Australian Open 2012!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Australian Open 2012!

Мнениеот Pichichi » 09 яну 2012 23:42

При жените титлата ще вземе някоя изненада ,примерно На Ли .
При мъжете виждам тежък финал м/у Григор и Раонич и победа за нащо момче с 3 : 2
и тайбрек 18 на 16 в петия сет !!!!
:mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 яну 2012 23:43

Да добавя само за още три българки, които ще вземат участие в турнира.

В квалификациите участват втората и третата ракета на България:
Диа Евтимова
Изображение

Елица Костова
Изображение

А в турнира при девойките надеждата ни в женския тенис:
Виктория Томова
Изображение

Очаквам доста интересен турнир и при мъжете и при жените ще е интересно и определено няма голям фаворит. Надявам се на едно добро представяне на нашите, но ще е и много важен жребият важното е да имат и късмет. Все още не е ясно и дали ще участват Гришо и Цвети на смесени двойки, със сигурност ще играят на двойки жени и двойки мъже, но се надявам и на смесени да се пуснат.
Последна промяна от Пловдивчанинът на 09 яну 2012 23:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 09 яну 2012 23:47

Напред Гришо ! Няма по-отвратително копеле от тоя британски идиот Мъри.Не мога да го понасям. Ако не е Гришо дано е Редерер.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 яну 2012 23:48

Страхотна тема! Адмирации! :) Иначе аз стискам палци за Роджър ФЕДЕРЕР и вярвам, че може да вземе пета титла в Австралия :) Естествено Надал и Джокович за другите големи фаворити! Мъри не мисля, че има шансове за титла.... този човек не е с манталитет на шампион! Трябва да стане истинско чудо, за да спечели титла от шлема! Интересно ще ми е докъде ще стигне Цонга в турнра........ При жените ситуацията е мааалко по-сложна. Обичайните заподозрени сестри Уилямс уж са дръпнали малко ръчната, но в никакъв случай не са за подценяване! Шарапова си е заплаха за титлата.... Съмнявам се Возняцки, че ще успее да вземе титлата. Интересно ще ми какъв турнир ще направи (вероятно) бъдещата номер едно Петра Квитова :) Естествено, стискам палци за Цвети и Гришо! Ако двамата играя така добре като на Хопмън Къп, то за мен няма да е изненада при добър жребии да видя Цвети във втората седмица, а Гришо да стигне до 3-ти кръг..... а защо не и по-натам? :) Всичко е в ръцете на съдбата.... очаква ни интересен турнир 8-)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 яну 2012 23:49

Pichichi написа:При жените титлата ще вземе някоя изненада ,примерно На Ли .
При мъжете виждам тежък финал м/у Григор и Раонич и победа за нащо момче с 3 : 2
и тайбрек 18 на 16 в петия сет !!!!
:mrgreen:

тя На Ли, миналата година май я взе, много ще и дойдат две поредни титли от АО :? :lol:

Ще видим Маша в каква форма ще е, иначе мисля си някоя от Уилямсите (винъс не знам дали ще играе), Стоусър пред родна публика може да направи нещо, Квитова....абе лотария си е при жените :lol: :mrgreen:

Който питаше за Дел Потро - 11 е в схемата, демек май ще трябва да премине през поне 2ма от Федерер, Надал и Джокера по време на турнира, ако някой от тях не се издъни преди 1/4 финалите :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 яну 2012 23:51

абе Клайстерс ще играе ли или не в крайна сметка, някъде видях че е с контузия и го пропуска, а гледам че днес е поставена в жребия :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 яну 2012 23:55

TodorT написа:Страхотна тема! Адмирации! :) Иначе аз стискам палци за Роджър ФЕДЕРЕР и вярвам, че може да вземе пета титла в Австралия :) Естествено Надал и Джокович за другите големи фаворити! Мъри не мисля, че има шансове за титла.... този човек не е с манталитет на шампион! Трябва да стане истинско чудо, за да спечели титла от шлема! Интересно ще ми е докъде ще стигне Цонга в турнра........ При жените ситуацията е мааалко по-сложна. Обичайните заподозрени сестри Уилямс уж са дръпнали малко ръчната, но в никакъв случай не са за подценяване! Шарапова си е заплаха за титлата.... Съмнявам се Возняцки, че ще успее да вземе титлата. Интересно ще ми какъв турнир ще направи (вероятно) бъдещата номер едно Петра Квитова :) Естествено, стискам палци за Цвети и Гришо! Ако двамата играя така добре като на Хопмън Къп, то за мен няма да е изненада при добър жребии да видя Цвети във втората седмица, а Гришо да стигне до 3-ти кръг..... а защо не и по-натам? :) Всичко е в ръцете на съдбата.... очаква ни интересен турнир 8-)

Истината е, че до сега от Квитова никой нищо не очакваше сега вече е под голямо напрежение и всички очакват от нея дори титла. Ще играе под напрежение и ако спечели турнира съм сигурен ще тази година ще е нейната. Не съм и голям фен, но за момента наистина играе най-силният женски тенис, но повечето пъти в тези ситуации и Вознячки е попадала в подобна няколко пъти е по-вероятно да не стигне дори до 1/8 финалите. При мъжете също стана голяма мъгла, от една страна Ноле е уж големият фаворит, но и той отпусна юздите в края на сезона, Рафа разби Фед в Дубай преди 2 седмици и наистина нищо не се знае, за Мъри бих се съгласил той няма психиката да спечели турнир от шлема равносметката до момента са три загубени финала с 0:3 сета.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 яну 2012 23:57

Прогнозите за краен победител ще ви ги искам, когато ви дам трите мача за прогнозиране.

Според мен Мъри играе много силно в Австралия и нищо чудно да стигне до финал отново, но не ми се вярва да спечели турнира.

Квитова ще спечели при жените така си мисля
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 яну 2012 23:58

След Григор аз съм за Дел Потро , 11-ти е доста добре все пак той пропуснa почти цялата 2011-та, мисля че
когато е във форма е доказал че може да бие Надал и Федерер в 1 турнир, аз лично го броя за бъдещия No 1.

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 23:58

Поздрави и от мен за страхотната тема.На мен също ми е любим турнир, като тази година се надявам да има и много силно българско участие.Стискам палци Гришо да стигне поне до 1/4 финал и Цвети също разбира се, а на смесени двойки Финал :) и титла

Върни се в “Тенис”