federer90 написа:Бразилия никой няма да подцени на Световно.
Ако победим ще напишеш ли Надал е по-добър тенесист от Федерер?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
federer90 написа:Бразилия никой няма да подцени на Световно.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Gretna написа:venconi написа:Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !
сега ние ще ги мачкаме. бразилия ще си ги оставим за финала сега да ни бият в групата.
vankata написа:Сметките да "избягаме" на Бразилците, излезнаха криви. Но, по добре тук отколкото в следващата фаза. Мисля, че наште не са показали потенциала си. Трябва да вземем един от двата мача с/у Бразилия или (по-вероятно) срещу Полша.

runnersa написа:vankata написа:Сметките да "избягаме" на Бразилците, излезнаха криви. Но, по добре тук отколкото в следващата фаза. Мисля, че наште не са показали потенциала си. Трябва да вземем един от двата мача с/у Бразилия или (по-вероятно) срещу Полша.
Еми криви ще излезнат разбирасе кой голям уважаващ себе си отбор тръгва на световно не с мисълта да мачка, а да си прави тънки сметки тука си бия тоз да не играя с ойне тука си падна от 3 да не играя с 4 е честито ни избягване на Бразилия от много сметки така става! Да не говорим, че отбора е много по-слаб от това което очаквахме и тази загуба от Чехия е показателна евала за налагането на нови момчета те се представят добре обаче тези които трябва да правят разликата в мачовете ги няма никакви много съм разочарован от волейболистите ни не очаквах такъв резил! Предполагам, че тези 2 загуби се зачитат и тук което прави шансовете ни да минем тази фаза нулеви, но това заслужаваме след като тръгнахме с кръчмарски сметки вместо с хъс за победа навсякъде пък каквото жребий покаже!
А те загубите не се зачитат което е страхотно в случая за нас защото на предишното Световно се зачитаха и въпреки това с тая игра е немислимо да прескочим следващата фаза трябва да надскочат себе си!
Трън написа:runnersa написа:vankata написа:Сметките да "избягаме" на Бразилците, излезнаха криви. Но, по добре тук отколкото в следващата фаза. Мисля, че наште не са показали потенциала си. Трябва да вземем един от двата мача с/у Бразилия или (по-вероятно) срещу Полша.
Еми криви ще излезнат разбирасе кой голям уважаващ себе си отбор тръгва на световно не с мисълта да мачка, а да си прави тънки сметки тука си бия тоз да не играя с ойне тука си падна от 3 да не играя с 4 е честито ни избягване на Бразилия от много сметки така става! Да не говорим, че отбора е много по-слаб от това което очаквахме и тази загуба от Чехия е показателна евала за налагането на нови момчета те се представят добре обаче тези които трябва да правят разликата в мачовете ги няма никакви много съм разочарован от волейболистите ни не очаквах такъв резил! Предполагам, че тези 2 загуби се зачитат и тук което прави шансовете ни да минем тази фаза нулеви, но това заслужаваме след като тръгнахме с кръчмарски сметки вместо с хъс за победа навсякъде пък каквото жребий покаже!
А те загубите не се зачитат което е страхотно в случая за нас защото на предишното Световно се зачитаха и въпреки това с тая игра е немислимо да прескочим следващата фаза трябва да надскочат себе си!
Нека и аз те попитам нещо - понеже Световното по футбол е още скорошно - кой голям уважаващ себе си отбор на Световното започна с идеята да мачка всичко живо? Може би Италия, може би Германия, може би Англия, може би Испания. Двата фаворита, които тръгнаха да мачкат още от групите - Аржентина и Бразилия сещаш се докъде стигнаха. Не казвам че отборите са падали за да правят тънки сметки, просто си пестиха силите и играха "прагматично"
Досега винаги на първенства тръгваме бодро бодро да мачкаме, мачкаме и на полуфинал издъхваме. Аз нямам нищо против Пранди да опита нова стратегия пък ще си покаже.
deepblue1963 написа:ACDC написа:А можеше и баба ми да е мъжка..не предполагам че са си правили някакви сметки.. но каквото, такова и на мен не ми харесаха как играха до момента нашите, но си ги подкрепям. И аз мисля, че нямат шанс в ама не съжелявам, че са в тая група. Ако мислят да играят, ще победят, ако ли не у дома като нас.
Ирония,братчет,ирония...Опитваме се да прикрием слабата игра с някакви "сметки".Ние ли се извъдихме най-големите "сметкаджии" на световното?За всички отбори е ясно,че България се крепи на усилията на двама-Казийски и Николов.И то не от вчера,не от онзи ден.ТОВА Е!Въпрос на време беше другите да се нагодят към това.С лека ръка беше отписан Б.Йорданов,например.За сметка на това,пък,Гоцев е "велик".Айде,моля...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост