dido77 написа:Madridist написа:Мач никога не се уговаря с гол в добавеното време, дори да бъдем по-точни - с последната атака в мачаСъщо така, за мен лично при изравнителния гол на шведите имаше стопроцентов фал в нападение на Ибрахимович. В крайна сметка, нищо фатално не е станало за германците, мисля, че те ще се класират като лидер в тяхната група
Както и да им го обясняваш, няма да те разберат. Мозъкът на българския средностатистически лаик е толкова промит, че той ще види "черно" тото и в летните температури посред октомври. Типично по нашенски всеки коментира нещо, от което абсолютно нищо не разбира.
Ако букмейкърите искат този мач да не завършва 1-ца и той е "нагласен", то развитието му никога няма да е подобно на снощното. Колкото и да не ви се вярва, подобен развой изобщо не е изгоден за тях. В днешно време основните залози се прават по време на, а не преди подобни мачове (генериращи сериозен зрителски интерес). Точно поради това, такова движение на резултата може да им донесе много повече загуби, отколкото печалби.
СААМО да ти кажа, че в неделя коефа за хикс беше 5.25, a във вторник преди мача спадна драстично на 4.66....това не е случайно още тогава след този огромен спад ми стана ясно, че мачът може би е хикс......и кое му не е изгодното на букмейкърите, коефа на полувремето сигурно е бил 300....трябва да си много наивен, за да мислиш, че мачът не е нагласен.....