Лийдс хвърли нова бомба за ФА Къп

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Лийдс хвърли нова бомба за ФА Къп

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 21:25

Бижутера написа:
_RoKi_ написа:
Бижутера написа:Само дано не продадат Бекфорд, той е основата на тима, без него пак ще почнат да се лутат...

Трудно ще го задържат,ако продължава с тази игра :)

е той ако наистина обича клуба ще остане поне да го добута до чемпиъншип... :x
Дано да остане,без него Лийдс нямат шансове за влизане в ВЛ

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 25 яну 2010 15:52

_RoKi_ написа:
Бижутера написа:Само дано не продадат Бекфорд, той е основата на тима, без него пак ще почнат да се лутат...

Трудно ще го задържат,ако продължава с тази игра :)

Абе Бекфорд направи този сезон доста голове, двата мача за купата се разписа 3 пъти, но като цяло това е най-слабият му сезон за Лийдс досега. Два мача на Лийдс ги даваха по телевизията и масовата публика го оценява в тези два мача. Иначе да тук общо взето не блести, отбора беше първи в класирането 4 месеца, но въпреки Бекфорд, а не заради него. Спор няма че е ключовеят ни играч, бележи, но отбора го крепят останалите футболисти.

Продажбата на Бекфорд няма да е кой знае какво зло, напротив. Ако успеем чрез този медиен шум да го продадем на отбор от висшата лига, с парите ще вземем поне 2-3 нови и млади играчи, около които да се гради бъдещето на отбора. Бекфорд е изпята песен.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 яну 2010 16:07

И аз мисля че една евентуална продажба на Джърмейн Бекфорд няма да се отрази кой знае колко на отбора. Като цяло са доста добре компектовани и не мисля че зависят от играта на един футболист. Лично на мен най-голямо впечатление ми прави младият халф Робърт Снодграс - рядко се среща футболист с такава техника. ;)

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 25 яну 2010 16:13

Ticha написа:И аз мисля че една евентуална продажба на Джърмейн Бекфорд няма да се отрази кой знае колко на отбора. Като цяло са доста добре компектовани и не мисля че зависят от играта на един футболист. Лично на мен най-голямо впечатление ми прави младият халф Робърт Снодграс - рядко се среща футболист с такава техника. ;)

Уцели десятката. :mrgreen: Снодграс е номер едно. Прави играта на отбора, вкарва и голове, играе 90 минути. Бекфорд се губи често след 30-та минута. Брадли Джонсън, Килкени, Хаусън, Бекио са в основата на отбора. А най-новата звезда е Марк Градел, който вчера подписа с Лийдс. Игра няколко месеца под наем от Лестър и показа голяма класа. Определено е класа над Бекфорд.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 яну 2010 16:28

batty написа:Уцели десятката. :mrgreen: Снодграс е номер едно. Прави играта на отбора, вкарва и голове, играе 90 минути. Бекфорд се губи често след 30-та минута. Брадли Джонсън, Килкени, Хаусън, Бекио са в основата на отбора. А най-новата звезда е Марк Градел, който вчера подписа с Лийдс. Игра няколко месеца под наем от Лестър и показа голяма класа. Определено е класа над Бекфорд.

Ти си им фен и ги следиш по отблизо. Аз в последно време съм им гледал само тези мачове за FA Cup. ;) Иначе се сещам за 4-тото място на отбора на Дейвид О'Лиъри и участието им в ШЛ. Тогава загубихте полуфинала от Валенсия. ;)

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 25 яну 2010 16:32

Ticha написа:
batty написа:Уцели десятката. :mrgreen: Снодграс е номер едно. Прави играта на отбора, вкарва и голове, играе 90 минути. Бекфорд се губи често след 30-та минута. Брадли Джонсън, Килкени, Хаусън, Бекио са в основата на отбора. А най-новата звезда е Марк Градел, който вчера подписа с Лийдс. Игра няколко месеца под наем от Лестър и показа голяма класа. Определено е класа над Бекфорд.

Ти си им фен и ги следиш по отблизо. Аз в последно време съм им гледал само тези мачове за FA Cup. ;) Иначе се сещам за 4-тото място на отбора на Дейвид О'Лиъри и участието им в ШЛ. Тогава загубихте полуфинала от Валенсия. ;)

Не ми говори за Валенсия, че се разболявам. :)
Бяха хубави години. Бяха в елита и най-важното, играеха яко.

Върни се в “Футбол - Свят”