Св.лига по волейбол: Бразилия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Св.лига по волейбол: Бразилия - България

Мнениеот rebelheartous » 05 юни 2010 18:09

:oops:

Е, точката си е точка. Борихме се до края все пак, аз съм доволен. 8-) Тази година започваме по-добре от миналата, когато съставът изобщо не беше сработен и бяхме трагични. Сега сме в горе-долу прилична форма и ще видим нататък. Благодаря, българи! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 18:14

DmG написа:Четвърти сме според статистиката В МОМЕНТА , вие с бижутерчето сте две ЗЛОБНИ , гадни лефскарчета .......

Moжеш да си завреш статистика в п*****а.На последното световно първенство сме 3-ти...

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 05 юни 2010 18:17

Националният отбор на България по волейбол претърпя второ поредно поражение при гостуването си на световния шампион Бразилия в зала „Сабиазиньо“ в Уберландия. Този път „трикольорите“ отстъпиха с 2-3 (26-24; 19-25; 15-25; 25-22; 5-19), но със спечелените два гейма нашите успяха да запишат първа точка в Световната лига.

източник: http://..net/?p=52556

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2010 18:37

Сами се бихме, също както вчера.
Нито ни надиграха .... нито бяха по добри !
Просто .... бяха по устойчиви.
Взехме важна точка, но определено в мачовете във Варна, трябва да търсим поне 1 победа срещу бразилците, защото ми се струва, че Холандия ще ги удари .... поне веднъж !
Неможе да се отрече ... че Бразилия играха по силно от вчера, но за сметка на това .... ние си играхме същата игра !
И въпреки това .... отново ги измъчихме !
Питам се само ..... какво ли ще става със съперниците ни, ако нашите са отпуснат психически .... и си играят освободено и без притеснение играта която могат ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 05 юни 2010 18:41

THE G.A.M.E написа:Питам се само ..... какво ли ще става със съперниците ни, ако нашите са отпуснат психически .... и си играят освободено и без притеснение играта която могат ?

Макс 3 или 4 място от турнирите. То се е видяло през годините - трети на Европейско, трети на Световно, четвърти няколко пъти в Лигата. ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 18:47

rebelheartous написа:
THE G.A.M.E написа:Питам се само ..... какво ли ще става със съперниците ни, ако нашите са отпуснат психически .... и си играят освободено и без притеснение играта която могат ?

Макс 3 или 4 място от турнирите. То се е видяло през годините - трети на Европейско, трети на Световно, четвърти няколко пъти в Лигата. ;)

Не съм съгласен.Отстраним ли глупавите грешки които постоянно правим,като нищо можем да играем на финал на голямо първенство ;) ...Лошото е,че винаги в най-важния момент отборът накак си се срива.Като се сетя за полуфинала с Полша през 2006г.,когато в 3-тия гейм водихме с 22:17 и го загубихме,направо ми става зле...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 05 юни 2010 18:51

niki87 написа:Не съм съгласен.Отстраним ли глупавите грешки които постоянно правим,като нищо можем да играем на финал на голямо първенство ;) ...Лошото е,че винаги в най-важния момент отборът накак си се срива.Като се сетя за полуфинала с Полша през 2006г.,когато в 3-тия гейм водихме с 22:17 и го загубихме,направо ми става зле...

Аз се сещам за мача за 3 място на Европейското, където отнесохме руснаците 3:0. Там сринахме ли се? Естествено, че не, а моментът беше бая важен - да вземем медал от континентално първенство за първи път от 80-те. ;)

Не че правим глупави грешки, просто не сме извънземни. :lol: Колкото по-бързо слезете от облаците на земята, толкова по-спокойно и трезво ще разсъждавате след мачове на националите. А и да играем финал, това нищо не променя. Не сме НАЙ-ГОЛЕМИТЕ в света, а един от четирите най-големи. Има осезателна разлика. ;)
Последна промяна от rebelheartous на 05 юни 2010 18:52, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2010 18:51

rebelheartous написа:

Тези 3 и 4-ти места, идват именно заради притеснеността и напрежението ..... вероятно от това, че могат да направят, нещо наистина голямо !
Като, че ли .... в полуфиналите в един момент се сепват, и се пречупват !
Сякаш .... се плашат, че могат да спечелят някое съзтезание .... ;)
Успеем ли да махнем, скованоста и напрежението, в истински важните мачове .... спечелването на някой голям форум, няма да закъснее !
Лично мнение, не ангажирам никого с него !

niki87 написа:Лошото е,че винаги в най-важния момент отборът накак си се срива.Като се сетя за полуфинала с Полша през 2006г.,когато в 3-тия гейм водихме с 22:17 и го загубихме,направо ми става зле...

Ето точно това имам в предвид .....
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 05 юни 2010 18:53

THE G.A.M.E написа:Тези 3 и 4-ти места, идват именно заради притеснеността и напрежението ..... вероятно от това, че могат да направят, нещо наистина голямо !
Като, че ли .... в полуфиналите в един момент се сепват, и се пречупват !
Сякаш .... се плашат, че могат да спечелят някое съзтезание .... ;)
Успеем ли да махнем, скованоста и напрежението, в истински важните мачове .... спечелването на някой голям форум, няма да закъснее !
Лично мнение, не ангажирам никого с него !

Имам чувството, че двамата мислите еднакво. :lol:

Прочети горния ми коментар, същото и към теб. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2010 19:06

rebelheartous написа:Прочети горния ми коментар, същото и към теб.

Прочетох коментара колега, донякъде съм съгласен с теб.
Но, само донякъде .... да - не сме най големите, но въпроса е, че можем да станем !
Имаме потенциала .... имаме играчите.
Вече посочих .... какво ни пречи според мен.
Аз .... а и доста фенове на волейбола се дразним, най вече от това, че играем върховно и силно, до към ..... важните моменти и мачове на някой форум !
Като настъпи МОМЕНТА .... в който трябва да прекрачим границата, и да вземем победата във важен мач, срещу голям отбор .... обикновено ( не винаги разбира се ) .... се почват грешките, и то непредизвикани от съперника, каквито се направиха и днес в 5 гейм.
Това ни е .... единственият недостатък, който ни дели от титла на някой форум !
Аз лично .... немога да се примиря, и ще продължа да ги критикувам за това ..... но само за това .... и то докато го отсранят този проблем !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Волейбол”