Шампион на Холандия почва тренировки с Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампион на Холандия почва тренировки с Левски
Не виждам връзка на последните две мнения с темата. Колкото до лекето вратар, напълно убеден съм, че в момента това е най-добрия български вратар.
tprodanov написа:Не виждам връзка на последните две мнения с темата. Колкото до лекето вратар, напълно убеден съм, че в момента това е най-добрия български вратар.
Нали си поддържа формата за националния?Като играе,веднъж на пет месеца,все някак трябва да си поддържа формата.
Само не знам,кое му е най-доброто на Ники Татьовото,ама не ми обяснявай.Уважавам ти мнението,но...няма как да се съглася.
Само Черно море.
Знаеш ли, помня го още като беше 15 годишен дришльо. Няма цял живот да бъде леке, футбола го има в него, и честно казано, не вярвам да си провали шанса.
Нямам нищо против да си поддържа формата, заглавието на статията ме подразни...
tprodanov написа:Знаеш ли, помня го още като беше 15 годишен дришльо. Няма цял живот да бъде леке, футбола го има в него, и честно казано, не вярвам да си провали шанса.
Напълно съгласен.Наистина,има футбол в него...ама докато спре,да се прави на леке и се докаже като вратар...дотогава,болшинството ще са срещу него.Баща му на неговите години,беше несменяем в Левски-Спартак(тогава) и националния,а Ники Михайлов с нищо не защитава претенциите си и с нищо не се е доказал.
Само Черно море.
Влизайки в сайта на гонг не знам какво очаквате... За първи път от много време насам, "юнак" минал през Левски става шампион някъде - Е КАК НЯМА ДА ГО ОТРАЗЯТ. Тук иде реч за елемантарно избиване на комплекс за малоценност. Не се получи с Гошо Христов, не се получи с Митко Иванков, а ДРУГИ НЯМА. Та в тази връзка аз лично не виждам нищо ново и неочаквано. По-скоро би ме озадачила обратна реакция, но като предвидим и шаблонен сайт не ме опровергаха, аз даже не съм се пробвал да отворя това заглавие...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Captain Stottlemeyer
viroglav написа:... А може и за шофьор на клубния автобус да са го взели , все пак е син на легендарния вратар на европейския гранд Рединг ...
Този вратар случайно беше и капитан на четвъртите в света през 1994 год., жалък, злонамерен и комплексиран дрисльо!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