kobrata написа:Аман от разбирачи и най-лошото от тази тъпа българска омраза.Не мога да разбера какъв е този проклет феномен.Ало ,България игра срещу световния шампион по волейбол ,пълен доминант в последните десет години във волейбола.Бързо забвравихте ,че мачът се играе от девет и полвина сутринта ,че нашите момчета пътуваха десет часа.Не трябва просто да критикуваме ,ей така за разнообразие.В момента дори не мога да се ядосам на момчета ,че са загубили ,а просто съм бесен на глупостите и обидите ,които циркулират в този форум.Знаете ли ,че волейболът е един от малкото спортове ,в които ни бива? Оп да футболътНека само да спомена на тези ,които нямат представа този мач е предаван в над 40 държави и обявен за мач на седмицата.Еми може би ,защото играят първият и четвъртият в света(говоря за актуалната класация на отборите ).Не знам дали сте наясно ,така по -край омразата ,че България има най -добрият играч в последните три години (за да го преведа на хора ,разбиращи от футбол и не от волейбол - все едно първо да сте имали Кака ,следваща година Роналдо ,а тази Меси ).Няма смисъл да обеснявам ,че България има един от най-талантливете отбори в момента(Само Владо и Жеков правят изключения,всички останали ,ако са живи и здрави могат да играят още поне седем и повече години)-тоест България ще се настъни за дълго на волейболния връх. Трудно ми е да приема ,че примерно трансферът на някакъв селски футболист в Левски или ЦСКА -буди повече интерес от колкото подобен мач.Но нищо!Нека се да си мечтаем ,че може да стигне подобно ниво и във футбола(пак превеждам -представете си Холандия или Испания на футбол ).Болно ми е ,че заради един мач ,започнаха някакво велико вайкане ,а нека да припомня ,че това е отборът донесъл национална гордост на нас България(трето място на световно първенство ,трето място на европейско ,участие на Олимпиада )-е равносметката .... Не искам да пиша повече ,но само да кажа ,че днес на полето играеха два (а дори трима ) от българското първество.С две думи има развитие,има идея.Цецо Соколов блъска топката ,да ама след две години ще бъде един от най-добрите на своя пост
И естествено не забравайте ,че ние сме България (няма нито терени ,нито бази ,нито подходящи зали ).Но все пак те успяват ,на пук на всички ... на пук дори и на самите българи
+1