За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: За Димитър и Димитър

Мнениеот bultras4e » 18 май 2010 00:01

Viktor4o_Rs написа:За финал преди и аз да бъда обруган от феновете на Берба и в частност феновете на ЦСКА , задавам ви един въпрос , защо никой не критикува и не обявява за лигльо един Мартин Петров ? Марто също многократно отстъпва на Бербатов като футболна класа , но и многократно го превъзхожда по дух,себераздаване , хъс и спортна злоба , ;)

Аз не съм фен на ЦСКА , но мога да ти отговоря. Най-много се мрази и се критикува най-успелия.Особено тук е така (Бербатов,Стоичков,Слави Трифинов и т.н. и т.н.). Към най-големите се излива най-много помия.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 18 май 2010 00:02

Ако се борихме всички с такава злоба срещу хулиганите и наркоманите по улицата,продажните политици,полицаи България ще бъде едно по-добро място за живеене.Но по-лесно да набележиш някои и да го обвиниш за всичко лошо по компютъра това всички го можем,а той дори не е правил престъпления,а точно обратно е помагал колкото са му възможностите.Стига с тая дребнавост бе ЧОВЕЦИ "живота продължава".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 май 2010 00:05

Браво на автора.Добре написано,добър изказ,от сърце.Само не можах да разбера защо.Какво общо има пишещия с Бербатов и Иванков.Е,виждам нещо общо.Навярно е свързано със едни такива сини екипи.Или греша?Отново противопоставяне по оста ЦСКА-Левски,но поставена на една друга плоскост,с цел да се завоалира крещящата левскарщина на автора.Като е такъв родлюбец и мъжкар Митко Иванков,защо се отказа в златната за един вратар възраст?Защо реши че трябва да отдаде най-гобрите си години на Турция,а не на България?Не искам да правя паралел между двамата.Всеки си има причини д го направи.Защо не се вдигна този вой по медиите когато Иванков обяви че се отказва?Защо отново за единия има медиен комфорт,а дугия е отново оплют?Ще ви отговоря защо според мен.Единия е супер звезда от световна величина.Дори и да е подсъзнателно,сините журналя го усещат и правят разликата между расов кон и азиатско магаре.И надават вой,защото знаят че няма кой да го замени.Защото не може да се замени незаменимото.А сега малко въпроси лично към автора.Защо реши че точно ти си човека,който трябва да направи паралел между две несравними неща.Защо реши,че точно ти трябва да си съдника на тези двама различни като огъня и водата футболисти?Не авторе.Аз няма да те псувам,защото съм достатъчно възпитан за да го направя.Уважавам правото ти на мнение.Но се замисли защо го правиш.Какво целиш?Каква е ползата от написаното?Ако си отговориш на тези въпроси,ще хвърлиш темата в кошчето и ще се извиниш на човека когото не познаваш,но когото се опитваш да оплюеш.Сигурен съм,че не си направил и една милионна част от това което прави Бербатов за децата.Когато,или ако някога започнеш да помагаш както го прави той,може и да си позволиш да го коментираш.А дотогава просто замълчи!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2010 00:07

bultras4e написа:
Viktor4o_Rs написа:За финал преди и аз да бъда обруган от феновете на Берба и в частност феновете на ЦСКА , задавам ви един въпрос , защо никой не критикува и не обявява за лигльо един Мартин Петров ? Марто също многократно отстъпва на Бербатов като футболна класа , но и многократно го превъзхожда по дух,себераздаване , хъс и спортна злоба , ;)

Аз не съм фен на ЦСКА , но мога да ти отговоря. Най-много се мрази и се критикува най-успелия.Особено тук е така (Бербатов,Стоичков,Слави Трифинов и т.н. и т.н.). Към най-големите се излива най-много помия.

