Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот megan fox » 30 яну 2012 02:39

Awesome написа:
frostbite написа:Ако има отбор Примера и отбор Висша лига двубоят м/у двете първенства би бил най-интересния мач. :lol: :lol:

И какъв ще е отборът на Примера? Касияс на вратата, КР + целият отбор на Барса :lol:

Почти позна. И Алонсо за опорен халф, по-добър е от Бускетс. ;)

-------------------Касиас-------------------
---Абидал---Пуйол---Пике---Алвеш---
------------------Алонсо-------------------
-----------Шави-------Иниеста-----------
---------КР----Санчес----Меси---------
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 яну 2012 02:52

frostbite написа: Не мога да отрека, че в ВЛ в никой мач не можеш да кажеш със сигурност кой ще победи, дори да играят Ман Сити-Уиган. А в Примера малко са мачовете, в които не се знае победителят. ФАКТ!

Язък ти за пристрастията към испанския футбол.Нека да бъдем на ясно и като говорим за ФАКТИ да сме точни!!!
В Испания като изключим миналия сезон и до някаква степен по-миналия ( 2009-2010 и 2010-2011 ) няма "такъв филм" в който може да се говори за това че победителя от мача се знае в повече мачове от колкото във висшата лига на Англия.Винаги преди да пишете мнението си ,първо проверявайте фактите ,да не говорим пък когато си служите с думата ФАКТ!!!

В настоящото първенство първите два отбора на Испания са губили точки ( не са победили-демек говорим за непредвидим развой на мача) в 10 мача а във Англия 11 мача ,но трябва да се вземе предвид това че в Англия са изиграни с 2 мача повече ( 20 на 22 мача).
В сезон 2010-2011 ( миналото първенство ) в Испания първите два отбора са губили 19 пъти а в Англия 31.Тука трябва да кажа че това е фрапираща разлика,но става въпрос само за един сезон ( по-късно ще се убедите в това),а и в края на сезона ( а и не само) се видя разликата между двата испански отбора и английските,особено фрапираща беше разликата между първия в Испания и първия в Англия което го видя цял свят,така че нека да приемем нещата за нормални.Просто Барселона миналия сезон беше много по-силен от всички.Не само от тези в Испания!
В сезон 2009-2010 в Испания първите два отбора са губили точки в 15 мача а в Англия в 20 мача. ( явно за повечето фенове на футбола ,същият, съществува от 2 години назад).Повечето като папагали повтарящи едно и същи нещо фенове, се водят именно от тези два сезона ( САМО ДВА СЕЗОНА) и си изграждат лъжливо мнение като цяло.
В сезон 2008-2009 в Испания първите два отбора са губили точки в 24 мача а в Англия 23 мача.
В сезон 2007-2008 в Испания първите два отбора са губили точки в 25 мача а в Англия 24 мача.
В сезон 2006-2007 в Испания първите два отбора са губили точки в 31 мача а в Англия 24 мача.

Е интересно ми е,от къде извадихте логиката че в Англия никой не знае кой ще победи а в Испания едва ли не всеки изход от мачовете е предрешен след като в последните 5 години три пъти в Испания първите два отбора са губили повече пъти от първите два в Англия и два пъти е обратното.
Ако се има предвид последния сезон и до някъде предпоследния ОК,но колеги,футбола не започва от преди 2 години ,а аз тази глупост за това колко непредвидимо е първенството в Англия и колко предвидимо в Испания я слушам от поне 7-8 да не кажа и от 10-12 години.

Няма да продължавам по-назад но,в сезон 2005-2006 година в Испания първите два отбора с губили точки в 31 мача а в Англия в 22 мача ( колко непредвидими са само в Англия мачовете ,нямам думи!!!) .

