СЛ: Франция - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: СЛ: Франция - България

Мнениеот mertezaker » 08 юни 2013 00:03

Страхотна победа!!! Честитоооооо!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юни 2013 00:03

MaRTo1233 написа:Да,да викай викай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това беше лафа на мача :lol: :lol: :lol: Иначе - това е просто едно много добро начало, "точкова инвестиция", която трябва да затвърдим в неделя. Играта ни на приливи и отливи е ясно видима, но докато не влезем в състезателен ритъм явно ще е така. Браво на момчетата за характера и упоритостта им. Добър завършек на вечерта :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 08 юни 2013 00:04

Честита победа момчета ! В 3-тия гейм преминахме от осанна до разпни го,но оцеляхме.Мисля,че с всеки изминал мач играта ни,ще се подобрява. :)

П.П: Ганев радва с тия изказвания.Все едно не е в ефир и си говори като фен. :mrgreen:
Последна промяна от Stanislav_Ivanov на 08 юни 2013 00:04, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 юни 2013 00:04

ros написа:Това беше лафа на мача :lol: :lol: :lol: Иначе - това е просто едно много добро начало, "точкова инвестиция", която трябва да затвърдим в неделя. Играта ни на приливи и отливи е ясно видима, но докато не влезем в състезателен ритъм явно ще е така. Браво на момчетата за характера и упоритостта им. Добър завършек на вечерта :)

A вечерта ми беше страхотна, по-хубаво от това не можеше да е :) Освен да бяхме били с 1:3 или 0:3 :mrgreen: :)))
Само Левски!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 08 юни 2013 00:05

shotgun blues написа:ЧЕСТИТА ПОБЕДА над един от най-неприятните ни отбори !
Без Казийкси,отборната игра е впечатляваща 8-)

Браво ЛЪВЧЕТА!!! Добра работа!

п.п. Пич, можеш да си спестиш квалификациите по адрес на Матей!
[center]Изображение[/center]

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 08 юни 2013 00:08

Начетох се до преди малко на коментари от типа - националите ни са жалки педерасчета, абсолютни смешници, продажни кур.и и тн.. Сега вече коментарите на същите тези хора са Българи - юнаци, герои, лъвчета и тн.. Може ли някой да ми каже има ли нещо нормално в това поведение и ако такива са феновете струва ли си тези момчета да се напрягат изобщо.

Потребителски аватар
Levskar_90

Талантите ни във Волейбола

Мнениеот Levskar_90 » 08 юни 2013 00:08

Без Казийски, Жеков, Владо Николов, Теодор Тодоров, Ники Николов, Салпаров. Смачкахме Франция като гост. Виждат се мега талантите ни. Като днеска Гоцев, Божилов играха. Имаме много талантливи млади играчи, което е супер. Помня навремето пред 5-6 години как треперихме, да не се контузи някой, щото нямаше адекватен заместник. Попътен вятър момчета и още много добри игри ви пожелавам.

Напред български лъвове !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 юни 2013 00:10

ros написа:
MaRTo1233 написа:Да,да викай викай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това беше лафа на мача :lol: :lol: :lol: Иначе - това е просто едно много добро начало, "точкова инвестиция", която трябва да затвърдим в неделя. Играта ни на приливи и отливи е ясно видима, но докато не влезем в състезателен ритъм явно ще е така. Браво на момчетата за характера и упоритостта им. Добър завършек на вечерта :)

Важно е радко да е далеч от отбора.

Българи юнаци.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 08 юни 2013 00:12

Много хубава победа беше важно да започнем с победа и да имат самочувствие момчетата. Предвиждам победа и в неделя и другата седмица две срещу Аржентина. Ако сме с пълен актив до мачовете с Полша, Бразилия и САЩ може и да се борим за първите две места.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 08 юни 2013 00:15

Франция ще ни бият във втория мач, а Аржентина 100 процента ще вземат поне единия мач. Те са ни най-неудобния съперник и имат супер посрещане. При нас е трудно да се каже същото. Ами я си представете, че се контузи Соколов. Тогава какви ги дъвчем ?

Върни се в “Волейбол”