Най-добър Втори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Най-добър Втори
абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!
captain_drifuss написа:абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!
Какво искаш като тапия ми брачед,faerabless ли да се надявам утре Бразилия да ни пусне мача! Ако бием 100% са ни дали мача. Видяхте ли в Турция как Русия ни даде бронза са остави а? И ся тъпия ми братовчед му стана зле стана му лошо след мача и стана от компа и седнах на негово мячсто да чета глупостите ви. По-слаби сме от Бразилия и Русия и Полша! ТОЧКА
- captain_drifuss
- Контакти:
Ponko написа:captain_drifuss написа:абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!
Какво искаш като тапия ми брачед,faerabless ли да се надявам утре Бразилия да ни пусне мача! Ако бием 100% са ни дали мача. Видяхте ли в Турция как Русия ни даде бронза са остави а? И ся тъпия ми братовчед му стана зле стана му лошо след мача и стана от компа и седнах на негово мячсто да чета глупостите ви. По-слаби сме от Бразилия и Русия и Полша! ТОЧКА
ти си идиот бе! олио за теб!
-
- Контакти:
Видяхте ли ги как бавеха всеки път играта?
Наберем ли скорост привикват децата или водят двучасови спорове със съдията!
Страх ги беше! Личи си що за стока са,след като прибягват до такива методи
Ако утре загубим ще отпаднем заслужено. Не може да загубим четирите мача и да имаме претенции. Въпреки всичко вярвам,че можем да ги победим. Днес ни куцаха доста компоненти,но бяхме равностойни всички геймове. Въпрос на мотивация. Момчетата трябва да се стегнат и ще победят
Българи юнаци
пс; тоя диктор,диджей или какъв е там - много дразнещ. Нямам търпение да го разкарат.

Наберем ли скорост привикват децата или водят двучасови спорове със съдията!

Страх ги беше! Личи си що за стока са,след като прибягват до такива методи

Ако утре загубим ще отпаднем заслужено. Не може да загубим четирите мача и да имаме претенции. Въпреки всичко вярвам,че можем да ги победим. Днес ни куцаха доста компоненти,но бяхме равностойни всички геймове. Въпрос на мотивация. Момчетата трябва да се стегнат и ще победят

Българи юнаци

пс; тоя диктор,диджей или какъв е там - много дразнещ. Нямам търпение да го разкарат.
- Levskar_90
Ponko ти си болен резак, а майка ти сигурно е с гнуясала пут.ка с мустак, а баща ти те чука всяка нощ. Айде отивай тате да ти тегли курО !!!
Последна промяна от Levskar_90 на 09 юли 2010 00:13, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
captain_drifuss написа:Ponko написа:captain_drifuss написа:абе вие се насрахте да плюете по отбора! искам да ви замоля, утре ако бием нито един от вас да няма наглостта да се показва по форуми... та дори с приятели не коментирайте волейбол! вие сте празни душици без вяра и дух! тоя отбор не е заслужил такова отношение, а вие не залужавате такъв отбор!
ти си идиот бе! олио за теб!
Що бе? Да не би да лъжа нещо.

Levskar_90 написа:Ponko ти си болен резак, а майка ти сигурно е с гнуясала ***** и мустак, а баща ти те чука всяка нощ. Айде отивай тате да ти тегли курО !!!
Ми братле да ти кажа само че гледам реално на нещата! Утре ще си говориме!

-
- Контакти:
Първо идва самочувствието и вярата,а после победата. Тука тръгнали да ми говорят,как вече сме загубили на следващия ден. То и за това хора като вас никога не могат да успеят 

Споко,незнам,но си мисля(вътрешно чувство),че сякаш бразилците утре няма да си дават много зор,все си мисля,че ни уважават много като отбор и ще искат ние да сме заслужено на финалите,Резенде е пич,поне така си мисля де,но го има и варианта,както винаги става наще да се спекат от задължителната победа.....Но колегата е прав,футбола ни и волейбола не могат да се сравняват,във волея сме нещо като Холандия,Испания на футбол,просто няма и капка сравнение,а момчетата са герои,както каза Резенде,би искал половината отбор на БГ да играе за Бразилия,това малко ли говори бе,келеши дето плюете,дори и да отпаднат,ще ни боли,но пак ще са си най-добри.Колко от нас реалистите,като чухме жребия за Световната лига си мислеха,че сега ще спорим до последно с бразилците за 1-то място-малко сме били,именно затова нашите са герои,групата беше тежка,няма как да е по друг начин щом вътре са Бразилия.Успех утре на наще и напред към Аржентина,да мажем жабарчетата,с кеф ще гледам,ако сме срещу тях 

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Ей вие сте много зле ! Кво нещо ви е яд , че никога няма да имаме толкова силен футбол ли ? Как целия свят ни признава , че сме супер сила , само вие футболните запалянковци решихте , че за нищо не ставаме ивсе някой ни дава мачовете ? Защо не замълчите като не можете да се радвате ? Нормалн ое Русия и Бразилия да са по-добри от нас , защото нито в Русия , нито в Сърбия децата не тренират на условията , на които се тренира в България ! Много рядко има клуб , който осигурява топла зала за през зимата , ама много рядко !!! Извън Левски , Цска , Разлог , Виктория и Лук Ойл на другите места е пълна мизерия !!! И все пак имаме страхотни таланти , които не остават вечните таланти като футболистие , а се превръщат в истински звезди ! Аре църкайте и яжте сулетки с тъпите си братовчеди , братовчедки , баби и дядовци !!!