Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Какво е постигнал в национала че респект, Пранди го изритаха като мръсно куче след една грешка на Алексиев, въпреки че ни направи трети на европейското, а тaя смешка Стойчев освен че ни орезили на световната лига, падахме от кой ли не, и в момента най слабия отбор в групата Словакия ни прави за смях и ти ми искаш респект към тоя ....
Респект че разби отбора ни ли ? Че ни вкара в трета глуха на волейбола, голям респект тогава ...
Levskar_90 написа:Стратегията на радко върви по план. Избегна четвъртфинал с Русия или Италия и сега ще падне от най - силния отбор Русия, но на каква цена жертва един евентуален медал ? На цената на неговата кожа, щото се знае че италия или сърбия ако ни хванат и те ще ни бият и тогава той щеше да е виновният, сега ще си измие ръцете с националите. Вън стойчев иначе няма да потръгнем.
Ако пък бием Русия(в което се съмнявам с начело с тоя треньор) аз ще съм първия, който ще похвали стойчев и ще му простя на мига всичките му досегашни резили
Напред български лъвове, дано бием Русия, успех пожелавам и на треньора, дано опровергае думите ми
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост