СЛ: България - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: СЛ: България - Полша

Мнениеот dreben23 » 13 юли 2013 17:47

daniel875 написа:
dreben23 написа:Феноменални бяхме! Поляците никога не са изглеждали толкова жалки! Имаме прекрасен отбор и трябва само да се гордеем с тези момчета- днес почти нямахме слаб компонент в играта, а блокадата и атаките на Цветан Соколов бяха поразителни и отчаяха поляците рано-рано! Браво, българи юнаци, продължавайте да мачкате и на финалите! Абсолютно трябва човек да не е наясно със стила на Бразилия, за да смята, че щатите ще бият и в двата мача! :)
Надявам се следващите, които ще бъдат поразени от Цветан Соколов и Йосифов да са руснаците- крайно време е да им върнем и на тях вересиите! :)
Да си пожелаем още такива впечатляващи победи!

Мачкайте здраво, момчета! Българският спорт наистина е жив и ще си го подкрепяме истински... :)

Eто на такива като теб най - много се ядосвам. Какво са ти направили руснаците, че да ги мразиш? Мрази Запада, защото от него нищо хубаво не сме видели във времето. Абсолютно нищо. И демокрацията им толкова. Между другото, комунизмът се заражда пак там, но те ще отричат до последно, защото така им е изгодно.
Интересна работа. Да не се окажеш и запалянко на "Милан"? Все едни отбори в Италия си наредил...
Има две национални гарнитури, срещу които нямаме абсолютни никакви шансове - Бразилия и Русия. То и други нямаме принципно големи възможности, но сме способни да ги надборим с воля, желание за победа. Друг е въпросът дали в решаващ мач това е възможно?

Абе възрастни хора сте вече, добре се изразявате гледам, но се опитвайте и да мислите понякога. Нима някой като каже "трябва да го върнем на руснаците", това значи, че ги мрази, имайки предвид, че същото това изявление е направено в спортен форум и то от човек бивш спортист, който е възпитаван не да мрази, а да обича, който сам се е възпитал не да мрази, а да обича? Защо си мислите, укорявам някого понякога, защото го мразя ли според вас? На 30 години съм вече, кога съм живял във времена на Комунизъм, че да ми пука и да обсъждам подобни минали епохи с вас? Доколкото имам спомен по мое време думичката "комунизъм" беше забранена в литературните анализи, а днес в училищата я използват като мръсна дума, с която да намерят оправдание за случващото се в днешната Демокрация, в която сме се родили, мъчили, гладували и продължаваме да се мъчим по същия начин. Аз нямам право да говоря за комунизъм, че съм бил на 6 г., когато свалиха Тодор Живков, а после беше бутнат и Мавзолея, да не говорим за вчерашни пикльовци, които основно с това си запълват времето! ;)
Айде да не казвам голяма приказка, че предполагам си спомняте как се налагаше да се виси по опашки по цял ден, за да си купиш два хляба и мляко, че беше кът. На колко години сте, та не ги помните тези времена? Преходи и политики не желая да обсъждам въобще, минали са ми много неща през главата, още по-малко умствено ограничени хора, каквито дал Господ в този форум!
Та исках да ви кажа, че когато казвам да го върнем на руснаците, имам предвид единствено победите по отношение на спорта! "Гаврят се" с нас, не значи, че ни измъчват или са ни наредили на ешафода за разстрел, а че ни лупкат където ни хванат в спорта! Време е да им го върнем, а това кой бил с Германия, Полша или САЩ, са си "лично техни извращения", както днес би се изразил човек на възрастта на доведения ми брат. :lol:
Ясно ли се изразих? :) Защо никой не проумява, че има хора, които са изживели доста неприятни неща и пак не мразят никого?! А и дори да мразиш нещо, това пак са си твои "лични извращения", дреме му на някой за Русия в исторически план каква е била, ама какво общо има това със спорта-все едно Испания да не се изгаври със щатите, защото аджеба са били испанска колония и дай сега да им даваме победи. За това ограничено мислене говорим при повечето хора, но наистина навремето се е случвало твърде много и продължава да се случва и до днес. Аз пък не харесвам ограничените хора умствено, затова и рядко си пия кафето с тях и какво от това? На кого му пука...
По-важното е, че България е вече на финалите и там ще се гаврим с руснаците! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 13 юли 2013 18:11

MaRTo1233 написа:АРЖЕНТИНА!! 8-) 8-)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 юли 2013 18:11

Браво бе след 3я гейм не очаквах такъв fairplay - евала! ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 юли 2013 18:12

Айде честито да ни е! Българи юнаци!!!
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юли 2013 19:30

След като се класирахме, нашите ще играят освободено и ще се забавляват на терена......а бе май по-добре поляците да отиват на плаж и хич да не стъпват в залата. :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 юли 2013 19:47

Eminem написа:След като се класирахме, нашите ще играят освободено и ще се забавляват на терена......а бе май по-добре поляците да отиват на плаж и хич да не стъпват в залата. :)

:mrgreen: Току-виж Курек се сгоди на плажа, тамън няма да го мислим за Европейското :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юли 2013 19:55

siniq_fen написа:
Eminem написа:След като се класирахме, нашите ще играят освободено и ще се забавляват на терена......а бе май по-добре поляците да отиват на плаж и хич да не стъпват в залата. :)

:mrgreen: Току-виж Курек се сгоди на плажа, тамън няма да го мислим за Европейското :lol:

хаха супер ще стане. :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 юли 2013 20:54

А бе някой има ли телефона на нашето ангелче с ролерите?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 юли 2013 20:57

mistreated написа:А бе някой има ли телефона на нашето ангелче с ролерите?

Имаше такива мацки на баскета, и на футбола. Ако не се лъжа баскетболната сладурана е уникално създание, нейния телефон си заслужава определено :oops:
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 юли 2013 21:02

mistreated
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”