Copa del Rey (Купата на Краля)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RM3313
Контакти:

Re: Copa del Rey (Купата на Краля)

Мнениеот RM3313 » 29 яну 2019 08:24

По е вероятно Иисус да възкръсне втори път, отколкото да изхвърлят Варса.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 29 яну 2019 23:48

Хета бая взеха да се огъват. Като поведоха си помислих, че всичко е ясно, но може да завърже интрижка.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 яну 2019 00:20

Родриго Морено :oops:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 30 яну 2019 06:47

Колегата Лос Че, сигурно го е предръвил 3 пъти от тоя обрат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Айде честито и ни чакайте за 1/2 финалите :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 яну 2019 09:13

Абе, за колегата не знам, ама аз щях да преобърна всичко в стаята. :lol: То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не). :mrgreen: Обаче се радвам, че Хетафе си го получиха, щото при 2 гола аванс в общия резултат да започнеш да бавиш още от преди 10-тата минута, си е чиста селяния. Иначе откъм голови възможности обобщено в двата мача далеч не смятам, че заслужаваха да отпаднат, дори напротив. При всички положения вчера създадоха повече ситуации, отколкото ние създадохме преди седмица. :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 яну 2019 10:38

Udoji90 написа:Абе, за колегата не знам, ама аз щях да преобърна всичко в стаята. :lol: То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не). :mrgreen: Обаче се радвам, че Хетафе си го получиха, щото при 2 гола аванс в общия резултат да започнеш да бавиш още от преди 10-тата минута, си е чиста селяния. Иначе откъм голови възможности обобщено в двата мача далеч не смятам, че заслужаваха да отпаднат, дори напротив. При всички положения вчера създадоха повече ситуации, отколкото ние създадохме преди седмица. :roll:

Нормално, аз съм бил в Хетафе (предградието), така че такова поведение не ме учудва, там са си селяни :lol:
Тоя негера им Джене си вади 2 ЧК за 3 дни, след като и с нас си извади на Метрополитано уикенда :lol:

Ако ще продължават някои отцепници, то нека това да са жирондинците :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 яну 2019 10:58

Абе, не знам, по принцип си бяха симпатяги. Особено по времето, когато за една бройка не отстраниха Байерн за ЛЕ, като и тогава в последните минути изядоха дървото. И изобщо е имало периоди, в които играха приятен футбол, ама сега са някаква испанска версия на УБА или Стоук. :lol: (Не, че в първия мач ние не ги наритахме дори повече, отколкото те нас - един наш недостатък вече втори пореден сезон е доста твърдата ни игра и голям брой картони.) В края на миналия сезон чак предпочитах Севиля да ги преборят за 7-мото място и ЛЕ (така и стана), при положение, че в последните години андалусците ни се водят за един от основните конкуренти. Иначе и Леганес по същата логика би трябвало да са селяни, ама май не съм ги виждал да правят чак такива номерца. :lol: Джене наистина много се "прояви" да го изгонят в 2 поредни мача, обаче иначе си е бая стабилен според мен. И вчера вторият му картон сякаш беше пресилен. :roll: Ама то това за нашите не е предимство напоследък. Вече 2 сезона подред при Марселино не помня да сме играли сносно с 11 на 10 в някой мач (до вчера). :idea:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 яну 2019 12:14

Extracts from ref's report from VAL v GET last night: "On final whistle Bruno & Diakaby grabbed each other by throat & traded punches... Damian Suarez elbowed Valencia coach & told officials they'd shit themselves... Valencia coach shouted at Getafe bench "take that fuckers"

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Силен коментар ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 яну 2019 14:31

Мда, прекрасна вечер за Испания и за футбола в частност.

Още не бях дописал превюто за мача в темата с най-красивите и умни форумци , когато Jorge Molina увеличи аванса на гостите.
Веднага под моя коментар цъфна лудото момченце 1 и разцепи мрака с кресливото си гласче
[center]
Бързо ви почнаха.
[/center]
Разбираемо е , че всички гледат срещите на VCF. Браво и на съседа му бай Мюмюн, че е разрешил вместо поредния сериал за Али Реза да гледат срещата на "Электрон"-а му. Това е неговата просветителска мисия. За това и той единствен в махалата си плаща тока и кабелната ТВ със скромната си заплата от ОФ"Чистота". Приятно му е вечер с измити крака да седне ,да си сипе мастичка , да им пусне мача и да ги гледа: лудото, масовия убиец, вечночетвъртото ...и да им обяснява кое е засада и кое-симулация. Той е стар cules лично помни първата среща на Бускетс.
А срещата не бе за хора със слаби сърца.
След края на срещата гледах кадри от студиото на Радиото: хвърчаха микрофони , целуваха камерата...
Прилепите никога не се предават. Не напразно те свободно са се предвижвали из цялата планета докато прадедите на Неймар са скачали от дърво на дърво.
А Хета вече си мислеха ,че са се класирали.Даже един във Fb от същото предградие спомена , че съдията раздавал картони защото на 1/2 финала Хета щели да играят с Варса. Горките севилци и тях ги отписаха като VCF рано-рано!
А Джене Даконам задължително трябва да го вземат в Р.Мадрид. Така ще си имат по-смахнат защитник от СР.
В последните минути искам да благодаря на момчето от снимката, което спаси с гърба си вратата на Хайме и даде началото на контраатаката довела до победното попадение на Родригоооооооооол Морено.
Image
Господ здраве да му дава и още секси котета!
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 яну 2019 14:59

И да обобщим резултатите до момента:
За 1/2 финала се класира VALENCIA CF

след като с общ резИлтат 3:2 отстраниха Getafe.

Останалите срещи
тази вечер
[center]Real Betis 20 : 30 Espanyol
Estadio Benito Villamarin
съдия Ricardo De Burgos[/center]
Бетикос постигнаха добър турнирен резултат 1:1 като гости , при последната им среща на този стадион домакините биха с 3:0.
5 играчи от гостите са ковнузени.

[center]Barcelona 22 : 30 Sevilla
Camp Nou[/center]
След чиста победа с 2:0 в първата среща за червено-белите.
съдия - Jose Sanchez Martínez - 35 год. счетоводител от Лорка. Помним една от първите му срещи в Примера 2015г. Тогава призна гол на Ракитич след нарушение в атака а когато Марселиньо протестира бе изгонен. Матйо си вкара красив автогол за равенството 2:2.
Нолито, Хесус Навас и Мунир са контузени. От домакините Усман, Самиел и Рафаел ди Насименто.

Утре остава да се излъчи последния претендент
[center]Girona 22 : 30 Real Madrid[/center]
след 4:2 в първата среща в Столицата

Върни се в “Футбол - Свят”