Ами мой е топа, роден съм на 23-ти, любимо число 23, естествено, че и топ резултатът също ще е 23т.. Не съм учуден. Получих и честитки по пощата.

Щом ме хвалят и вдигнах толкова високо летвата (умишлено беше, исках да го направя това и се случи

Започвам да ги мисля за ШЛ, същите ще бъдат и в играта. Я си галя да ми са едни и същи навсякъде, иначе ще е най-обикновено налучкване... Рано или късно ще ги набамкам 4-5 или повече точни къде ще идат, та е добре да се понамалят подигравките с времето и да бъдете малко по-сериозни. Подигравките ме амбицират още повече между другото, та лошите да го имат предвид. И аз мога ги набуцам за силните, ама няма шанс да влезе тейка, те ги нагласят с хиляди похвати. Примерно, преди неколко кръга забелязах (за жалост не може от първия мач да се усети), та след четвъртия мач ми светна, че в кръга редуваха единици и двойки мач след мач. Винаги е нещо различно, за да прецакват залагащите. Да, ама не е нужно да се залага всеки тираж- примерно през уикенда бяха усреднили всички коефициенти, много ясно, че няма смисъл да се пробва. Някви глупчовци все още си въобразяват, че не е нагласено нищо, уви, всичко е нагласено що е спорт, справка волейболни сладки националчета продажни. Спечелен мач го загубиха нарочно, келеши без чест и с много пари по сметките убеден съм. Те ония бяха гроги, кого ще заблуждават. Е гроги, ама фаворити на букитата! Един път ще се продадат, втори и после ще ги гледат само баламите от "Арена Армеец" Мен лично ме дразни, когато български спортисти си продават честта и ще ме хванат за ... да ги гледам друг път, а зрителите не сме баламите от залата. То си личи.

[offtopic]Владо Николов осигури наследството на внуците си примерно. Евроидиот!

[offtopic]Аrsenal provisional squad: Cech, Monreal, Koscielny, Mertesacker, Bellerin, Coquelin, Ramsey, Cazorla, Ozil, Sanchez, Walcott, Ospina, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Campbell, Debuchy, Chambers, Gabriel, Arteta, Flamini.
Слаби сме като домакини, длъжен съм да го призная- може би 2:2. Но и Байерн не ме впечатлиха като ги гледах срещу Вердер, те си пазеха някои играчи, а ние не. Чех ще пази със сигурност, а той напоследък прави и глупости. Три гола или повече в мача е добра прогноза. Говори се, че може би няма и да се търси и класиране за ЛЕ, което е хитър ход, но и същевременно много глупав и придружен с още резили. Подобни ходове могат да му изядат главата на Венгер, защото ръководството го е скастрило вече заради първите резултати. Но играчи ще почиват със сигурност, може би не Алексис, но в защита примерно пак ще има ротации. В атака кой знае какви изненади не можем да им предложим, един Жиру само. Истината е, че победа ще си е крайно изненадваща, защото нямаме нужния капацитет да бием баварците, максимумът е равенство. Затова Х и 2:2, другото е фантазия. Баварците ако им вкараме повече от един гол, ще си е някакъв успех. Но и те повече от два едва ли ще успеят да ни вкарат, във форма сме- тревожи ме и друго нещо, всеки път силните отбори ги побутват лекинко и пак може някоя дузпичка или нещо да има за лошите. Имаме си и недостатъци в защита, а Коклен ще го изядат с парцалите в средата, в Англия е слабо нивото и там си мачка, но в Европа е почти незабележим досега. За жалост доброто ни представяне зависи в общи линии и от представянето на Коклен, срещу Байерн той едва ли ще има чак толкова добри изяви у среде. Спрат ли Алексис и Коклен, толкова ни е. А Левандовски пак ще бележи гаранция и че го зимам у отбора аз. Така че Х.