1982 написа:Куба, САЩ и Германия не бяха нищо особено тогава. Не манипулирай така евтино, Германия онези години беше много по-слаб тим, както и САЩ, Куба също, мисля че Вилфредо Леон още не беше заиграл за тях, той им вдигна нивото в по-следващите години.
Слушай пикльо, ако още веднъж ме наречеш лъжец и манипулатор няма да те търпя. Съвсем сериозно ти го казвам!
Ти ако познаваш отборите на САЩ и Куба от 2-3 години насам, има хора, които познават тези отбори от 20! САЩ само 2 години след това световно първенство станаха Олимпийски шампион и победител в Св. лига със същия отбор. Куба пък не знам от колко време не е излизала от топ 10 на св. ранглиста. Една година по-рано, през 2005-та станаха бронзови медалисти от Св. лига в Белград, завършвайки на първо място в предварителната група с нас, Италия и Франция и побеждавайки Полша за третото място.
Германия пък в първата група победи Франция и Куба, като завърши с 4 победи и една загуба, колкото имаха Бразилия и Франция!
Затова ти давам последен шанс да си замълчиш, защото нямаш никаква идея за какво говориш.

[/center]