Зенит атакува финала на Шампионската лига с Хълк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Зенит атакува финала на Шампионската лига с Хълк

Мнениеот joring » 04 сеп 2012 09:20

dxl написа:... И преди хейтърите да ме нападнат: "Челси/Сити са топ отбор, винаги ще продължи да е такъв щом имат вече тия играчи" ще ги помоля да гледат реално на нещата.

Явно и ти следиш футбола от последните няколко години и не знаеш, че Челси си беше топ отбор преди да дойде Абрамович?
Вярно не се бореха за титлата всяка година, но и този ден щеше да дойде, просто парите на руснака помогнаха всичко да стане много по-бързо. Не е случайно, че в ерата на Висшата Лига билетите на Стамфорд Бридж винаги са най-скъпите, Челси винаги са си имали финансова мощ да си купят 1-2 топ играчи на сезон и са го правили преди Абрамович. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 сеп 2012 09:43

Руският шампион Зенит (Санкт Петербург) удари в земята всички европейски грандове. Само в рамките на 2 часа шефовете на Зенит платиха 90 милиона евро (!!!) за двама футболисти.

След като си стиснаха ръцете с Порто за правата на нападателя Хълк (трансфер на стойност около 50 милиона евро), руснаците взеха още една звезда от португалската футболна лига. Става въпрос за плеймейкъра на Бенфика и белгийския национален отбор Аксел Витцел.

Според информация на сайта Sports.ru, Зенит ще плати за Витцел 40 милиона евро. Самият футболист пък избра да играе с фланелката с №28.

По-рано през сезона полузащитникът бе желан от Жозе Моуриньо в Реал Мадрид, но Кралския клуб така и не успя да изкара желаната от Бенфика сума. Нещо, което явно не е проблем за Зенит.

Така старши-треньорът на Зенит Лучано Спалети ще има за задача не само да се представи достойно в Шампионската лига, но и да прескочи груповата фаза.

Браво на Зенит и Хълк и Витцел са уникални играчи. На мен лично белгиеца ми е любимец, това е футболист
който си играе на няколко позиции на супер ниво. Зенит имат и други страхотни играчи вкл. цялата халфофа линия
на нац. отбор на Русия. Относно забележката че не можело така аз лично не виждам проблем щом Сити,Челси,ПСЖ,Реал
Барса и т.н.т. харчат като луди защо Зенит да не може ? Та Ливърпуул преди сезон изхарчиха 100 млн. Е за няколко
изкл. посредстени играчи. Да припомням ли колко пари даде Реал М за доста спорен (за мен посредствен) футболист
като Ф.Коентрао -> 30 млн. Е !!! Защо Витцел който ако застане на бека (може го) ще е с пъти по-добър от
Коентрао да не струва 40 млн. и защо пък Зенит да не ги платят ?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 сеп 2012 09:54

Чак за финал едва ли ще се преборят (Витцел и Хълк все пак не са достатъчни да направят Зенит по-силен от водещите английски и испански отбори), но групата я минават без проблеми (дори преди покупката на тези двама смятах, че руснаците ще завършат първи в нея) и нищо чудно да достигнат поне до 1/4-финал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 04 сеп 2012 10:02

:roll:
Последна промяна от Shtuka на 04 сеп 2012 10:28, променено общо 1 път.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 04 сеп 2012 10:03

joring написа:
dxl написа:... И преди хейтърите да ме нападнат: "Челси/Сити са топ отбор, винаги ще продължи да е такъв щом имат вече тия играчи" ще ги помоля да гледат реално на нещата.

