joring написа:Shtuka написа:joring написа:Явно и ти следиш футбола от последните няколко години и не знаеш, че Челси си беше топ отбор преди да дойде Абрамович?
Вярно не се бореха за титлата всяка година, но и този ден щеше да дойде, просто парите на руснака помогнаха всичко да стане много по-бързо. Не е случайно, че в ерата на Висшата Лига билетите на Стамфорд Бридж винаги са най-скъпите, Челси винаги са си имали финансова мощ да си купят 1-2 топ играчи на сезон и са го правили преди Абрамович.
Как ще са били топ отбор Челсито винаги?!Възходът им почна в средата на 90-те години на миналия век!
Май не обичаме да четем?
Къде съм написал, че Челси винаги са били топ отбор? За възхода им мисля, че точно съм написал, че говоря за Висшата лига!
Написах, че вече си бяха топ отбор и преди Абрамович, като успехите им така или иначе щяха да дойдат, но парите на руснака помогнаха това да стане много по-бързо. Челси вече си бяха изградили статут на отбор от топ 4, имаха(и все още имат) добра школа и както написах не им представляваше проблем да си купят по 1-2 добри играча на сезон.
И не, не съм от Челси, от Арсенал съм, но това не означава, че не може да следя и други отбори.
Така съм те разбрал,за това не ги обичам тези форуми.И обичам да чета,поне по книга на месец