Матей: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Матей: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора

Мнениеот nikivarna » 26 авг 2012 20:49

stn написа:Ние сме щастливи, че те нямаше, за да можем да стигнем до четвъртото място, а не да отпаднем на 1/4-финала.

+1
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 авг 2012 20:58

stn написа:Ние сме щастливи, че те нямаше, за да можем да стигнем до четвъртото място, а не да отпаднем на 1/4-финала.

8-)

Ей, аз пък да не знам, че Матей Казийски е пречил на националния отбор ! Брях-брях-брях ! :oops:
Много съм изостанал значи ... :?
Заблуден съм бил, че Казийски е един от най-добрите нападатели в света ... Тц-тц ... !
Само гледайте еуфорията от представянето на Олимпиадата да не се окаже буря в чаша вода и сега да заредим едни слаби и посредствени представяния.
Говореше се, че Данчо Лазаров бил силен с връзките в Международната волейболна федерация ... Дали пък не си купихме това четвърто място, а ? :roll:
И да не сме - имахме голям късмет, че се разминахме със силните отбори. Равносметката е 4 победи и 3 загуби.
Не е кой знае какво постижение, нали ?! :lol:
А Матей е голям ! Не само като играч, но и като човек !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 авг 2012 21:56

Да не се е правил на интересен, ами да е бил там...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 26 авг 2012 22:05

Матей не е виновен, че се подведе по Стойчев който направи цялата драма заради спонсорски пари /договорите за екипорвка които той и Любо Ганев правиха/. Иначе спор няма, че цялото ръководство на БФВ са мръсни мошенници и трябва да са в панделата.
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 26 авг 2012 22:17

С Матей или без Матей , национален отбор винаги ще има. Обаче с цирей като смешника "инженер" волейбол в България НЯМА а няма и да има. Стига с това лапане, прибираш милиони а състезателите взимат трохи. Служебни шампиони и при мъжете и при жените, а виновен няма.Конфликт на интереси , винаги се ползва хотела на димо тонев (нарочно с малки букви) а тези муха не ги лази. Такива комунисти президенти които са пожизнени , избрани от някакви измислени клубове фантоми, хич ама хич не ми харесват. Смешника даже не знае колко клуба има във федерацията .... no commet. Все едно да не знаеш в къщи колко човека сте. Наглост, типична за едно комунистическо изчадие като тоя смешен "инженер". Кой знае дали някога се е събличал по физическо. Иначе е много силен когато казва на мутрите да не допускат легитимни участници на общите събрания (справка НДК). Крайно време е да се прочистят всички изроди управители на федерации. Дадени са милиони, а всички реват че пари няма. Това само в БГ може да се случи.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 26 авг 2012 22:22

Долу ръцете от Казийски!
slabia_forever

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 26 авг 2012 23:29

А какво да каже? Че се радва, че не е бил на Олимпиадата ли? Съвсем нормално е, кой не иска да играе на олимпийски игри?! Казийски е дал много на този национален отбор, остава си голям играч и дано един ден се върне, защото неговият опит и класа са безценни.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 26 авг 2012 23:45

Аз лично смятам че ако Матей беше в отбора България щеше да постигне повече. Той липсваше на отбора.. Който го плюе е от глупава злоба.
Матей е прав че в този човек Данчо Лазаров вони на корупция. И без да съм вещ съм на мнение че аман от вождове и малко индианци. Предпочитам индианците тези дето играят да са в отбора а не ръководителя дето ако излезе на терена няма да може нищо да постигне. Аз винаги съм на страната на спортистите спрямо тази на администраторите!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 27 авг 2012 06:14

marmi52 написа:

8-)

Ей, аз пък да не знам, че Матей Казийски е пречил на националния отбор ! Брях-брях-брях ! :oops:
Много съм изостанал значи ... :?
Заблуден съм бил, че Казийски е един от най-добрите нападатели в света ... Тц-тц ... !
Само гледайте еуфорията от представянето на Олимпиадата да не се окаже буря в чаша вода и сега да заредим едни слаби и посредствени представяния.
Говореше се, че Данчо Лазаров бил силен с връзките в Международната волейболна федерация ... Дали пък не си купихме това четвърто място, а ? :roll:
И да не сме - имахме голям късмет, че се разминахме със силните отбори. Равносметката е 4 победи и 3 загуби.
Не е кой знае какво постижение, нали ?! :lol:
А Матей е голям ! Не само като играч, но и като човек !

Ако беше голям щеше да играе на олимпиадата , какво постигна Лазаров пак си е шеф. Той е добър , дори много , но за национален отбор трябва сърце и желание.

Върни се в “Волейбол”