За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот moonlight » 18 май 2010 01:39

kartago написа:Абе, пич, я стига ми се филмира бе! Ти да не би да ставаш когато пускат българския химн винаги, когато започва мач на националния отбор и си седнал на ракията и тъкмо да намалиш чалгата, ако въобще го правиш! Или спираш за една минута на 2-и юни? "Кога си вижидал да пее химна искренно?!" ХАхахааха, ами ако не може да пее? Какви са тия глупости не разбирам?! Иванков сложи българското знаме, видях го, в два поредни поуста написах - Браво на Иванков!..... И чуй по-внимателно репликата на Бербатов за футбола Ни! Стига повтаряте като папагали!.....Интересно кога се появиха българските знамена на Олд Трафорд?!...

Айде ще разясня. Първо- чалга не слушам и ракия не пия... Второ- на 2 юни спирам за една минута. Трето- аз съм никой и никого не му пука какво правя аз! Кой съм аз, че да се съобразява някой с мен? Бербо и Иванков са известни личности, които поне от куртоазия трябва поне да се опитват .
П.С. Някак си си не разбирам, агресията която те изби в предния пост. Пробвах да попитам нещо по човешки, ти реагира като... Както и да е, стига съм се филмирал...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 01:40

moonlight написа:
viroglav написа:Еквивалент на тази тема ще е една друга ... Разсъждение върху факта , че общия трансфер на Хичо и Сърмов в Касъмпаша е на стойност една седмична заплата на Димитър Бербатов в Манчестър Юн. ... Но ще се въздържа и няма да давам поводи за нецензурни поустове от страна на фенове на ПФК Левски ... :lol: :lol: :lol:

Ти не можеш ли поне в една тема да пропуснеш името ПФК Левски? Говорим за играчи на националния отбор, май. :shock:

Тука ама много се лъжеш ... Бербо го плюят 99% феновете на ПФК Левски. Това е неоспорим факт. И го плюят защото е започнал кариерата си в ЦСКА ... Ей така хипотетично да си представим , че беше тръгнал от ПФК Левски и беше направил същата кариера ... На 100 % съм убеден , че медиите нямаше да имат други заглавия , освен колко голям патриот и родолюбец е Бербо. И как по - голям от него няма ... Ама нали си синеочко тези неща не ти изнася да ги виждаш ... :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 01:42

PFC Litex написа:И двамата се отказаха да, така е. Вероятно мотивите са едни и същи, но начина по който го нпарави единия и другия е важен и точно за това в момента Иванков не е хулен за същото.

Иванков каза още ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА, че тези квалификации са последни за него и ние всички знаехме решението му, няма пресконференции, няма разни PR триков

Бербатов изчака да види на къде ще задуха вятъра и като видя, че промяна НЯМА измисли хиляди причини и да го няма. Да се бе отказал вендага след последната контрола бих го разбрал, но по този начин съм скептично натроен.

Сега може да прозвучи тъпо, но силно желая да се класираме за европейското за да видим всички действията на Бербатов...

Значи, според теб човек не може да има собствено мнение и собствена преценка?! Или да ти изкарам 120 теми от форума където го плюете, сега какво толкова ви ядосва, че го няма, вместо да се радвате?! Вие наистина сте като палачинки! Какъв вятър да задуха, каква промяна?! Ти уж поне си мислещ човек?! Той каза ЕДНА причина! Така е решил! Че не ти се е обяснил лично на тебе, и че ти не си информиран, ами сорри! Май не си чел ли, не си чул ли, че още ПРЕДИ последната ни контрола е говорил и със Сираков и със Стоилов, ама защо да не си говорим понякога ей така и да подклаждаме огъня! Кажи ми ти защо хулиш Бербатов след като не го харесваш и по принцип трябва да се радваш, че повече не е в национала?........

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 01:44

moonlight написа:
kartago написа:Абе, пич, я стига ми се филмира бе! Ти да не би да ставаш когато пускат българския химн винаги, когато започва мач на националния отбор и си седнал на ракията и тъкмо да намалиш чалгата, ако въобще го правиш! Или спираш за една минута на 2-и юни? "Кога си вижидал да пее химна искренно?!" ХАхахааха, ами ако не може да пее? Какви са тия глупости не разбирам?! Иванков сложи българското знаме, видях го, в два поредни поуста написах - Браво на Иванков!..... И чуй по-внимателно репликата на Бербатов за футбола Ни! Стига повтаряте като папагали!.....Интересно кога се появиха българските знамена на Олд Трафорд?!...

Айде ще разясня. Първо- чалга не слушам и ракия не пия... Второ- на 2 юни спирам за една минута. Трето- аз съм никой и никого не му пука какво правя аз! Кой съм аз, че да се съобразява някой с мен? Бербо и Иванков са известни личности, които поне от куртоазия трябва поне да се опитват .
П.С. Някак си си не разбирам, агресията която те изби в предния пост. Пробвах да попитам нещо по човешки, ти реагира като... Както и да е, стига съм се филмирал...