Явно и ти следиш футбола от последните няколко години и не знаеш, че Челси си беше топ отбор преди да дойде Абрамович?
Вярно не се бореха за титлата всяка година, но и този ден щеше да дойде, просто парите на руснака помогнаха всичко да стане много по-бързо. Не е случайно, че в ерата на Висшата Лига билетите на Стамфорд Бридж винаги са най-скъпите, Челси винаги са си имали финансова мощ да си купят 1-2 топ играчи на сезон и са го правили преди Абрамович. ;)

Как ще са били топ отбор Челсито винаги?!Възходът им почна в средата на 90-те години на миналия век!Преди това имат една титла на Англия 1955-та година,Шампиони са на Втора Дивизия 1984 и '89 ;) ,купа на лигата '65-та,купа на Англия '70 и може би най-големия им успех спечелването на Купата на купите(да турнира който беше премахнат преди няколко години, в който участват носителите на национални купи) през 1971година...ами мога да ти кажа,че отбори като Престън Норт Енд и Хъдърсфийлд имат повече титли в Англия по това време,така че защото Челси са ти любим отбор незначи,че винаги са били топ отбор в Англия,напротив винаги са били второстепенен асансьорен лондонски отбор,и винаги след тези на Арсенал и Тотнъм...
Колкото до темата мисля,че Зенит се опитват да достигнат големите в Европа и този трансфер е крачка напред в тази посока,колкото до Аксел,не съм убеден в неговите възможности,но е млад и може да изненада!
Последна промяна от Shtuka на 04 сеп 2012 10:29, променено общо 2 пъти.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 сеп 2012 10:04

Зенит е любимият ми руски отбор. Много ми се иска, а и съм сигурен че ще се случи в следващите няколко години Зенит да атакува европейския връх и като цяло руските отбори да настигнат по класа и текущи успехи в ЕКТ англичани, германци, италианци и испанци.
Относно трансфера. Аз съм много скептичен спрямо бразилските футболисти, не може да се разчита на тях в дългосрочен план, не показват постоянство, с кофти характер са. Хълк специално през последните години показа добри неща, дано бързо се адаптира към новия си отбор и да е от помощ за успехите на Зенит, особено в Европа, защото и без него с вътрешното първенство едва ли щяха да имат проблеми.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 04 сеп 2012 10:10

doktora25 написа:Зенит е любимият ми руски отбор. Много ми се иска, а и съм сигурен че ще се случи в следващите няколко години Зенит да атакува европейския връх и като цяло руските отбори да настигнат по класа и текущи успехи в ЕКТ англичани, германци, италианци и испанци.
Относно трансфера. Аз съм много скептичен спрямо бразилските футболисти, не може да се разчита на тях в дългосрочен план, не показват постоянство, с кофти характер са. Хълк специално през последните години показа добри неща, дано бързо се адаптира към новия си отбор и да е от помощ за успехите на Зенит, особено в Европа, защото и без него с вътрешното първенство едва ли щяха да имат проблеми.

Бил е три години в Япония,дано да е попил повече от тези хора...иначе си прав,повечето бразилчета са от бедни семейства и имат навика да се самозабравят като ги застигне славата и парите :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2012 10:22

Щом имат пари, да купуват. Не съм толкова убеден, че ще са първи в групата си. Все пак там е "Милан", който май се пропуска. Това не е случаен отбор за разлика от еднодневки като "Зенит".
Сработката на новите играчи не става веднага. Винаги е необходимо време. Според мен "Зенит" ще поиграят още една година в Лига "Европа". Засега там имат заслужено място.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Bolt Thrower
Контакти:

Мнениеот Bolt Thrower » 04 сеп 2012 10:24

Зенит буквално са си пръснали парите за Хълк и Аксел (най-вече за този).

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 04 сеп 2012 10:29

Shtuka написа:
joring написа:Явно и ти следиш футбола от последните няколко години и не знаеш, че Челси си беше топ отбор преди да дойде Абрамович?

Как ще са били топ отбор Челсито винаги?!Възходът им почна в средата на 90-те години на миналия век!

Май не обичаме да четем?
Къде съм написал, че Челси винаги са били топ отбор? За възхода им мисля, че точно съм написал, че говоря за Висшата лига!
Написах, че вече си бяха топ отбор и преди Абрамович, като успехите им така или иначе щяха да дойдат, но парите на руснака помогнаха това да стане много по-бързо. Челси вече си бяха изградили статут на отбор от топ 4, имаха(и все още имат) добра школа и както написах не им представляваше проблем да си купят по 1-2 добри играча на сезон.
И не, не съм от Челси, от Арсенал съм, но това не означава, че не може да следя и други отбори.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”