Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Волейбол - Всекидневна тема

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 13:44

http://www.sportal.bg/news.php?news=609136

Винаги съм твърдял, че волейболът има най-малоумните ръководители от всички отборни спортове. А тази олигофрения, ако вярно стане, ще е "бисерът" на всички кретении дотук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 юни 2016 19:36

Честно казано не вярвам да стане. Това е абсурд геймът да продължава по 25 мин. Най-често геймовете са 26-27 минути. Как ще спрат играта при 23-23 точки след 25 минути игра в гейма ?! :lol: Имаше и преди година такива слухове, но според мен няма да стане. Прекалено голяма отрицателна реакция ще срещнат.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 юни 2016 19:40

Не знам дали сте гледали Б отбора в ЕЛ, но според мен показахме много по-ниско ниво. Вярно е, че Миро Живков още напипва схемата, съставът се обиграва, върти и разпределителите, но като цяло много грешки в играта ни. В защита никаква тактическа подготовка, в нападение не сме достатъчно ефективни. Чернокожев сякаш е уморен от сезона, едва стига до 50% в атака, Жани Желязков се включи добре в мача с Македония, четворките и те зациклят. Очаквах повече от отбора. Млади момчета, надъхани, домакини сме на финалите и трябва да играем без напрежение в тези кръгове, но не се получава особено добре. На моменти може би подценяваме съперниците си, а тези млади момчета нямат право да подценяват когото и да било.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2016 11:38

Аз гледах два от трите мача във Варна, на мен ми харесаха момчетата, тепърва ще се напасват, а и тренера залага на различни играчи и състави във всеки отделен двубой, така че е нормално да не показваме няква свръх игра.
Но има много талант сред "Б" отбора.
Снощи сме ударили пак датчаните на турнира в Скопие.
Предполагам отново няма да имаме проблем срещу албанците... А срещу домакините зависи, дали ще са се класирали за финалната фаза, ако не са, пак ще им легнем. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2016 11:40

А днес е първият турнир от "Световната Лига".
В Калининград стартираме срещу поляците... Само че от 17:30 ч. ли беше, от 19:30 ч. ама ще видим. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юни 2016 12:37

Бнт го рекламират за 17.30

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юни 2016 20:00

1982 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=609136

Винаги съм твърдял, че волейболът има най-малоумните ръководители от всички отборни спортове. А тази олигофрения, ако вярно стане, ще е "бисерът" на всички кретении дотук.

По-голяма простотия и да искат, няма как да измислят. Ако това стане, ще изгубя голяма част от удоволствието да гледам волейбол.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 юни 2016 01:21

Eminem написа:
1982 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=609136

По-голяма простотия и да искат, няма как да измислят. Ако това стане, ще изгубя голяма част от удоволствието да гледам волейбол.

Волейболът ще заприлича на хандбала. Защо първо не го пробват в тениса, че и там играят ненормирано във времето?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 юни 2016 15:09

Вчера започнахме хубаво срещу Полша, взехме първия гейм убедително и после... пак същите грешки :x Сервисът тотално изчезна, Цецо Соколов много неубедителен в атака- около 35%, Ники Пенчев не му вървеше. Абе кофти работа. Дано днес покажем силната игра от "Вагнер" срещу сърбите. Жоро Сеганов май ще е новото откритие на Пламен. Момчето е дебютант, а играе повече от добре. Има и много "мек" пас, дано се развие :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юни 2016 18:50

Стремглаво вървим по стъпките на футбола ни.

Върни се в “Волейбол”