СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 14:17

Genius. написа:
ros написа:Не забравяйте, че Русия игра с почти втория си състав в доста от мачовете в групите... Тази Италия, която аз снощи гледах, НЯМА ШАНСОВЕ нито срещу Русия, нито срещу Бразилия, поне според мен

Факт!

Няма такъв факт.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 15:18

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:А най-голямото мазало ще е, ако храбрите канадци вземат че бият и Бразилия или поне станат 2-ри, тогава всеки ще иска да е с тях :lol: :lol: :lol:

Дано не се случва да станат Канада първи, че тогава жабарите със сигурност ще пуснат на Аржентина да ги измястят от първото място, а ние ще го духаме.

Да, и аз това се сетих. Нека Бразилия си ги опъне с 3:0 и после Италия да се покажат като мъже 8-) При това развитие бих им пожелал успех срещу Русия.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 15:29

Коефициентът за 1:3 в полза на Аржентина започва да се срива... вече е 6.00
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2013 15:32

Не знам какво е това недоволство от представянето на тима. Такива приказки само доказват, че не заслужаваме отбора си. Когато бият, ги плюете, даже съдиите ни били помогнали, така каза Пламен Константинов. Когато паднат, пак ги плюете, защото така трябвало. Е, кога ще кажете нещо хубаво за момчетата? Без да съм ги гледал снощи, съм сигурен, че са играли много силно, но просто нещо не ни достига. Това НЕЩО не достига на почти целия български народ, но много е лесно да се говори така за волейболистите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 15:41

siniq_fen написа:Коефициентът за 1:3 в полза на Аржентина започва да се срива... вече е 6.00

Интересното е, че в международните букмейкъри ставката за Аржентина не е мръднала. Явно само в България сме толкова убедени в подлостта на жабите :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 15:43

mistreated написа:
siniq_fen написа:Коефициентът за 1:3 в полза на Аржентина започва да се срива... вече е 6.00

Интересното е, че в международните букмейкъри ставката за Аржентина не е мръднала. Явно само в България сме толкова убедени в подлостта на жабите :)

Аз не съм :)) Може да звучи наивно, но самите им играчи не ми се виждат да са такива ла*на, с изключение на Савани :evil:
А и както и да го погледнем - нашия треньор е италианец, малко или много би трявбало да има някакво значение.
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 15:47

siniq_fen написа:
mistreated написа:

Аз не съм :)) Може да звучи наивно, но самите им играчи не ми се виждат да са такива ла*на, с изключение на Савани :evil:
А и както и да го погледнем - нашия треньор е италианец, малко или много би трявбало да има някакво значение.

Беруто е много подла лисица. Единствените неща, които ми дават кураж са желанието на Италия да е първа и това, че много от националите ни играят в тяхното първенство и имат съотборници в италианския отбор. Ще е жалко ако се подиграят така с труда на нашите момчета.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 15:49

В кои отбори играят Зайцев и Травица? Тези двамата са ми най-симпатични от състава им.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2013 15:56

1:3 скочи от 6.00 на 8.05 :?
Само Левски!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 19 юли 2013 16:08

Те Аржентинците нарочно са си подредили така мачовете, ако може някой да им пусне аванта....същите мислители като Бразилия.Една година, ако не ме лъже паметта чакахме победа от Аржентина за да продължим, а те се нагъзиха. Мисля, че Италия ще играят, защото и другата година пак има Световна Лига и всичко се връща!Не се знае кога ние ще трябва да спасяваме тях ;)

Върни се в “Волейбол”