Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 19:48

HoUs4oOL написа:Само в Русия ли има расизъм, английските фенове на Челси какво направиха във Франция, а банана по Алвеш? :lol:
Айде стига глупости...

Руският банан е най-големия банан!
Като руският слон! :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 19:51

Мистри написа:Руският банан е най-големия банан!

Мистрийке, дори и да иронизираш не можеш. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 19:53

HoUs4oOL написа:
Мистри написа:Руският банан е най-големия банан!

Мистрийке, дори и да иронизираш не можеш. :)

Защото иронията я разбират хора, които не са ограничени, чукча. :lol:
А това беше сарказъм.Ама какво разбираш ти. :mrgreen:
Последна промяна от Мистри на 27 сеп 2015 20:02, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 19:54

Дипломата, расисти има навсякъде. И това е нормално. Първенството ще се проведе без никакви проблеми. Не шепа дюдюкащи на негър са проблемът там, а и където и да е. Проблемите са други, стотиците хиляди неграмотни и нагли екземпляри, забелващи очи пред джамиите и хукнали към сърцето на Европа. В Русия се оправят вътрешните сили със всичко, не им бери грижата. Ако трябва, ще накарат въпросната група да посреща негрите с цветя и водка с корнишончета. :mrgreen:
В Русия не са фенове на негрите, факт. Няма и да станат. Лошото е, че ние станахме! И на негри, на муслимани, и на геюве, и на всякаква паплач и измет! Демократично било, глупости!
Демократично е всеки да си каже мнението. Не харесвам печки и толкоз! Майната им! Но да ми налагат да харесвам гореспоменатата измет и да ми казват, че ако не ги харесвам, съм антидемократ и съм с антиценностна система и антидасиебатмайкатахаштаг, да си наврат някъде такава демокрация!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 19:54

1palq4o1 написа:Пак ти казвам-това което си написал и съм подчертал го правим ние, белите!!!Но това нещо липсва в обратната посока-КЪМ нас, Белите!!!
Примери
1-малък град в Германия срещу Страсбург, група черни имигранти започват да целят с камъни бели момичета с униформи на училището им защото според тях били с много къси поли ( до коляното )
2-онзи ден в Амстердам ( лично изживяване в петък привечер ) черна маймуна върви и се блъска в хората по улиците ( включително и в мен ) и никой нищо не му казва от страх да не го обвинят в расизъм-ти ми кажи това нормално ли е или не!?!

Съгласен съм с теб, че процесът е двустранен и всеки човек може да е расист, без значение какъв е цветът на кожата му. НО, не съм съгласен, че едното действия оправдава другото - особено в случая на футболните мачове, когато дадения футболист в 99% от случаите с нищо не провокира публиката, за да бъде нападан на расова основа.

Примерът ти с вувузелите просто беше трагичен - това, че пречи на хората да гледат мача, не означава, че е расистко. :shock: Ако беше така, това би означавало, че звукът ЦЕЛЕНАСОЧЕНО се използва, за да обиди нечернокожите, което просто не ми го побира главата как можеш да го обясниш и даже да си вярваш. :lol:

Мистри написа:Що? Педалите, копелетата и кучите синове не са ли групи? :lol:
Нещо тук изпусна въздуха.

Това са си просто ругатни - с тях аз лично нямам проблем, въпреки че има много по-хитри и адекватни начини да дразниш противника. Естествено, че има разлика между тези псувни и използването на човешката рас, след като никой не може да си избере какъв цвят да се роди, но може да реши дали да бъде "********", "свиня", "говедо", и т.н.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 19:57

sin4ec написа:Дипломата, расисти има навсякъде. И това е нормално. Първенството ще се проведе без никакви проблеми. Не шепа дюдюкащи на негър са проблемът там, а и където и да е. Проблемите са други, стотиците хиляди неграмотни и нагли екземпляри, забелващи очи пред джамиите и хукнали към сърцето на Европа. В Русия се оправят вътрешните сили със всичко, не им бери грижата. Ако трябва, ще накарат въпросната група да посреща негрите с цветя и водка с корнишончета. :mrgreen:
В Русия не са фенове на негрите, факт. Няма и да станат. Лошото е, че ние станахме! И на негри, на муслимани, и на геюве, и на всякаква паплач и измет! Демократично било, глупости!
Демократично е всеки да си каже мнението. Не харесвам печки и толкоз! Майната им! Но да ми налагат да харесвам гореспоменатата измет и да ми казват, че ако не ги харесвам, съм антидемократ и съм с антиценностна система и антидасиебатмайкатахаштаг, да си наврат някъде такава демокрация!

Аз не те карам да харесваш никой, а да се покаже уважение към противника. Може да си ги мразиш и обиждаш колкото искаш, но най-жалкото е да го правиш на основа едното нещо, което човек не може да си избере - цвят на кожата.

И не ми намесвайте политиката с футбола, щото става супер жалко вече. Спомням си как оревахте света, като САЩ "уж" намесиха политиката в спорта, а вие постоянно го правите с вашите глупости. Какво общо имат мигранти, бежанци, мюсюлмани или ислямисти със СП? :?:

Щом го докарахме да опорочаваме футбола с такива културно-обременени мнения и виждания, наистина почва да се губи смисъла на честното съревнование на терена. :roll:
Последна промяна от diplomat на 27 сеп 2015 20:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 20:05

Ти не ме караш, но системата се опитва да ме накара. Негрите могат да псуват на бял, ама ние не можем да им даваме банани и кокосови орехи? Просто няма как да стане тая работа! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 20:13

Мистри написа:А това беше сарказъм.Ама какво разбираш ти. :mrgreen:

Знаеш, че сарказма е степен на иронията нали? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 20:14

sin4ec написа:Ти не ме караш, но системата се опитва да ме накара. Негрите могат да псуват на бял, ама ние не можем да им даваме банани и кокосови орехи? Просто няма как да стане тая работа! :)

На бял? Единствената такава ругатня, която знам е "cracker" и изобщо не съм я чувал дори да се използва. :roll: Против бих бил такова нещо също - както казах, расизмът е двустранен (че и повече) процес.

Марсилия имат някакви крайни ултраси - чернилки - и имаше едно клипче как чупеха и трошаха в Белгия, мисля че беше. Но това го правят всички ултраси. :roll:

Когато бъдеш нападнат пръв по такъв начин, разбирам да реагираш - нормално е. Но ако започнеш пръв да го обиждаш на расова основа, ти се принизяваш до неговото ниво, което твърдиш, че мразиш и презираш.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 20:16

HoUs4oOL написа:
Мистри написа:А това беше сарказъм.Ама какво разбираш ти. :mrgreen:

Знаеш, че сарказма е степен на иронията нали? :roll:

Не, не си наясно. :lol: Объркан човек-объркани понятия.
Не чети в Гугъл.
Чети книги.
Ще спреш да пишеш глупости. Ако ги осмислиш де. :mrgreen:
Не ми досаждай повече.Не съм ти искал мнението.
Последна промяна от Мистри на 27 сеп 2015 20:19, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”