Какво мислите за този футболист? Лично аз го смятам за едно от най-добрите крила във Висшата лига, техничен, бърз. Отдавна ми допада стилът му на игра и ще се радвам ако Челси го пожелаят.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gil-galad написа:Е не е точно обявен за продан, а просто се очакват доста оферти за него последните дни тъй като повечето вече го считат за излишен в Сити...друг е въпроса колко пари ще му искат и дали въобще ще го пуснат....иначе и аз се надявам да отиде в Ливърпул, но според мен е малко вероятно Сити да го продадат на който и да е отбор във Висшата лига....
t0bl3ro_bg написа:За пореден път се изумен от глупостите, който този отбор прави.. Имаш Адебайор, купуваш Джеко, Имаш Тевез купуваш Агуеро.. Имаш Джонсън купуваш Насри и Милнър.. Имаш Яя Туре, искаш Де Роси.. Какво по дяволите е това, като си взел някой означава, че му даваш път да се развие, а точно обратното става тук.. Не е футбол това, просто трябва някой да забрани на Сити , Челси, ПСЖ , Анжи и Малага да спрат да прават такива гаври с футбола.. Как може Челси да подпишат фейърплей-а и да дадат за 2ма играчи 75 милиона, какъв фейърплей какво по дяволите е това.. Дано да фалират тези отбори, колкото се може по - бързо, знам че не е хубаво да се говори така, но това на нищо не прилича , вместо да наливат толкова пари, да помогнат на бедните хора, на пострадали от орагани и така нататък.. ВЪЗМУТЕН СЪМ !
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта