Australian Open 2016

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Australian Open 2016

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2016 12:12

TodorT написа:Бушар загуби от Радванска безславно. :| Жалко за Джини, дано намери играта си по-скоро. Кошмарът за нея продължава и през 2016. Серина и Маша мачкат без особени усилия.

Селеш никога не намери играта си след инцидента в Хамбург. ;)

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2016 14:59

Не съм гледал мача, но не мисля, че проблемът е бил толкова в Бушар. Радванска е в страхотна форма и според мен има сили да се противопостави на Серина в горната част. При друг жребий, може би Бушар щеше да стигне по-далеч.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2016 15:51

rhaegar написа:Не съм гледал мача, но не мисля, че проблемът е бил толкова в Бушар. Радванска е в страхотна форма и според мен има сили да се противопостави на Серина в горната част. При друг жребий, може би Бушар щеше да стигне по-далеч.

Серин ще мине през Радванска като нажежен нож през краве масло.Умения може да има,сили - срещу Серена Крика...тц! :mrgreen:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 яну 2016 21:39

rhaegar написа:Не съм гледал мача, но не мисля, че проблемът е бил толкова в Бушар. Радванска е в страхотна форма и според мен има сили да се противопостави на Серина в горната част. При друг жребий, може би Бушар щеше да стигне по-далеч.

Никакъв шанс! Халеп и Радванска не са тенисистки, които могат да победят Серина. Просто Уилямс ги смачква със сила. Радванска е главно връщачка, а за да биеш Серина трябва да атакуваш. Азаренка според мен има най-големи шансове срещу американката, защото има и здрав сервис, и мощ в ударите. Шарапова е другата, която има потенциал, но пък тя като зацикли със сервиса и двойните грешки и всичко приключва. Вторият сервис срещу Серина е лесна плячка и топката се връща в полето на противника с всичка сила.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 яну 2016 21:42

Утре Лейтън Хюит излиза срещу Ферер на централния корт. Силно се надявам да стане един качествен мач и ... да играят 5 сета. Независимо какво стане, дори австралиецът да загуби, което няма да е неочаквано, то поне да го направи със стил. Дано поднесе изненадата и преодолее испанеца. Лейтън и Давид Налбандиян са тенисистите, които винаги в мен ще пораждат асоциацията петсетов мач. Биткаджии до последната точка, тенисисти, които може от 2:0 сета да допуснат изравняване и след това да направят зрелищен пети сет, с който да вземат мача. :)

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 20 яну 2016 22:19

Оооо, със сигурност ще се опитам да хвърлям око н амача, докато съм на работа. :mrgreen:

Винаги съм стискал палци на Хюит, особено като играе в Австралия. А и сякаш не остарява тоя човек. С Ферер сигурно средната дължина на разиграванията ще е 30 удара, така че със сигурност ще се получи някоя класика.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2016 23:07

TodorT написа:

Никакъв шанс! Халеп и Радванска не са тенисистки, които могат да победят Серина. Просто Уилямс ги смачква със сила. Радванска е главно връщачка, а за да биеш Серина трябва да атакуваш. Азаренка според мен има най-големи шансове срещу американката, защото има и здрав сервис, и мощ в ударите. Шарапова е другата, която има потенциал, но пък тя като зацикли със сервиса и двойните грешки и всичко приключва. Вторият сервис срещу Серина е лесна плячка и топката се връща в полето на противника с всичка сила.

Шарапова е абсурд да я бие, тя вече излиза толкова "насрана", с извинение, срещу Серина, че мачът свършва, преди да е почнал. Азаренка винаги дава битка на чудовището, дори и да е губила мача, за нея съм съгласен.

Колкото до Радванска, ще видим. Двете могат да се срещнат чак на полуфинал, ако не бъркам нещо, има време. Но ако сега не даде всичко от себе си за титла от шлема, май няма да има кога вече. Затова си мисля, че както е в добра форма и нахъсана, може да стане, ако има ден.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2016 12:08

Хюит не разбра ли,че е време да хвърли ракетата и да си седне на задника???
Отпадания в 1-2 кръг не му отиват. И няма никакво значение дали се е борил или каквото там...

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 21 яну 2016 13:21

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 яну 2016 13:52

Още една славна кариера приключи! Лейтън очаквано загуби от Давид Ферер, но пък направи шоу и естествено-бори се до последната точка. Все пак испанецът беше твърде добър за Хюит. Щеше да е хубаво да направи един петсетов мач и да изравни рекорда на Лендъл за брой петсетови мачове, но пък... и физически нямаше сили.

Върни се в “Тенис”