_RoKi_ написа:Alex написа:optimistik написа:10 човека - 10 мнения,а когато стане дума за национално достойнство-мнения няма,колко са верни думите на Пайсий Хилендарски : "О неразумний Юроде,поради що се срамиш да се наречеш болгарин..."Ето затова в далечния запад казват,че България е в Румъния и то не е от незнание,а защото открай време в ливадата България високите класове им махат главите,като на Левски,Ботев и Стамболов,продадени от своите и обичани от чуждите.срам ме и ми е жал за вас

+1
и кво всички се дразнят, че бербо бил на високо??? трябва да се дразним, че останалите са на ниско - вярно по-лесното на първо четене е да свалим "високите", хем са малко, хем не се морим... ама в края на месеца 300 евро заплата... стойте си "на ниско" и гледайте с презрение тези, които са постигнали нещо
п.с. никой не обели и дума за това, което Бербатов прави всеки път като си дойде в България...
Алекс,това си е твое мнение,че не можем ние,в това число и аз,феновете,които не харесваме Бербо,да го харесаме заради нивото му на игра.Лично за мен,мога да твърдя,че си в пълна заблуда,както някои са в заблуда,че феновете на Левски мразят Бербо,щото бил от ЦСКА

Въпрос на разбиране и вкус

Да не харесваш Бербо е едно (аз не харесвах Бекъм, а за Роналдо да не говоря) - всеки си има мнение...
Обаче има някакви хора, които си вярват, че са журналисти, чиято омраза не мога да разбера. Те не пишат, че е изиграл слаб мач или нещо подобно, а някакви поидигравателни и иронични коментари. (как живеел, как се държал, кое списание пишело, че е вампир (тук счупиха тъпомера), колко на високо бил , колко се е самозабравил и т.н.)... и жалкото е, че това не е само за Бербо, а много от българите така си живеят - салатата, ракийката, кебебчетата и подигравки... с това се изчерпва живота им - не само не помагат, но и пречат.