СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: СЛ: България - Аржентина 2-ри мач

Мнениеот parvanoff » 24 юни 2013 00:10

Levskar_90 написа:
parvanoff написа:
Levskar_90 написа:Ти отдавна си станал шут тука, доколкото чета мненията повечето те иронизират. Типичния Ганьо си, казах ти тук пишем феновете на волейбола, ти като не си такъв какво правиш тук ? Продължаваш да тролиш, националния отбор бие ти ще ми ръсиш някакъв тъп морал и ще ми се правиш на възвишен. В същото време кумири са ти доказани отрепки като Бат Боко, смешно е.

Най-важното е като не гледаш волейбол и не те интересува не пиши, още по-малкото по националния отбор. Все едно, аз да пиша за Дунав(макар да ме съмнява, да се интересуваш изобщо от спорт). Явно целта ти е да дразниш. Имаш си тема за протестите ;)

Моралът е най-важното нещо на този свят и ще го разбереш някой ден! Ако хората имаха морал животът на Земята щеше да е прекрасен. Да, Дунав е принципен и това не е лошо качество, но в случая няма нужда толкова да се затормозяваме, защото от морална гледна точка важното е съдията да не го е направил умишлено, а аз не смятам, че бе така. ;)

Какъв морал на волейболен мач ? Съдията е допуснал грешка и да не се радвам на победа и да плюя по нашите така ли ? Вие в ред ли сте ? Ти и Дунав имате ли морал след, като подкрепятe престъпника Бойко Методиев Борисов ? Смях, смях и пак смях.

Виж сега. На едно място ти зададох някои въпроси, но не ми отговори. Не намесвай политика в тази тема. Ти достатъчно плюеш по любимия ми отбор и любими мои играчи, за да кажа, че не си плюл по никой. А да си ме видял аз да плюя по някой? По някой от националния отбор? По някой от Левски? Та дори и по някой играч или треньор на цска? Ако се интересуваш и запомняш какво пише във форума на Левски сам би се убедил, че много хора в този форум не биха желали отборът ни да бие с помоща на съдията, но както и да е... Който разбрал-разбрал. Който спал-спал, както казваха едни наши съграждани! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 юни 2013 00:17

Дадох ти добър пример и пак се измъкваш. Левски плюя по-некадърните трансфери и некадърни играчи, никога по институцията Левски. Националния отбор винаги съм подкрепял играчите, защото се работи правилно. И днес четвъртия гейм и да сме го взели с помощта на съдията, какво трябва да направя да псувам нашите, че съдията е помогнал ли ? Да се отрека от България, щото съдията ни спаси гейма ли, осъзнавате ли колко сте неадекватни. Хайде по-сериозно, parvanoff виждам, че си умен човек, няма нужда, да се излагаш с такива плоски разсъждения ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 юни 2013 00:22

Levskar_90 написа:Дадох ти добър пример и пак се измъкваш. Левски плюя по-некадърните трансфери и некадърни играчи, никога по институцията Левски. Националния отбор винаги съм подкрепял играчите, защото се работи правилно. И днес четвъртия гейм и да сме го взели с помощта на съдията, какво трябва да направя да псувам нашите, че съдията е помогнал ли ? Да се отрека от България, щото съдията ни спаси гейма ли, осъзнавате ли колко сте неадекватни. Хайде по-сериозно, parvanoff виждам, че си умен човек, няма нужда, да се излагаш с такива плоски разсъждения ;)

Няма проблем-ще се извиня ако ме цитираш къде съм казал, че трябва да псуваш нашите или да се отричаш от България...
П.П. Играчите на Левски са част от институцията Левски в конкретния момент, същото се отнася за треньори, ръководители, публика, но това е друг въпрос ;)
[offtopic]П.П. Не беше ли ти Шоко? ;)[/offtopic]
само Левски и България

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 юни 2013 00:28

Какъв Шоко ?

Тъпо е, че влязохте с приятелчето ти и почнахте, да ръсите някакъв морал и че била срамна победата, щото уж съдията ни я подарил. Затова стана цялата дискусия.

За Левски няма как да се радвам на играчи като Старокин, Прохазка и тем подобни, заради които отбора ни пропада или например Тонев и Донев.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2013 00:35

И естествено,човекът с най-голям морал,се опита,безуспешно да влезе в спор ;) Въпросът ми е защо се чувстваш длъжен да се намесваш в спора ?
Остана и w84 да се изкаже по темата и наистина,вените ми ще се нарежат сами..

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 юни 2013 00:57

Levskar_90 написа:Какъв Шоко ?

Тъпо е, че влязохте с приятелчето ти и почнахте, да ръсите някакъв морал и че била срамна победата, щото уж съдията ни я подарил. Затова стана цялата дискусия.

За Левски няма как да се радвам на играчи като Старокин, Прохазка и тем подобни, заради които отбора ни пропада или например Тонев и Донев.

[offtopic]Отново ще те попитам. До тук не ми отговори къде съм написал горните неща. Сега чакам да ме цитираш къде съм написал, че победата ни е срамна? Вземи почети малко преди да пишеш измислици... Окипази темата тук да пишеш измислици по мой адрес... :lol:[/offtopic]
само Левски и България

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 24 юни 2013 01:00

Точно Пламен да говори за съдии дето като капитан непрекъснато спореше с тях и заради това сме губили не един или два мача.
Съдията сбърка първата топка, но преди това имаше две ситуации, където ни ощети и нас, но нашите играчи не реагираха с протести, явно указанията са им да не се занимават със съдийте.
Във волебола всяка грешка е точка и да се занимаваш със съдийте е самоубийствено дори да са те порязали забравяш и продължаваш.
Докато аржентинците се държаха много гадно и надменно и вторият път съдията си ги цъкна нарочно.
Ако искаш съдията да не влияе не играй педераски като аржентинците за блок-аут в послена точка, прави като Цецо :)
Относно порязването май никой не помни миналата година холандеца как си ни би срещу полша и то пак като домакини.
Дано в САЩ не е пак този съдия, че имам такова чувство
Последна промяна от paro24 на 24 юни 2013 01:05, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юни 2013 01:02

Страхотна победа, макар и със съдийска грешка. Браво на нашите. :) Случват се съдийски грешки във волейбола, какво да направим... И съдиите грешат. Един път ще ни порежат, друг път ще ни помогнат.
Позорна победа е да се класираш на финалите с гол от ръка или пък съдиите нарочно да направят серия от съдийски подаръци за теб.
И днес обаче направихме доста грешки, особено на сервис. Срещу останалите отбори ще е много, много трудно с толкова грешки.
Полша с четири загуби от четири мача. Какво става с тях ? Разбира се, че се радвам, дано и още точки да загубят. :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 юни 2013 01:05

Eminem написа:Страхотна победа, макар и със съдийска грешка. Браво на нашите. :) Случват се съдийски грешки във волейбола, какво да направим... И съдиите грешат. Един път ще ни порежат, друг път ще ни помогнат.
Позорна победа е да се класираш на финалите с гол от ръка или пък съдиите нарочно да направят серия от съдийски подаръци за теб.
И днес обаче направихме доста грешки, особено на сервис. Срещу останалите отбори ще е много, много трудно с толкова грешки.
Полша с четири загуби от четири мача. Какво става с тях ? Разбира се, че се радвам, дано и още точки да загубят. :)

Съперник за второ място ни остана само САЩ, поляците са аут от играта. :) От 4-рите гостувания 2 победи ще ни увеличат още повече шансовете, преди последните 2 домакинства на Полша. Но основен конкурент вече ни е САЩ :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юни 2013 01:09

Levskar_90 написа:Съперник за второ място ни остана само САЩ, поляците са аут от играта. :) От 4-рите гостувания 2 победи ще ни увеличат още повече шансовете, преди последните 2 домакинства на Полша. Но основен конкурент вече ни е САЩ :)

Чак пък аут. Ако бият Аржентина и САЩ, а ние загубим от Бразилия и САЩ ?

Върни се в “Волейбол”