Прав си , само много те моля да се разграничават първите двама от последния , Слави извън БГ и някои наши съседки никой не го знае . Аз пак казвам , че може би отказването на Бербо е за доброто на всички - и на него , и на национала , и на критиците му . Той е гениален футболист , но за лидер и капитан не става , това е :)
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 00:08

През цялата си кариера Бербо не е направил нещо , от което може да се срамува ... Нападките срещу него са за това , че е произлязъл за големия футбол от ЦСКА. Журналистите са с явни пролевскарски виждания , а много от тях си го и признават - Т.Русев , В.Грънчаров , Б.Касабов и т.н. ... Това е в основата на антибербовщината и няма смисъл да им се сърдим на тези празноглавци. Те си мислят , че по този начин привличат внимание ... Е , лично аз не съм кликвал и върху 1% от линковете към антистатиите за Бербо. Но сигурно има една синя част от читателите , която по този начин , четейки гнусните нападки си прави душевни чикии. Та нали техните любимци никога не са играли на такова ниво , на каквото са играли тръгналите за големия футбол от ЦСКА българи. Сега се провъзнасят по Д. Иванков , но съм сигурен че не са му изгледали и един мач от турското първенство ... Ето това е фенщината. Цяла година ПФК Левски не изигра нито един истински мач , но това не им пречи на тези сини фенове. Те не са фенове на ПФК Левски , те са просто анти - ЦСКА ... Слушам някакви коментари , че до края не се знаело дали ПФК Левски щял тази година да играе в ЕКТ , а това беше повече от ясно още от мача им срещу Миньор и дузпата срещу Пепеляшко. Още със смяната на съдийската комисия беше ясно , че всичко ще е подчинено на идеята ПФК Левски в ЕКТ ... Манталитета на сините е да печелят по втория начин , както стана междувпрочем и през тази година ... Манталитета на червените е манталитета на победителя в честна игра. Затова и в ЦСКА имат много повече успехи , отколкото в ПФК Левски ...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 00:14

Viktor4o_Rs написа:Поздравления за автора , много ми хареса :) А вие , които си знаете само , че който критикува Берба е глупак , нещастник , завистлив комплексар и т.н. - то си го пише ама кой да го прочете , говори се за чисто човешките , морални и нравствени качества , не за футболните такива на Димитър и Димитър . Единият превъзхожда многократно другият като футболна класа , но отстъпва също толкова на другия по мъжкарство , морал , родолюбие , сами ви оставям да прецените кой кой е.
За финал преди и аз да бъда обруган от феновете на Берба и в частност феновете на ЦСКА , задавам ви един въпрос , защо никой не критикува и не обявява за лигльо един Мартин Петров ? Марто също многократно отстъпва на Бербатов като футболна класа , но и многократно го превъзхожда по дух,себераздаване , хъс и спортна злоба ;)
Иначе предлагам да се въведе нова религия - Бербоизъм , щом за вас той е по-важен от националния отбор , от България и от всичко останало :mrgreen:

Ти да не си се родил вчера ... Та Марто Петров с години го наричаха "българина" и не споменаваха името му. Със Стилян историята е същата ... :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2010 00:15

viroglav написа:През цялата си кариера Бербо не е направил нещо , от което може да се срамува ... Нападките срещу него са за това , че е произлязъл за големия футбол от ЦСКА. Журналистите са с явни пролевскарски виждания , а много от тях си го и признават - Т.Русев , В.Грънчаров , Б.Касабов и т.н. ... Това е в основата на антибербовщината и няма смисъл да им се сърдим на тези празноглавци. Те си мислят , че по този начин привличат внимание ... Е , лично аз не съм кликвал и върху 1% от линковете към антистатиите за Бербо. Но сигурно има една синя част от читателите , която по този начин , четейки гнусните нападки си прави душевни чикии. Та нали техните любимци никога не са играли на такова ниво , на каквото са играли тръгналите за големия футбол от ЦСКА българи. Сега се провъзнасят по Д. Иванков , но съм сигурен че не са му изгледали и един мач от турското първенство ... Ето това е фенщината. Цяла година ПФК Левски не изигра нито един истински мач , но това не им пречи на тези сини фенове. Те не са фенове на ПФК Левски , те са просто анти - ЦСКА ... Слушам някакви коментари , че до края не се знаело дали ПФК Левски щял тази година да играе в ЕКТ , а това беше повече от ясно още от мача им срещу Миньор и дузпата срещу Пепеляшко. Още със смяната на съдийската комисия беше ясно , че всичко ще е подчинено на идеята ПФК Левски в ЕКТ ... Манталитета на сините е да печелят по втория начин , както стана междувпрочем и през тази година ... Манталитета на червените е манталитета на победителя в честна игра. Затова и в ЦСКА имат много повече успехи , отколкото в ПФК Левски ...