Ти не си никой ... Ти си българин и в момента съдиш българи.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 18 май 2010 01:44

viroglav написа:
moonlight написа:
viroglav написа:Еквивалент на тази тема ще е една друга ... Разсъждение върху факта , че общия трансфер на Хичо и Сърмов в Касъмпаша е на стойност една седмична заплата на Димитър Бербатов в Манчестър Юн. ... Но ще се въздържа и няма да давам поводи за нецензурни поустове от страна на фенове на ПФК Левски ... :lol: :lol: :lol:

Ти не можеш ли поне в една тема да пропуснеш името ПФК Левски? Говорим за играчи на националния отбор, май. :shock:

Тука ама много се лъжеш ... Бербо го плюят 99% феновете на ПФК Левски. Това е неоспорим факт. И го плюят защото е започнал кариерата си в ЦСКА ... Ей така хипотетично да си представим , че беше тръгнал от ПФК Левски и беше направил същата кариера ... На 100 % съм убеден , че медиите нямаше да имат други заглавия , освен колко голям патриот и родолюбец е Бербо. И как по - голям от него няма ... Ама нали си синеочко тези неща не ти изнася да ги виждаш ... :lol:

Айде намери мой пост свързан с Бербатов, в който съм намесил Цска и Левски и ще се съглася...А и май авторът на темата каза, че е фен на Цска, ако не се лъжа :roll:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 май 2010 01:45

Viktor4o_Rs написа:Димитър Иванков скоро ще навърши 35 години , Бербатов е на 29 .
Иванков обяви , че ще се откаже след квалификациите , ако не се класираме . Бербатов го обяви преди 4-5 дена .
Иванков е обикновен вратар , Бербатов е капитан , най-голяма звезда и най-скъпият български футболист в момента .
Има огромна разлика между двете отказвания .
Не приемам , че критик на Бербо = комплексар, тъпак ,завистник . И най-важното , ако беше казал - отказвам се заради Лъчо Танев , Наско Сираков , Мъри , Боби и т.н. , щях да го защитавам до дупка . Но това , че говори с недомлъвки , усуквания и уклочивост , заедно с гръмовният епилог Да ВИ оправя футбола , не го считам за достойна и мъжка постъпка , това е . Никой не е по-голям от националния отбор , бойкотирали са го и Стоичков, и Любо , и Сираков , и Стилян , в крайна сметка са се връщали , така че стига смешен плач и да се псуваме , да му пожелаем успех в Юнайтед и това е ;)
просто. ако каже в прав текст (като един друг голям българин) "не сме народ, а мърша" ще го предложите за депортиране и за това културно намекна какво става и накрая каза като ви уври главата и се усетите, че хем не можете, хем мачкате тия, дето могат, елате, звъннете един тел, аз съм българин е ще помогна (ЩОМ МЕ ИСКАТЕ)

пп много ми е интересно как в успеха на някой намирате основно причина да се заядете с другиго... сигурен съм, че тук има повече мнения срещу Бербо, отколко в другите теми ЗА успеха на Иванков... (ама не това не е омраза - това е....... измислете някакво оправдание за тук)

Благодаря и на двамата за радостта, която са ми донесли!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 01:45

moonlight написа:

Но искаш да ми се закълнеш, че при всяко изпълнение на химна ( дори на мач!) ти в къщи пред телевизора ставаш и запяваш химна?!........Пак попитах, откъде разбра, какво е "искренно пеене"? Сега дали ще имитираме или ще си вършим работата са коренно различни неща!..........Извинявай, че се съмнявам, ама не вярвам и да спираш на 2-и юни! Това го правят хора които обичат българското и го подкрепят! Никой на никого нищо не е длъжен от тях! Каквото са ни дали, когато е било хубаво - благодарим им! Ако е имало лошо - забравяме го!...........

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 01:48

moonlight , автора на темата със сигурност не е от ЦСКА , дори и да го твърди ... А дали ти смесваш ЦСКА и ПФК Левски не е толкова важно. Другите го правят и за теб ... ;)

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 18 май 2010 01:48

Аре да те питам авторе, на кой знамето му е по-зелено, екипът по-червен и флагът най-бял ?
Българин голям, знамето ни тежи еднакво много навсякъде бро.
ПОздравления за Митко Иванков и за това, което той и отборът му сътвориха.
Този , който говори за човешки качества и морал без дори да се е виждал с тези хора е абсолютен кретен.
И двамата са МНОГО големи и са дали МНОГО на националният отбор, кой с каквото може. Правете си там смешните сравнения.
Пеел химна по-фалшиво , не бягал нз си кво.
Какво щеше да напишеш, ако вчера не се беше случило чудото а ??!
Щеше да забравиш много бързо всичко (както и много хора може би).
Има една приказка, че само победителите се помнят.
Ако Иванков снощи не беше спечелил, пак щеше да е победител за мен, ама нямаше да е толкова сладко, както е сега, нали ??!
PES-аджии и фейсбукарчета !

Има хора, които уважават и двамата. Живей с това !

Почитател на Ман Ю.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 01:50

viroglav написа:Автора на темата със сигурност не е от ЦСКА , дори и да го твърди ... А дали ти смесваш ЦСКА и ПФК Левски не е толкова важно. Другите го правят и за теб ... ;)

Не съм съгласен, че само фенове на Левски се изказват срещу Бербатов! Виждал съм и фенове на ЦСКА и на други отбори, и да го подкрепят и да го плюят, и то не малко, всичко си е до културата и разбирането! Тъпото е, че както феновете на всички отбори са се радвали и благодарили на Иванков при всяка негова отлична проява ( които са били доста!), така и феновете на всички отбори са скачали от радост при всеки от головете на Бербатов!

Върни се в “Футбол - Свят”