Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Фърги: На всички е ясно защо Бербатов е резерва

Мнениеот Boksiorcheto » 16 апр 2011 14:10

acmilan написа:Сър Алекс е доказал,че знае как да печели.Той е един от малкото треньори в света,които избират състава си в зависимост от съперника.Изповядва максимата,че си има футболисти за всеки тип мачове.В този смисъл Бербатов му върши перфектна работа срещу сгъстена защита в мачове срещу по-неравностойни съперници,а Чичарито или пък схема само с Рууни напред му печелят дербитата,в които Юнайтед по-често играе по-прибрано и на контраатака.Хавиер Ернандес има уникален голов коефициент точни удари/голове.Между другото,това го казвам като страничен наблюдател,въобще не харесвам Манчестър Юнайтед,но това не ми пречи да ги наблюдавам.Иначе за голямо съжаление оценките за Бербатов в българските медии и българските фенове идват главно от гледна точка на това,че е българин и всички останали обстоятелства около него.Нито е някакъв извънземен футболист,нито е световна класа,нито пък е някакъв некадърник,случайно попаднал там.Просто Бербатов е един много добър футболист,с уникален посвоему стил,но разбира се,отстъпва на топ нападателите в света.А и,според мен,не е за Манчестър Юнайтед,играта им е прекалено бърза и опростена за него.Може би в Италия,Испания и,разбира се,Германия ще е по-добре за него.В Байерн Мюнхен би се справил перфектно,като около него ще има страхотни крила и офанзивен халф.А и,честно казано,мен ме интересуват български футболисти,които играят за България,той не е сред тях.Далеч съм от това да съм фен на Юнайтед,също така.Но все пак е дал нещо за националния отбор в миналото и му пожелавам успех в кариерата.

Е, отстъпвал на топ нападателите в света. Това си е твое мнение, но с какво им отстъпва? Не можеш да кажеш, че голмайсторът на висшата лига този сезон отстъпва по нещо на другите звезди в атака.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 16 апр 2011 14:12

t0bl3ro_bg написа:Много правилно е обяснил пича. Бербатов може да донесе 3-4 победи, който помагат за шампионската титла, което също не е малко, но той стой пред вратата и чака на празна врата да вкара, без да се потруди дори мъничко да тръгне към топката.

:shock: :o :shock:
Човече вземи да гледаш водна топка или кърлинг , че футбола нещо не ти е ясен ... на Чичарито всички голове са му на 10см. пред вратата , Бербатов върши работа за 3-ма ама , като се гледа футбол трябва и да се мисли а не само да се "гледа"
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 16 апр 2011 14:14

Според мен Old_death е най-близо до истината от всички вас ... Фен съм на Бербатов и следя играта му доста отдавна.

Old_death написа:Според мен истината е друга.В момента се чака предложение за продължаване на договора на Митко.Това са постановки от страна на Съра,за да не се повиши заплатата на нашето момче.Само на ултразаслепените или на тия със сини очила не ум е ясно,че Митко и Нани са най-полезните играчи в отбора.Сър Алекс съвсем не е обхванат от старческа деменция,за да не му е ясно това.

Новият договор е проблем ... Ако си спомняте имало и други такива случаи в този клуб .Ха не си подписал- ха са те закотвили на скамейката,а за Бербатов това може да е последният договор ...

гарфилд написа:На мен ми е ясно,че Сър-а върти играчите си и като им дава да играят редовно,ги държи във форма.

Донякъде съм съгласен за ротациите ,но не си спомням за случаи този сезон Руни да е резерва . :) Или пък Оуен да е титуляр. Малко издиша това с ротациите...

marmi52 написа:8-)
Бербатов направо им спаси титлата, след като вкара няколко пъти супер важни голове за Юнайтед.
Мисля, че ако не вземе да го пуска по-редовно ще последва срив във формата на нашия ...
Не одобрявам отношението на САФ към Бербатов, но пък дядката си е доказана фигура в UK футбола и едва ли някой може да му дава акъл за това кого да пуска или не в състава си. :lol:

Напълно съм съгласен -Бербатов почва да губи увереност.
При него няма рязък спад във формата .Проблема е по-скоро на псичхическа основа . Трябва да му се има повече доверие и да му се подава по -често.

Колкото за Ернандес - напомня ми точно на Пипо Индзаги (голове с пласиране и на празна врата) . Добър е ,но не е толкова добър ,че Бербатов да му е резерва . Има скорост ,има острота ,има нюх за пласиране ... Но самия отбор се чувства по-комфорно с Бербатов на терена (мои наблюдения - Руни и Бербатов действат по-добре заедно ) .
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 апр 2011 14:18

Angoff написа:
t0bl3ro_bg написа:Много правилно е обяснил пича. Бербатов може да донесе 3-4 победи, който помагат за шампионската титла, което също не е малко, но той стой пред вратата и чака на празна врата да вкара, без да се потруди дори мъничко да тръгне към топката.

:shock: :o :shock:
Човече вземи да гледаш водна топка или кърлинг , че футбола нещо не ти е ясен ... на Чичарито всички голове са му на 10см. пред вратата , Бербатов върши работа за 3-ма ама , като се гледа футбол трябва и да се мисли а не само да се "гледа"

Виж има ли значение как е вкаран гола? От 10см или от 40 метра? Все е гол! Вярно че единия ще е по-атрактивен но и с единия и с другия вземаш 3 точки!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 16 апр 2011 14:21

Абе вие не разбирате ли защо Бербатов стои резерва в мачовете от ШЛ, дербитата в Англия ? Той самия е казал каква е неговата философия, че като види безнадеждна топка, няма смисъл да тръгне да я гони и да тича напразно... е да, ама точно в тези мачове, в това първенство такова нещо като безнадеждна топка няма, ако той е на терена и не гони всяка топка, Юнайтед са все едно с човек по-малко, затова и Съра разчита в тези мачове на Чичерито и Рууни...
Последна промяна от sostenere на 16 апр 2011 14:27, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

sitnev1912
Контакти:

Мнениеот sitnev1912 » 16 апр 2011 14:22

Твърдо съм за Бербатов и искам да го гледам във всеки мач,но не мога да си кривя душата че и грахчето много ми харесва и има много добър коефицент.Много е вероятно точно тези ротации да докарат дубъл или требъл на Олд Трафъл.САФ е голям специалист
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 апр 2011 14:28

sostenere написа:Абе вие не разбирате ли защо Бербатов стои резерва в мачовете от ШЛ, дербитата в Англия ? Той самия е казал каква е неговата философия, че като види безнадеждна топка, няма смисъл да тръгне да я гони и да тича напразно... е да, ама точно в тези мачове, в това първенство такова нещо като безнадеждна топка няма, ако той е на терена и не гони всяка топка, Юнайтед са все едно с човек по-малко, затова и Съра разчита в тези мачове на Чичерито и Рууни...

+1

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 апр 2011 14:29

А Бербатов що не вкарва голове от 10 сантиметра ? Или когато той вкара си мълчите, както стана срещу Болтън. Просто Чичарито има феноменално пласиране, затова и постоянно избягва на защитниците. Бербатов, ако го можеше, щеше да вкарва по 40 гола на сезон, ама не го може. Нито Рууни, нито Бербатов има пласирането на Чичарито. Той е хиена, каквито бяха Солскяер и Нистелроой.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 16 апр 2011 14:32

Хаха.Пак не четете между редовете, момчета!

Старата лисица пак мотивира даден играч чрез пресата, вместо да седне да му обяснява глупости. :lol:

Според вас, дали сър-а си мисли, че играч, който му е топ-реализатор и им измъкна поне 5 важни мача тоя сезон е слаб? :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 16 апр 2011 14:32

caci написа:Той Бербатов да се радва,че още не са го изгонили от там.Един от най-мързеливите играчи в света.Грешката на сър Алекс е,че изгони играч/Тевес/ няколко класи над Бербатов.

Не-грешката му е,че не взе Гонзо,а взе Бербатов :lol: :lol: :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Върни се в “Футбол - Свят”