Леле , нас червеното знаме роди ни , нас не ще ни уплаши смъртта викни сега :lol: :lol: Аз не съм фен на Левски , както виждаш , но това вашето ме дразни мегамного . А не е ли нагло да се тупаш в гърдите какъв армеец е Димитър Бербатов , след като сте го изгонили с псувни , клетви и викове, разплакан и унизен ? Впрочем , правете разлика , нито Бербатов , нито Марто , нито Стилян са рожби на школата на ЦСКА , те минаха през ЦСКА за малко и бяха продадени , но не са ваши юноши и не сте ги създали вие , просто сте им помогнали да се развият още повече . Изключително глупаво е да се приема , че който критикува Бербатов неизменно е левскар , както е глупаво да се смята , че който го защитава задължително е цесекар :)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 18 май 2010 00:19, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2010 00:17

viroglav написа:
Viktor4o_Rs написа:Поздравления за автора , много ми хареса :) А вие , които си знаете само , че който критикува Берба е глупак , нещастник , завистлив комплексар и т.н. - то си го пише ама кой да го прочете , говори се за чисто човешките , морални и нравствени качества , не за футболните такива на Димитър и Димитър . Единият превъзхожда многократно другият като футболна класа , но отстъпва също толкова на другия по мъжкарство , морал , родолюбие , сами ви оставям да прецените кой кой е.
За финал преди и аз да бъда обруган от феновете на Берба и в частност феновете на ЦСКА , задавам ви един въпрос , защо никой не критикува и не обявява за лигльо един Мартин Петров ? Марто също многократно отстъпва на Бербатов като футболна класа , но и многократно го превъзхожда по дух,себераздаване , хъс и спортна злоба ;)
Иначе предлагам да се въведе нова религия - Бербоизъм , щом за вас той е по-важен от националния отбор , от България и от всичко останало :mrgreen:

Ти да не си се родил вчера ... Та Марто Петров с години го наричаха "българина" и не споменаваха името му. Със Стилян историята е същата ... :lol:

Родих се утре ... Наричаха го така , защото каза на журналистите , че не са българи и му викаше "Българина" една медия , и по-конкретно Меридиан мач ;) Никой не го е обвинявал , че не се раздава , че е лигня или че не му пука за националния . За Стилян Петров работата е свързана с нещата , които се публикуваха за жена му в жълтата преса от книгите на Георги Стоев , а не толкова за футболни неща ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 18 май 2010 00:18, променено общо 1 път.
Изображение

viroglav
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 00:18

Някъде да съм писал , че са юноши на ЦСКА ? Казвам , че са тръгнали за големия футбол от ЦСКА ... Има разлика нали знаменосецо ... :lol:

Parmalat

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот Parmalat » 18 май 2010 00:19

Браво на автора подкрепям го във всичко ,което е написал.За мен Димитър Иванков е националист!Това да развееш българския флаг е уникално.Нито един от другите футболисти на Бурсаспор не развя флаг на своята държава,а в състава на "крокодилите" има чех,сърбин,аржентинци,австриец...!Евала Иванков голям си!Някой каза че не можеш да сравняваш Димитър Иванков и Бербатов за което съм сългасен единия има ГОЛЯМО сърце,а другия ...
сметка в Шерйцария!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”