chrisbosh написа:Когато моят отбор не върви добре аз не се пеня да говоря колко добре играе и да казвам на черното бяло. Според теб Италия играят ли футбол в момента ? Харесва ли ти да ги гледаш ? А като виждам какви съдийски решения са в тяхна полза още повече се нервя. Е, сега ми паднало да се радвам, че не ги огря !
P.S. Под грозен имам впредвид душевно. Не те знам красавец ли си или грозник.
Да ти кажа,аз не съм особено горд от тази игра,напротив,срам ме е,не съм казал,че това ми харесва!И не се пеня,яд ме е тази злоба,разбираш ли,радвам се на победите на моите любими отбори,не ме интересуват особено другите,освен като фен на играта,не като злобар.И това за красотата е доста тъпо заяждане,външния вид е обект на различни вкусове,но да кажеш,че съм грозен душевно,защото съм от Милан...И да,имаше разни идиоти,които освиркаха Малдини и мен ме е срам от тях,за мен,а и целият свят той е икона!Крайните фенове на всеки отбор в голямата си част са мегаглупаци!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.