Селекционерът предлагал секс на състезателките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Селекционерът предлагал секс на състезателките

Мнениеот boys85 » 07 сеп 2011 17:18

Още ли сте на страната на тези ку*ви, които за жалост наричаме национални състезателки и скапаната ни федерация? По най-евтиният и прост начин омърсиха един човек, който се занимава с работа си от 30 години, има жена и 3 деца. И това само защото човекът е чужденец и си има изградени правила, които иска да бъдат спазвани. Дано истината да излезе наяве и всички да си получат заслуженото за неправомерното уволнение и клеветата, която нанесоха на този човек. За пореден път се срамувам, че живея в страна с подобни боклуци :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2011 07:25

Ами,оказа се,че НЕ Е предлагал!Сега онези патки,дето врякаха срещу него,ще излязат ли да кажат нещо?

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 08 сеп 2011 12:20

Аз също почвам да си мисля, че треньорът не е виновен в този случай. Когато се твърди, че има такива СМС-и (които състезателките твърдят че пазят), лесно може да се определи кой е прав и кой е крив. Телефонната справка показва - СМСи не са пращани. След като твърдят друго нека състезателките да предоставят уличаващи доказателства - щом пазят СМСите, пазят и номера (на телефона може да ти пише че това е СМС от дядо Мраз, ако така си го запаметил в апарата).

Само за информация: Женския отбор по волейбол ли беше отборът, на който му се молеха да вземе да се събере, защото състезателки отказваха да играят за националния и фокусираха вниманието си върху клубните тимове? Ако се окаже че са виновни състезателките и ги накажат, пак ще спечелят - няма да играят за националния. Баси....

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 08 сеп 2011 12:53

Много знаете, но вие ще работите ли 3 месеца през лятото без да ви дадат нито стотинка ??

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 08 сеп 2011 13:01

Асене така е и във футбола мисля. В бокса. За друг спорт не се сещам.
Не е правилно прав си. Но когато стане нещо такова футболистите да кажем разтрогват договори. Ако е национален състезател - нека каже (не ми плащат, а съм се разбрал за еди си какъв доход). След това нито един човек в страната няма да го посочи с пръст или да му каже копче. Ако обаче си направи такава сцена само и само за да се отърве от бремето на националния тим е долно.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 сеп 2011 13:02

blue avalanche написа:Ами,оказа се,че НЕ Е предлагал!Сега онези патки,дето врякаха срещу него,ще излязат ли да кажат нещо?

Не е предлагал от служебния си телефон! Това е 100% сигурно, но все още тече разследване въпросните SMS-си откъде и от кого са ;)

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 08 сеп 2011 13:58

Валери написа:Асене така е и във футбола мисля. В бокса. За друг спорт не се сещам.
Не е правилно прав си. Но когато стане нещо такова футболистите да кажем разтрогват договори. Ако е национален състезател - нека каже (не ми плащат, а съм се разбрал за еди си какъв доход). След това нито един човек в страната няма да го посочи с пръст или да му каже копче. Ако обаче си направи такава сцена само и само за да се отърве от бремето на националния тим е долно.

Гледай сега, не съм запознат за това дали имат някакви договори, но би трябвало. Обещавам, че ще се запозная как стоят нещата и тогава ще коментирам отново. Но аз казах това, което Ева Янева сподели пред Сашо Диков. За сега оставям темата отворена, но веднага щом разбера как стоят нещата, ще го напиша. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2011 19:13

TodorT написа:
blue avalanche написа:Ами,оказа се,че НЕ Е предлагал!Сега онези патки,дето врякаха срещу него,ще излязат ли да кажат нещо?

Не е предлагал от служебния си телефон! Това е 100% сигурно, но все още тече разследване въпросните SMS-си откъде и от кого са ;)

Не!Въпросът е простачките,които побързаха да го оклеветят,ще получат ли съответсвуващото възмездие!Ето това е въпросът!Аз,ако съм на него,ще ги разоря от съдебни дела за оклеветяване,уронване на престижа,морални и психически щети и каквото още се сетиш!!Така,че 20г. още да играят,да не могат да си изплатят присъдите!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 сеп 2011 23:17

zuekaa на 07 Сеп 2011 09:56

ehh написа:Баси, колко сте наивни :)
Приемате всичко за чиста монета и чак почнахте да съдите човека. Аз сега очаквам от онова трио, което беше изгонено, да обявяват, че са аут, заради това, че са отказали "четворка" на Балтич.

Заради такива като теб сме на това дередже Българин да защитава някакъв световно нейзвестен тренер а не собствените си сънароднички
първосигнално ти трябва да искаш да му откъснеш главата защото тя е БГ а той .............. ама нали си свикнал да си даваш душата и ..... понаем така че к во те ебе НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ВЧЕРА БЕШЕ 06.09.2011г. ДОРИ И ТОГАВА НЕ ТИ Е ТРЕПНАЛО СЪРЦЕТО ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ДАНО ИМА ПО МАЛКО БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ ЧЕ НЕ ЗНАМ ДО КЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ ................... НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ПРОСТО ПОВЕЧЕ ТИ СИ ЗА .................
Изображение

А от такива "патриоти" България няма нужда!

Върни се в “Волейбол”