''Арена Армеец'' е като на театър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: ''Арена Армеец'' е като на театър

Мнениеот moriente » 30 юли 2011 21:45

Neo M написа:Сигурен ли си, че става въпрос за 100 лв.? Аз съм сигурен, че разликата е много по- голяма. И мен не ме брой- нито съм дошъл, нито смятам да го правя.

Поздравления !!! Дай Боже повече като теб
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 юли 2011 21:49

moriente на 30 Юли 2011 21:45

Neo M написа:Сигурен ли си, че става въпрос за 100 лв.? Аз съм сигурен, че разликата е много по- голяма. И мен не ме брой- нито съм дошъл, нито смятам да го правя.

Поздравления !!! Дай Боже повече като теб

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 юли 2011 21:50

Жалка работа беше публиката, ама то друго не се очаква. Софианци да напълнят стадион и зала ? хахаххахахаххахха да, да :lol: :lol: :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 юли 2011 21:50

Срамота при свободен вход да не се напълни залата! Само гледайте като им сложат 15 лева вход как уж верните фенове на волейбола в София ще оставят залата наполовина празна.

Единственият вариант тази зала да се напълни е ЦСКА да играе мачовете си от ШЛ там.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 30 юли 2011 21:54

Айде да си говорим само истината..
1. Ако трябва да говорят само кореняк софиянците,то ще настане голяма тишина... на 60% от живеещите в столицата,майки или бащи са от провинцията,така както ще бъдат децата на тези които сега се заселят там...
2. За слабата атмосфера не са виновни феновете на спорта в София,а както се каза и по-горе наличието на много жени и старци... почитателите на спорта в София са много повече от тези във всеки друг град... все пак София няма аналог по брой жители в страната ни...
3. София не е България,но е мотора и...така както Лондон в Англия,Рим в Италия,Москва в Русия,да не говорим за столиците на всички малка страни...те са най-развитите им градове...
4. Има градове с по-достолепна история и по-красиви... Пловдив,Варна...
5. София е столицата на всички българи,а аз макар да живея в друг голям град си я обичам... ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН!!!
6.Софиянци радвайте се,че на най-известните отбори стадионите са в София,но те са точно толкова на софиянци,колкото и на всички други...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юли 2011 21:56

Провинцията като мрази София ДА СЕ МАХА от тук(от София имам предвид)!И без това е достатъчно задушно в нея!Варете си по селата и това е!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 22:00

abiati написа:Айде да си говорим само истината..
3. София не е България,но е мотора и...така както Лондон в Англия,Рим в Италия,Москва в Русия,да не говорим за столиците на всички малка страни...те са най-развитите им градове...

Не слагай всички столици и държави под един знаменател. Да си чувал за индустриалния италиански север? Милано, Торино и като цяло севера са и по- развити от Рим, и може да се каже, че са мотора на италианската икономика. Колкото повече на юг в Италия отиваш, то толкова повече населението е по- бедно и мафиотизирано. Централизацията задушава всяка една държава, а ние сме като пример за учебник в това отношение.

П.С.: delqnski47, какво означава "Варете си по селата и това е!"? :) :) :) Какво да си варим- компоти ли, ракия ли, що ли?

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 30 юли 2011 22:10

Какъв свободен вход?! Входа беше с пропуски, които наистина бяха безплатни, но ги раздадоха на връзкари :!:
Ходих там да си взема, но като видях каква е работата съм се зарекал в тази зала да не стъпя, ако ще да плашат на зрителите. Да си ходят депутатите и бюрократите :evil:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юли 2011 22:15

Софианци се пениха, как във Варна атмосферата била трагична, как щели да правят уникална атмосфера, а те не могат една зала със свободен вход да напълнят. А атмосферата беше ужасяващо слаба. Владо Николов също ви го каза... Жалки сте !!! След известно време всички ще разберат, че решението залата да е в София е една голяма грешка. Световната лига догодина и квалификациите за олимпиадата в София ще са най-слабо посещаемите и с най-трагичната атмосфера в историята на турнирите. Жалки сте, жалки.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 30 юли 2011 22:22

Eminem написа:Софианци се пениха, как във Варна атмосферата била трагична, как щели да правят уникална атмосфера, а те не могат една зала със свободен вход да напълнят. А атмосферата беше ужасяващо слаба. Владо Николов също ви го каза... Жалки сте !!! След известно време всички ще разберат, че решението залата да е в София е една голяма грешка. Световната лига догодина и квалификациите за олимпиадата в София ще са най-слабо посещаемите и с най-трагичната атмосфера в историята на турнирите. Жалки сте, жалки.

[offtopic]Като видя твое мнение във форума и все се каня да те питам нещо- тази мадама, от ляво на подписа ти, известна ли е или камерата я е хванала случайно сред публиката?[/offtopic]

Върни се в “Волейбол”