diplomat написа:1palq4o1 написа:diplomat написа:sin4ec написа:Ти не ме караш, но системата се опитва да ме накара. Негрите могат да псуват на бял, ама ние не можем да им даваме банани и кокосови орехи? Просто няма как да стане тая работа!

На бял? Единствената такава ругатня, която знам е "cracker" и изобщо не съм я чувал дори да се използва.

Против бих бил такова нещо също - както казах, расизмът е двустранен (че и повече) процес.
Марсилия имат някакви крайни ултраси - чернилки - и имаше едно клипче как чупеха и трошаха в Белгия, мисля че беше. Но това го правят всички ултраси.
Когато бъдеш нападнат пръв по такъв начин, разбирам да реагираш - нормално е. Но ако започнеш пръв да го обиждаш на расова основа, ти се принизяваш до неговото ниво, което твърдиш, че мразиш и презираш.
Дадох ти примери първо в Кел ( знам го от човек живеещ там и станал свидетел ) и после със себе си в Амстердам тази седмица!
А за вувузелите-точно това им беше целта-да пречат ( за това и ги забраниха ), щом пречат да се насладя на нещо за което съм платил ( билети ) значи ме обиждат, а ти ми казваш, че обиждайки някого съм расист...т.е.?!?!
П.С.държа да
подчертая дебело, че с нищо не бях провокирал маймуната, дето се буташе в мен и приятелите ми в Нидерландия!И искрено съжалявам, че не беше тук за да му спукам циганския задник от бой-но когато съм на гости се съобразявам с домакините си.
Това за съжаление НЕ вабжи са всичката черна и всякаква сган, дето напълни Европа!!!!
Ами ето - на хората им е пречело това и естествено то бива забранено. Но ти, както и останалите, правите грешката да смесвате политиката с футбола. Ако наистина искате такова нещо, то, повярвайте ми, СП в Русия няма да има. За Катар даже не искам да започвам, щото и там е много мъчна...
Кое им е пречело-сигурно аз, или момичетата в Кел?!?
А за Великобритания, сигурно си прав-там не можеш да кажеш истината-на черния му казваш, че е бял за да се чувства комфортно...докато обезглава човек насред улицата!!!Ама това неговото не е расизъм-това е проява не неговата култура и, ако му се помолиш да не прави така почва да пищи, че го дискриминираш!
А сериозно-ТИ из гетата в...Бирмингам например, разхождали си се?Само за протокола-понеже на са расисти, в НАЙ-ДОБРИЯ случай ще излезеш оттам
САМО ограбен!!!Не искам да ти казвам по-лошите варианти.
Та както пише в Стария завет-око за око, зъб за зъб, кръв за кръв...