Явно Боби и компания от Диема яко ви промиват мозъците и въпреки фактите говорите,пишете и мислите глупости.
За ония за които мачовете в Испания са толкова предвидими не мисля че е проблем забогатяването и ако са се възползвали от тяхната сигурност в твърденията си ,мога да ги поздравя за милионите спечелени в последните няколко години.Естествено че се шегувам след като знам че никой от този форум не е сигурен в нито един мач както от Испания така и от Англия как ще завърши.И все пак,ако някой знае нещо сигурно да се обажда.Предлагам сделка-залага си апартамента за 5 хил лева,аз му ги давам и след като спечели си го откупува като покрива само разходите за нотариуси и най-много като спечели при желание да почерпи една минерална вода.В противен случай аз си купувам апартамент за 5 хил лева.Какъв е проблема? Нали сте сигурни?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 30 яну 2012 17:46

megan fox написа:
Awesome написа:
frostbite написа:Ако има отбор Примера и отбор Висша лига двубоят м/у двете първенства би бил най-интересния мач. :lol: :lol:

И какъв ще е отборът на Примера? Касияс на вратата, КР + целият отбор на Барса :lol:

Почти позна. И Алонсо за опорен халф, по-добър е от Бускетс. ;)

-------------------Касиас-------------------
---Абидал---Пуйол---Пике---Алвеш---
------------------Алонсо-------------------
-----------Шави-------Иниеста-----------
---------КР----Санчес----Меси---------

Солдадо няма ли да е по-добре от Санчес или Роналдо? И заместник на на Шави и Иниеста ще Фабрегас. Само, че кой ще им бъде треньор? :lol: :lol:
Последна промяна от frostbite на 30 яну 2012 18:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 30 яну 2012 17:59

sl321 написа:
frostbite написа: Не мога да отрека, че в ВЛ в никой мач не можеш да кажеш със сигурност кой ще победи, дори да играят Ман Сити-Уиган. А в Примера малко са мачовете, в които не се знае победителят. ФАКТ!

Язък ти за пристрастията към испанския футбол.Нека да бъдем на ясно и като говорим за ФАКТИ да сме точни!!!
В Испания като изключим миналия сезон и до някаква степен по-миналия ( 2009-2010 и 2010-2011 ) няма "такъв филм" в който може да се говори за това че победителя от мача се знае в повече мачове от колкото във висшата лига на Англия.Винаги преди да пишете мнението си ,първо проверявайте фактите ,да не говорим пък когато си служите с думата ФАКТ!!!

В настоящото първенство първите два отбора на Испания са губили точки ( не са победили-демек говорим за непредвидим развой на мача) в 10 мача а във Англия 11 мача ,но трябва да се вземе предвид това че в Англия са изиграни с 2 мача повече ( 20 на 22 мача).
В сезон 2010-2011 ( миналото първенство ) в Испания първите два отбора са губили 19 пъти а в Англия 31.Тука трябва да кажа че това е фрапираща разлика,но става въпрос само за един сезон ( по-късно ще се убедите в това),а и в края на сезона ( а и не само) се видя разликата между двата испански отбора и английските,особено фрапираща беше разликата между първия в Испания и първия в Англия което го видя цял свят,така че нека да приемем нещата за нормални.Просто Барселона миналия сезон беше много по-силен от всички.Не само от тези в Испания!
В сезон 2009-2010 в Испания първите два отбора са губили точки в 15 мача а в Англия в 20 мача. ( явно за повечето фенове на футбола ,същият, съществува от 2 години назад).Повечето като папагали повтарящи едно и същи нещо фенове, се водят именно от тези два сезона ( САМО ДВА СЕЗОНА) и си изграждат лъжливо мнение като цяло.
В сезон 2008-2009 в Испания първите два отбора са губили точки в 24 мача а в Англия 23 мача.
В сезон 2007-2008 в Испания първите два отбора са губили точки в 25 мача а в Англия 24 мача.
В сезон 2006-2007 в Испания първите два отбора са губили точки в 31 мача а в Англия 24 мача.

Е интересно ми е,от къде извадихте логиката че в Англия никой не знае кой ще победи а в Испания едва ли не всеки изход от мачовете е предрешен след като в последните 5 години три пъти в Испания първите два отбора са губили повече пъти от първите два в Англия и два пъти е обратното.
Ако се има предвид последния сезон и до някъде предпоследния ОК,но колеги,футбола не започва от преди 2 години ,а аз тази глупост за това колко непредвидимо е първенството в Англия и колко предвидимо в Испания я слушам от поне 7-8 да не кажа и от 10-12 години.

Няма да продължавам по-назад но,в сезон 2005-2006 година в Испания първите два отбора с губили точки в 31 мача а в Англия в 22 мача ( колко непредвидими са само в Англия мачовете ,нямам думи!!!) .

Явно Боби и компания от Диема яко ви промиват мозъците и въпреки фактите говорите,пишете и мислите глупости.
За ония за които мачовете в Испания са толкова предвидими не мисля че е проблем забогатяването и ако са се възползвали от тяхната сигурност в твърденията си ,мога да ги поздравя за милионите спечелени в последните няколко години.Естествено че се шегувам след като знам че никой от този форум не е сигурен в нито един мач както от Испания така и от Англия как ще завърши.И все пак,ако някой знае нещо сигурно да се обажда.Предлагам сделка-залага си апартамента за 5 хил лева,аз му ги давам и след като спечели си го откупува като покрива само разходите за нотариуси и най-много като спечели при желание да почерпи една минерална вода.В противен случай аз си купувам апартамент за 5 хил лева.Какъв е проблема? Нали сте сигурни?

Искам да кажа, че в Англия е по-голяма конкуренцията, на първо око. Да оставим статистиките. Защо в ПД в последните 2-3 години Валенсия, Еспаньол,Севиля,Виляреал, Атлетико М, и Билбао се борят за 3 място? Докато в Анлгия нищо не е ясно, отборите които се борят за първите 4 места, кои са? Смятам, че ги знаеш. Видя ли миналия сезон, Валенсия бяха на 20 точки от Реал Мадрид, а Челси и Ман Сити на 3 май и Арсенал 5 (не съм сигурен 3 ли бяха или 4, ама 5 не са 20). Тоя сезон както е тръгнал Реал ще бъдат пак на поне 20 точки от третия и 10 от втория . :lol: Това, ако наричаш конкуренция не знам.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 яну 2012 18:04

frostbite написа:Искам да кажа, че в Англия е по-голяма конкуренцията, на първо око. Да оставим статистиките. Защо в ПД в последните 2-3 години Валенсия, Еспаньол,Севиля,Виляреал, Атлетико М, и Билбао се борят за 3 място? Докато в Анлгия нищо не е ясно, отборите които се борят за първите 4 места, кои са? Смятам, че ги знаеш. Видя ли миналия сезон, Валенсия бяха на 20 точки от Реал Мадрид, а Челси и Ман Сити на 3 май и Арсенал 5 (не съм сигурен 3 ли бяха или 4, ама 5 не са 20). Тоя сезон както е тръгнал Реал ще бъдат пак на поне 20 точки от третия и 10 от втория . :lol: Това, ако наричаш конкуренция не знам.

Колега, много хора си мислят, че ПД се сътои от точно 2 (два) отбора. Не че не е така, но е хубаво да се вземат резултатите и на другите тимове, както ти правилно отбеляза.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 яну 2012 18:19

frostbite Аз пиша факти а ти отново изказваш мнение.Имам чувството че или не си прочел въобще това което съм написал,или не си разбрал какво означават тези ФАКТИ

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 яну 2012 18:21

frostbite написа:Само, че кой ще им бъде треньор? :lol: :lol:

Аз. ;) :twisted: :twisted: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 30 яну 2012 18:47

Сравнението ти не е много уместно sl321.Барса преди ерата Гуардиола губеше много точки,а пък Реал при Пелегрини бяха много зле..
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 яну 2012 20:08

MagicMoments написа:Сравнението ти не е много уместно sl321.Барса преди ерата Гуардиола губеше много точки,а пък Реал при Пелегрини бяха много зле..

Е тогава защо се направа мнението че в Испания едва ли не всеки мач е ясен и че в Англия е обратното?Кое не му е уместното?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 яну 2012 20:19

frostbite написа:
Искам да кажа, че в Англия е по-голяма конкуренцията, на първо око. Да оставим статистиките.

И аз искам това да кажа.Вие говорите "на първо око" а като погледнем статистиките излиза че това първо око нищо не вижда.Пропагандната машина толкова ви е заслепила че се убеждавам че пропагандата е по-силна от фактите.
Само ако Боби Борисов ви каже: Момчета висшата лига е най-непредвидима,в нея се играе най-невероятния футбол,само че, ИДЕТЕ ДА СЕ ХВЪРЛИТЕ ОТ 10-тия ЕТАЖ НА НЯКОЯ СГРАДА,мисля че ще има доста трагични случа в този ден. :shock: .

Върни се в “Футбол - Свят”