Кои са фаворитите тази година?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Кои са фаворитите тази година?

Мнениеот Sleepwalker » 04 авг 2013 12:39

Хората, които слагате Локо Пд сред първите 4-5 отбора, акъл имате ли? :roll:

Иначе за БГ - Батков ще купи титлата на Левски. Ще ми се с игра да я вземем, обаче мустака ще се подсигури 100%
Изображение

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 04 авг 2013 12:42

България-Лудогорец
Испания-Реал
Франция-ПСЖ
Италия-Ювентус
Германия-Байерн
Англия-Ман.Сити
Холандия-Аякс
Шотландия-Селтик
Португалия-Бенфика
ШЛ-Реал
ЛЕ-Тотнъм
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 04 авг 2013 12:45

Ей го човека, него го питайте? Той ше ви каже най-точно?

Изображение
Последна промяна от Левски или Смърт!!! на 04 авг 2013 12:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 04 авг 2013 12:46

------
Последна промяна от Левски или Смърт!!! на 04 авг 2013 12:47, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 авг 2013 12:47

venom написа:Този сезон загадките са много - Байерн - нов треньор, Барса - нов треньор, Реал - нов треньор, Манчестър Юнайтед - нов треньор, Мачестър Сити - нов треньор, Челси - нов треньор, Наполи - нов треньор, ПСЖ - нов треньор. Кой отбори виждате като фаворити?
Според мен:
Байерн Мюнхен - доста по-слаби, ще здадат и титлата и ШЛ;
Борусия Дортмунд - ще си върнат титлата, няма да повторят представянето в ШЛ;
Барселона - по-слаби от миналата година;
Реал Мадрид - на същото ниво, с оглед по-слабата Барса имат шанс за титла, с този треньор имат и някакъв шанс за ШЛ;
Манчестър Юнайтед - сериозен спад в играта;
Манчестър Сити - не се знае, но не очаквам много;
Челси - шампиони в Англия, ШЛ - по-скоро не;
Арсенал - не ги слагам в сметките;
Ювентус - с Тевез и Йоренте в нападение, с много силна халфова линия и традиционно силна защита ги виждам пак шампиони, ШЛ - може, може;
Наполи - извън сметките;
Милан - не очаквам много;
ПСЖ - титла разбира се, в ШЛ с този състав е възможна някаква изненада, но не ми се вярва много.

Общо взето, за местните първенства имам някакви фаворити, а ШЛ ми е тъмна Индия.

Не е ли много рано за оценки. Та реално погледнато 3 от отборите са на 1-2 официални мача, другите още нямат официален мач. Сезонът е дълъг всичко може да се случи. Определено пък Наполи неможе да бъдат извън сметките. Сигурен, че тази година може да направят пробив.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 04 авг 2013 12:52

Фенският ми анализ е лесен :
ШАМПИОНИ -
България - 1.Ботев Пловдив, 2.Лудогорец, 3.Литекс, 4. Левски
Испания - стискам палци за Атлетико, първенец - Барселона
Италия - стискам за Интер, първенец пак - Ювентус
Англия - мисля, че шампиона ще се казва Манчестър Сити тази година
Германия - иска ми се Борусия Дортмунд
Холандия - Фейенорд
Франция - иска ми се Олимпик Марсилия, за съжаление първенец ще е ПСЖ. Монако извън топ 3.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - Барселона
Изображение

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 04 авг 2013 12:54

Sleepwalker написа:Хората, които слагате Локо Пд сред първите 4-5 отбора, акъл имате ли? :roll:

Иначе за БГ - Батков ще купи титлата на Левски. Ще ми се с игра да я вземем, обаче мустака ще се подсигури 100%

Според мен Левски да стане шампион е толкова вероятно ,колкото и Локомотив Пловдив
Господ обичал Левски,Батков щял да се подсигурява :lol: смях

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 авг 2013 13:01

motg написа:Автора, разбиваш с твоите прогнози, ако уцелиш 1 шампион, пускай веднага тото :mrgreen: :mrgreen:
Не могат да се дават прогнози на база представянето в контроли, прогноза за шампионската лига пък е пълен абсурд.
Като потенциал Байерн и Барса изпъкват над останалите, но има още много време за сработване.

България- Литекс, Лудогорец или Ботев, другите просто са много назад в тази първа част от първенството.

Уникално дразнещ коментар. Питаш автора реторично, а след това пишеш най-голямата простотия, която може да измислиш!!

КАКВА ДА ГО .... ПЪРВА ЧАСТ НА КОЕ ПЪРВЕНСТВО, като са минали 2 кръга??????????????????????????? Много си прост, честно.

