът. :mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 ное 2017 00:20

1982 написа:Е то и ние сме на "кросроуда"-а между Европа и Азия, да разбирам ли, че сме азиатска страна ?!?! :lol: :lol: :lol:

Относно другото ...... някак не ми се връзват "уникалните човешки качества" с неуважението към родния ти език, към родината ..... ама карай .... сигурно в мен е проблемът. :mrgreen:

Tц, ние не сме на Кросроуда между Европа и Азия, както Хърватия е между Централна и Югоизточна Европа. По въпроса може да потърсиш какво мислят самите хървати за географското си положение.

Григор Димитров може и да говори развален български, все тая. "Неуважението" го привнасяш ти, защото не го познаваш лично и няма как да знаеш дали уважава или не уважава родния си език.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2017 00:33

Виж какво, мен не ме интересува какво смятат тъпите хървати, аз гледам географията, тя не се интересува от комплексите на някои нации .... то и македонците смятат много неща, ама ..... реалността не е съвсем такава.

Относно другото - то си личи по делата ..... няма как да си истински българин и да ми говориш на развален български. Това е абсурд. Знам няколко чужди езика, слушал съм интервюта/коментари на техни тенисисти на въпросните езици и никой не говори толкова развалено на родния си език, колкото въпросният Димитров. Да не говорим за подигравката да даваш интервю за българска телевизия и да говориш за ....... Върджин Меъри ....... добре че не стигна до Исус, сигурно щеше да го нарече Джийзъс ....

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 ное 2017 00:49

1982 написа:Виж какво, мен не ме интересува какво смятат тъпите хървати, аз гледам географията, тя не се интересува от комплексите на някои нации .... то и македонците смятат много неща, ама ..... реалността не е съвсем такава.
....

Е, то не е и важно какво мислят самите хървати. Важно е, че границите се променят и те точно са на такова място, че като нищо след време могат да почнат да ги водят в Централна Европа. Казах, че и според мен Чилич е по-силният тенисист.

Дай дефиниция и списък за уникални човешки качества, защото по моему е без значение как даден човек говори езика си - пак може да има уникални човешки качества. Един тон причини може да има да се говори зле родния език. Това, което се мъчиш да докажеш е, че Димитров не е патриот и родолюбец. Дори да приемем, че родолюбието влиза в уникалните човешки качества, а Григор няма родолюбие, пак остават 50-60 качества, които може да притежава. И за това могат да свидетелстват само близките му и хората, които го познават и общуват с него. Останалите просто няма как да знаят какви лични качества има.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2017 01:13

Groucho написа: Дори да приемем, че родолюбието влиза в уникалните човешки качества, а Григор няма родолюбие, пак остават 50-60 качества, които може да притежава. И за това могат да свидетелстват само близките му и хората, които го познават и общуват с него. Останалите просто няма как да знаят какви лични качества има.

Тогава значи "Soulen" му е някакъв близък, щом знае, че притежава уникални човешки качества ??! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж какво, за уникални човешки качества можем да говорим при хора като Мохандас Ганди, Васил Левски, Мартин Лутър Кинг и т.н., това са велики личности, посветили живота си на нещо повече от това да спечелят някоя и друга тенекия или долар в повече .... жалко че трябва да ти го обяснявам ...... Григор Димитров е просто един обикновен спортист, каквито са и Новак Джокович, Роджър Федерер и/или Елена Исинбаева, без значение кой колко е постигнал ..... моите уважения към всички тях, но спортните им постижения са нещо съвсем друго.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 ное 2017 01:23

1982 написа:Тогава значи "Soulen" му е някакъв близък, щом знае, че притежава уникални човешки качества ??! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нямам идея какъв му е Soulen и какви лични качества има Димитров. Мога да кажа само какви спортно-технически качества има, мен това ме интересува. Ти не си прав, ако си мислиш, че един лош говор или използване на "Върджин Мери" в някакво интервю доказват липса на качества у някакъв човек, когото не познаваш лично.

Ганди, Левски, Кинг и т.н. са постигнали неща, които са променили живота на много хора, но човек може да има уникални човешки качества и без да направи дела от мащаба на гореизброените. Кантонерът, който върна милионите, които намери край ЖП-релсите има ли уникални човешки качества според теб?

Върни се в “Тенис”