Nightfate написа:Абе гостуването в Италия на Лацио с какъв начален час е ? И ще го предават ли по Ринг или БТВ Action ?
от 20.05 и ще го дават по Ринга
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nightfate написа:Абе гостуването в Италия на Лацио с какъв начален час е ? И ще го предават ли по Ринг или БТВ Action ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center]СуперАтлети и нула пред гола[/center]
Отборът на Атлетико Мадрид направи "милион" пропуски при гостуването на Расинг Сантандер в среща от 23-тия кръг на Примера. "Ел сардинеро" видя страхотна игра на "червено-белите", които направиха всичко, но не и най-важното - да вкарат гол. Блестящ на вратата на "бяло-зелените" беше Тоньо, а на два пъти и гредите спряха "дюшекчиите".
Много по-силни бяха момчетата на Диего Симеоне преди почивката. Буквално мачът се играеше на една врата и единствено липсваха головете, тъй като акциите на "червено-белите" бяха достатъчно остри и интересни. Още във втората минута Адриан Лопес нахлу опасно в наказателното поле, но ударът му в близкия ъгъл намери външната страна на мрежата.
В десетата минута центриране на Арда Туран отляво не беше намерено от Диего, а на Радамел Фалкао беше отсъдена засада. Минутка по-късно колумбийският стрелец не насочи добре с глава страхотно центриране на бразилския плеймейкър. Страничният съдия вдигна неправилно флага при едно положение и спря опасно излизане на Фалкао срещу вратаря Антонио Родригес Мартинес - Тоньо.
Страхотен беше Тоньо през първата част и се намесваше с решаващи действия. В 38-ата Тиаго Мендеш с пета подаде към Адриан, но неговият шут отново беше спрян от стража на кантабрийците. В 44-ата Тиаго напусна контузен и в игра се появи Марио Суарес, като подредбата на футболистите остана същата.
В 46-ата сантандерци имаха хубава възможност, но ударът на Адриан Гонсалес Моралес беше уловен от Тибо Куртоа след хубав плонж. И през втората част Атлети се скъса да пропуска. В 56-ата Диего нацели близката греда след двойно подаване и техничен изстрел. В 61-вата и Радамел Фалкао беше спрян от гредата, след като не успя да добави голово. В 75-ата Тоньо на два пъти се прояви след удари с глава на Фалкао и Марио.
Столичани продължават да нямат допуснат гол след идването на Диего Симеоне, но направиха второ поредно и общо трето 0:0.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Nightfate написа:Мерси Джак.Иначе тия ''римски орлета'' много бой ще ядът ми се струва и именно точно с/у тях очаквам да се отпушим след двете нулеви равенства.Все пак е най-важното да им вкараме гол пък би било страхотно и повече от един ..
Nightfate написа:Мерси Джак.Иначе тия ''римски орлета'' много бой ще ядът ми се струва и именно точно с/у тях очаквам да се отпушим след двете нулеви равенства.Все пак е най-важното да им вкараме гол пък би било страхотно и повече от един ..
storm написа:Ако Роки играе, заедно с Клозе и Ернанеш (ако има ден) и ако Олимпико има поне 40 000 тифози, като нищо може с 2 гола разлика да ви бият..
JackPackage написа:storm написа:Ако Роки играе, заедно с Клозе и Ернанеш (ако има ден) и ако Олимпико има поне 40 000 тифози, като нищо може с 2 гола разлика да ви бият..
ако треньор ни беше Кретена може би, но при Чоло сме стабиляги отзад![]()
аз си мисля че Лацио ще имат едно на ум за битката им за 3тото място в Италия и тук няма много много да се напъват![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта