Днес от 17:30 ЦСКА излиза за Шампионската титла!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Днес от 17:30 ЦСКА излиза за Шампионската титла!

Мнениеот POPCORN » 18 апр 2010 21:10

levskarinvt написа:
POPCORN написа:
TheClub написа:Айде категорично 3:0 И ШАМПИОНИ!

Не се съмнявам!Тая година сините са ни пациенти, като нямат победа от сумати мача, да не говорим, че всеки мач завършва 3 на 0 :lol: :lol:
Миналата година не ви беше толкова весело.
Ти какво очакваш при положение,че средната ни възраст на отбора е 21-22 години.Гледай си там пенсионерския отбор,радвай се на титлата и просто не се заяждай! ;)

така ли?Миналата година бяхме пак най-добрият отбор, само където изпунахме титлата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
той само не умира

Мнениеот той само не умира » 18 апр 2010 21:12

Сега е момента да върнете жеста от миналата година и ЦСКА да преотстъпи лиценза за ШЛ на Сиконко.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 18 апр 2010 21:38

Бях на мача с Миньор и после тръгнахме с приятели до Самоков, хванахме точно последния гейм и подкрепихме момчетата. Те поне го заслужават!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 апр 2010 23:35

Awesome написа:Бях на мача с Миньор и после тръгнахме с приятели до Самоков, хванахме точно последния гейм и подкрепихме момчетата. Те поне го заслужават!

Евала!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 апр 2010 00:25

Честита титла.
Заслужено ставате шампиони.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 апр 2010 04:01

POPCORN, като ти чета коментарите, си на не повече от 20 години.
Малко по-реално гледай на нещата, ако обичаш. Какви са тези алабалистики от сорта "бяхме пак добри, но изпунахме титлата"? Щом си паднал, какво значение, какъв си бил? В спорта се зачитат само резултатите.
И пак ти казвам, че при волейболните Лески и ЦСКА има всичко друго, но не и вражда. Цялото първенство мина в тренировъчно темпо, защото се знаеше, че каквото и да стане, ЦСКА пак щеше да играе в ШЛ.
Вместо да благодариш на Левски, че заради тях играхте в ШЛ, ти говориш врели-некипели.

ПП. Вярно, няма ли сега да ни върнете жеста и да ни отстъпите мястото си в ШЛ?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2010 10:21

ehh написа:POPCORN, като ти чета коментарите, си на не повече от 20 години.
Малко по-реално гледай на нещата, ако обичаш. Какви са тези алабалистики от сорта "бяхме пак добри, но изпунахме титлата"? Щом си паднал, какво значение, какъв си бил? В спорта се зачитат само резултатите.
И пак ти казвам, че при волейболните Лески и ЦСКА има всичко друго, но не и вражда. Цялото първенство мина в тренировъчно темпо, защото се знаеше, че каквото и да стане, ЦСКА пак щеше да играе в ШЛ.
Вместо да благодариш на Левски, че заради тях играхте в ШЛ, ти говориш врели-некипели.

абе Сашо я ходи да работиш в канал 3 и не ми говори глупости бе.Ти волейбол въобще гледаш ли ми кажи?Да благодаря на Левски....хахахахах Вие благодарихте ли ни като играхте на мястото на ЦСКА в Шампионската лига по футбол?Кой в ЦСКА е виновен, че Левски нямат пари и не искат да играят.Все едно от ЦСКА са им насочили автомати и са им казали,че ако не играят те ще ги убият.Айде не ставай смешен!През целият шампионат водихме миналата година и накрая се бихме сами.И пак бяхме по-добри от Левски и тая година пак бяхме по-добри.Така ,че си свали хвърли сините очила и ходи си купи нови, може и да са с диооптер!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 апр 2010 22:03

Щом искаш - лети си в облаците и си мисли, че всичко, което хвърчи, се яде.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 19 апр 2010 22:38

POPCORN написа:

абе Сашо я ходи да работиш в канал 3 и не ми говори глупости бе.Ти волейбол въобще гледаш ли ми кажи?Да благодаря на Левски....хахахахах Вие благодарихте ли ни като играхте на мястото на ЦСКА в Шампионската лига по футбол?Кой в ЦСКА е виновен, че Левски нямат пари и не искат да играят.Все едно от ЦСКА са им насочили автомати и са им казали,че ако не играят те ще ги убият.Айде не ставай смешен!През целият шампионат водихме миналата година и накрая се бихме сами.И пак бяхме по-добри от Левски и тая година пак бяхме по-добри.Така ,че си свали хвърли сините очила и ходи си купи нови, може и да са с диооптер!

Чакай малко бе Джони.Кой е казал,че ЦСКА са били по-слаби от нас през последните 2 години?Напротив вие бяхте по-добри,особено тази година(мисля,че причините са ти ясни?) и заслужено станахте шампиони.Но нали знаеш,че в спорта важат титлите и успехите не добрата игра?Именно това високомерие и тази надменност,която ти показваш сега попречи и на твоя любим отбор миналата година да стане шампион.За какви сини очила ми говориш тогава явно само ти си знаеш.Гледай малко по-реално на нещата,прецени добре положението на двата отбора и най-важното слез малко на Земята.Още веднъж честита титла на ЦСКА.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 апр 2010 12:03

levskarinvt написа:
POPCORN написа:

Чакай малко бе Джони.Кой е казал,че ЦСКА са били по-слаби от нас през последните 2 години?Напротив вие бяхте по-добри,особено тази година(мисля,че причините са ти ясни?) и заслужено станахте шампиони.Но нали знаеш,че в спорта важат титлите и успехите не добрата игра?Именно това високомерие и тази надменност,която ти показваш сега попречи и на твоя любим отбор миналата година да стане шампион.За какви сини очила ми говориш тогава явно само ти си знаеш.Гледай малко по-реално на нещата,прецени добре положението на двата отбора и най-важното слез малко на Земята.Още веднъж честита титла на ЦСКА.

еми точно това искам да му кажа на твоя син колега, че през последните години ЦСКА са по-добри от Левски на волейбол.И миналата година бяхме с класа над вас!Просто ЦСКА подходи по много тъп начин , което не е оправдание и Левски си станаха шампиони, за което евала.Обаче не да ми вика, че трявба да благодарим на Левски....Така са преценили...не са играли.Той си мисли,че волейбола е като футбола..Там не играят такива пари.И собственика на Левски не е Данчо Лазаров, а как беше..забравих му името.Другото което е , за да играеш в Шампионската лига ти трявбат пари.Като нямаш пари няма да играеш в нея.В последният мач на ЦСКА в Шампионската лига говори президента на ЦСКА и вика аз съм на загуба от Шампионската лига с 50 бона...за какво говориме тогава?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Волейбол”