NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2025 09:01

rhaegar написа:Много държиш да влезеш в дискусия за ДС и Гунди, 8 месеца след излизането на филма, при това в баскетболната секция. :lol: Особено пък с други хора, дет не са гледали филма, ама знаят какво е показано в него. Вие някакви отклонения ли имате, честно?

Да, не съм го гледал, но и така съм убеден, че истината за отношенията на Гунди с властта не са показани вътре (личен любимец на Ангел Солаков). Ти си гледал сигурно, отречи го, ако не съм прав.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2025 09:20

ReBorn1982 написа:
rhaegar написа:Много държиш да влезеш в дискусия за ДС и Гунди, 8 месеца след излизането на филма, при това в баскетболната секция. :lol: Особено пък с други хора, дет не са гледали филма, ама знаят какво е показано в него. Вие някакви отклонения ли имате, честно?

Да, не съм го гледал, но и така съм убеден, че истината за отношенията на Гунди с властта не са показани вътре (личен любимец на Ангел Солаков). Ти си гледал сигурно, отречи го, ако не съм прав.

Аз какви отношения е имал Гунди с властта не знам. Още като излезе филмът и го коментирахме в синия подфорум си казах мнението - сцените с ДС са в повече, имаше 3 които за мен са топ и трябваше да останат, другото е излишък. Но това иска зрителят, предполагам.
Не разбрах да натякват, че ДС са го убили, ама щом добричкия критик така е преценил, ок.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2025 09:46

Ми такова внушение се прави... Факт е.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2025 10:28

rhaegar написа:Поздрави на Вълчан, знае си стоката дет се вика :lol:

Никс стигнаха лимита с Тибодо, освен ако не стане някакво чудо до края на серията. Постоянното налагане по 40+ минути на едни и същи хора винаги му изяжда главата в тоя момент от сезона.

И да не забравим, един страшно надценен трипъл-дабъл. :lol:

За мен в повече се гласува доверие на Брънсън а не мисля че той може да ги извде до титла дори и при
който и да било друг треньор на пейката. Обсебва топката и стреля с доста лош процент което в серия от 6/7 мача
винаги ще дава лош резултат. До колко това е решение на треньора или винаги уж звездата на отбора
трябва да поема отговорност и да стреля много може да се коментира.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2025 10:32

Pichichi написа:
rhaegar написа:Поздрави на Вълчан, знае си стоката дет се вика :lol:

Никс стигнаха лимита с Тибодо, освен ако не стане някакво чудо до края на серията. Постоянното налагане по 40+ минути на едни и същи хора винаги му изяжда главата в тоя момент от сезона.

И да не забравим, един страшно надценен трипъл-дабъл. :lol:

За мен в повече се гласува доверие на Брънсън а не мисля че той може да ги извде до титла дори и при
който и да било друг треньор на пейката. Обсебва топката и стреля с доста лош процент което в серия от 6/7 мача
винаги ще дава лош резултат. До колко това е решение на треньора или винаги уж звездата на отбора

Ами то това е основният проблем на Тибодо, че си държи на любимците, каквото и да става. Джош Харт беше ужасен снощи, а и в серията като цяло, но пак си играе 40 минути и отгоре. Ппц Никс може би имат най-добрата стартова петица в лигата, но липсата на помощ от пейката-което е съчетание от не особено добрата ѝ класа и ината на Тибодо да не ги пуска почти-ги обрича в тия моменти от сезона.

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 май 2025 13:34

Pichichi написа:За мен в повече се гласува доверие на Брънсън а не мисля че той може да ги извде до титла дори и при

Е, те Бостън да не би да ги биха без Брънсън? Или изведнъж се е подобрил за онази серия и се е скапал за тази. Ясно е, че нещата не са едни и същи, ама там не са стигнали с мен или теб на скамейката, а с Тибодо, той си носи отговорността. Нощес като гледам процента на Брансън и Халибъртън е много близък, разликата е в асистенциите (и борбите, естествено). Голямо браво на Халибъртън за нулата грешки при 15 асистенции (независимо от сегашното понятие за асистенция). Оказва се, че като мачове с 15 и повече асистенции и нула грешки само Стоктън и Крис Пол са пред него. Радвам се за момчето, защото (май) миналата година имаше чудесен период, после контузия и като се върна от нея и нещата не тръгнаха веднага, част от хората побързаха да го нахранят, но сега ги опровергава.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 28 май 2025 16:01

Абе въобще браво на Индиана! Никой (букита, анализатори, журналисти) не ги е слагал в сметките за финал на Изток (за финала за титлата да не говорим), ама ето, да довършат Никърбокърите им пожелавам и да вземат и титлата. За Хали е верно, че след контузията му падна формата, храниха го, скоро го обявиха за най-надценен играч, но им запушва устите.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 май 2025 21:27

Да....Има доста хубави мнения по горе. Отборът от Голямата ябълка ще разчита до голяма степен Брансън да ги задържи в серията. Тук обаче е важно дали пък ще го оставят и дали ще има ден. За мен е голям боец. Той единствено ме притеснява.Аз пък залагам на Тимъти Джон МакКонъл като супер жокер. Мисля , че Пейсърс ще изиграят мача със голямо самочувствие и ще си отидат на финала. Онзи ден гледах Реджи Милър как върви по коридорите към съблекалните в Медисън скуеър гардън. Какви спомени има този вълшебен стрелец там. Не можа обаче да вземе пръстен във кариерата си.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2025 09:52

ОКС помляха Минесота. Кольо може да си брои сребърен медал тоя сезон, за това че ги докара до 7 мача.

Дано Индиана довършат серията и те.

Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 29 май 2025 13:57

ОКС доказаха , че са по-добрият отбор. Снощи Минесота започнаха бурно , пренавито , но с голям брак. Ще се проследи и другият финал на Изток.

Върни се в “Баскетбол”