Иначе е време за майсторски прогнози:
България - Не знам но предполагам Левски или Ботев. Те парите при двата отбора от едно място текат.
Англия - Ман Ю. Миналата година смачкаха всички. Тази ще има инерция.
Германия - Байерн М. Пак инерция от миналата година.
Испания - Барселона. Сега е тяхното време. След няколко години ще се обърнат нещата и Реал ще е хегемон.
Италия - Юве. И тук е тяхното време. В тези първенства на ЮГ от Алпите има традиции шампионите да правят дълги серии.
Франция - Вероятно ПСЖ но може и друг да посегне. Френска му работа.
Белгия - Андерлехт, ТЪВРДО. Нямат конкуренция
Холандия - Аякс. Събраха отличен отбор и най-вече го сработиха
Португалия - Бенфика. Изпуснаха толкова много този сезон, че ще има голям хъс за следващият
Гърция - Олимпиакос на 95%. Оставам едни скромни 5% за ПАОК.
Дания - Мидтиланд. Много добър старт но по-важното е, че той е продължение на отличния финал от миналата година.
Македониия - Вардар или Металург в повторение на последните два сезона ще спорят за титлата. НЕ изключвам и изненади.
Полша - Легия на 100%
Румъния - Стяуа. Миналия сезон се качи на върха безапелационно и едва ли ще я бутнат и този
Сърбия - Времето на Партизан отмина. Да живее Звезда. Гробарите продадоха играч и взеха ............ Джемба-Джемба, и Crasy Forest ги очука.

ШЛ - дано да е ...................................................... Челси пак. А дано ама на дали.
ЛЕ - ЦСКА М или СПАРТАК М но ще стискам палци на БОТЕВ П до последно.

А НА СП - БЪЛГАРИЯ ( време е вече )

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 04 авг 2013 13:31

Gretna написа:
motg написа:Автора, разбиваш с твоите прогнози, ако уцелиш 1 шампион, пускай веднага тото :mrgreen: :mrgreen:
Не могат да се дават прогнози на база представянето в контроли, прогноза за шампионската лига пък е пълен абсурд.
Като потенциал Байерн и Барса изпъкват над останалите, но има още много време за сработване.

България- Литекс, Лудогорец или Ботев, другите просто са много назад в тази първа част от първенството.

Уникално дразнещ коментар. Питаш автора реторично, а след това пишеш най-голямата простотия, която може да измислиш!!

КАКВА ДА ГО .... ПЪРВА ЧАСТ НА КОЕ ПЪРВЕНСТВО, като са минали 2 кръга??????????????????????????? Много си прост, честно.

Иначе е време за майсторски прогнози:
България - Не знам но предполагам Левски или Ботев. Те парите при двата отбора от едно място текат.
Англия - Ман Ю. Миналата година смачкаха всички. Тази ще има инерция.
Германия - Байерн М. Пак инерция от миналата година.
Испания - Барселона. Сега е тяхното време. След няколко години ще се обърнат нещата и Реал ще е хегемон.
Италия - Юве. И тук е тяхното време. В тези първенства на ЮГ от Алпите има традиции шампионите да правят дълги серии.
Франция - Вероятно ПСЖ но може и друг да посегне. Френска му работа.
Белгия - Андерлехт, ТЪВРДО. Нямат конкуренция
Холандия - Аякс. Събраха отличен отбор и най-вече го сработиха
Португалия - Бенфика. Изпуснаха толкова много този сезон, че ще има голям хъс за следващият
Гърция - Олимпиакос на 95%. Оставам едни скромни 5% за ПАОК.
Дания - Мидтиланд. Много добър старт но по-важното е, че той е продължение на отличния финал от миналата година.
Македониия - Вардар или Металург в повторение на последните два сезона ще спорят за титлата. НЕ изключвам и изненади.
Полша - Легия на 100%
Румъния - Стяуа. Миналия сезон се качи на върха безапелационно и едва ли ще я бутнат и този
Сърбия - Времето на Партизан отмина. Да живее Звезда. Гробарите продадоха играч и взеха ............ Джемба-Джемба, и Crasy Forest ги очука.

ШЛ - дано да е ...................................................... Челси пак. А дано ама на дали.
ЛЕ - ЦСКА М или СПАРТАК М но ще стискам палци на БОТЕВ П до последно.

А НА СП - БЪЛГАРИЯ ( време е вече )

Дядка, пий си хапчетата. Нервите не са полезни.
Дадох прогноза за България, защото само нашето първенство започна и вече минаха 3 кръга.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 авг 2013 13:33

Питам аз през тоз сезон кой ще стане шампион.Сигурен съм моят тим.Той е трудно победим.Оставам останалото да предскаже Нострадамус.По времето на бесите е имало футбол ,защо и древният пророк да не е писал нещо за сезон 2013-214г и да предскаже кои ще са новите шампиони в Европа от два-три контролни мача.Впрочем ,защо ми изтрихте коментара който беше първи.Нещо нецензурно ли видяхте в ,,успешен трансфер в съседен крачол'' кой ще стане шампион в Испания или Франция примерно.

Върни се в “Футбол - Свят”