Сър Алекс е най-добрият треньор в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Сър Алекс е най-добрият треньор в историята

Мнениеот _RoKi_ » 20 яну 2010 20:03

Феновете,които не симпатизират на МЮ веднага скочиха и почнаха да ръсят обиди...Ами заслужено е хора,кой треньор през целия ХХ век е ръководил отбор от ранга на МЮ и е правил така,че отборът му винаги да е,ако не в ТОП форма,то поне в много добра...Как мислите,лесно ли е толкова години да спечелиш 2-3 пъти КЕШ,около 10 пъти Висшата лига и отделно Суперкупи на Европа и Англия,ФА Къп и Карлинг Къп...

Глупости! Отмар Фитцфелд, Удо Латек или Джовани Трапатони имат далеч повече и по сериозни успехи от селския в клубния футбол. Тази статия си е поредната самозаблуда за величието на НЕгражданите ;)
И те са големи имена,и те са постигнали много,но на фона на САФ отстъпват 8-)

А освен глупавото заглавие,за мен Хитцфелд е по-добър от него,ако се гледа откъм треньорски умения,а не успехи ;)
Е,добре...Ако имаш умения като тренер,как така няма да имаш успехи и постижения,някак си не се връзва

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 20 яну 2010 21:11

Еми как да ти го обясня.Манчестър Юнайтед е един от най-високобюджетните отбори в света и не е проблем да си позволи класни играчи .. Друг стой въпросът за финансите в Бундеслигата.Да не говорим и за разликата в нивото на двете първенства .. А и Хитцфелд докара най-качествените чужденци на Олимпащадион,взимайки се впредвид,че рядко някоя световна звезда се появява на терените в Германия и там главно се залага на местни играчи .. Това ми е обяснението.Фъргюсън е постигнал много,но с голяма доза късмет и голямо количество на вложени пари.
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 яну 2010 21:40

Yanev написа:Еми как да ти го обясня.Манчестър Юнайтед е един от най-високобюджетните отбори в света и не е проблем да си позволи класни играчи .. Друг стой въпросът за финансите в Бундеслигата.Да не говорим и за разликата в нивото на двете първенства .. А и Хитцфелд докара най-качествените чужденци на Олимпащадион,взимайки се впредвид,че рядко някоя световна звезда се появява на терените в Германия и там главно се залага на местни играчи .. Това ми е обяснението.Фъргюсън е постигнал много,но с голяма доза късмет и голямо количество на вложени пари.

Да не забравяме,че Хитцфелд спечели Шампионската лига с отбор като Борусия Дортмунд,което е уникално постижение.А късметът на Манчестър Юнайтед е всяка година,особено в последните минути,когато вкарат след корнер,като преди това през целия мач само са блъскали топката :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 яну 2010 22:58

acmilan написа:
Yanev написа:Еми как да ти го обясня.Манчестър Юнайтед е един от най-високобюджетните отбори в света и не е проблем да си позволи класни играчи .. Друг стой въпросът за финансите в Бундеслигата.Да не говорим и за разликата в нивото на двете първенства .. А и Хитцфелд докара най-качествените чужденци на Олимпащадион,взимайки се впредвид,че рядко някоя световна звезда се появява на терените в Германия и там главно се залага на местни играчи .. Това ми е обяснението.Фъргюсън е постигнал много,но с голяма доза късмет и голямо количество на вложени пари.

Да не забравяме,че Хитцфелд спечели Шампионската лига с отбор като Борусия Дортмунд,което е уникално постижение.А късметът на Манчестър Юнайтед е всяка година,особено в последните минути,когато вкарат след корнер,като преди това през целия мач само са блъскали топката :lol:
Ми те и Челси блъскаха топката на 1/2 миналия сезон в ШЛ,ама за малко да успеят...Блъскане или не,гледат се головете,пък ако ще само в тъча да ги пращаш...Късмет,късмет ама без класа и майсторлък не става

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 21 яну 2010 01:05

Не искам да споря за финансите, но когато споменаваш Байерн ги разделяй от Бундеслигата.Защото Байерн пръскат пари!Ще ти направя паралел :
Марио Гомес - 26 000 000 Димитър Бербатов - 35 000 000
Ариен Робен - 22 000 000 Антонио Валенсия - 15 000 000
(данните са от transfermarkt.de, който се води за осведомен и правдоподобен сайт)
Не се различават много като цена според мен.
Да не споменаваме, че парите на Юнайтед са акомулирани от самият клуб, също като при Байерн, не е дошъл някой да налее пари (като шейх, руски олигарх) и да изкупи всичко читаво.
В класацията на ФИФА за отбор на столетието Манчестър Юнайтед заема 2ро място, след Реал Мадрид, но тъй като Реал нямат треньор легенда, мисля че е заслужено един човек, който е работил 20 години в един клуб и заедно с ръководството го е издигнал до най-високото ниво, е заслужил да бъде удостоен с този приз.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 яну 2010 01:35

Да допълня,че след подобно измислено американско призвание на хора,които малко разбират от футбол, още повече ще се засили антипатията към Маню у мен. Дано само не стигне дотам,че да съм за Милан в предстоящия дуел на слабаците от ШЛ. Бербо направи ОГРОМНА грешка, че не отиде в Реал. Да се маха в края на сезона от тоя грозен град и да си помисли - Мюнхен или Торино ;) На САФ му пожелавам да е жив и здрав

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 яну 2010 10:00

Сър Алекс ако е най-добрия треньор аз съм космонавт...той освен да реве срещу съдиите, да дъвче дъфка и да проваля кариерата на някои от играчите си друго не може :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 яну 2010 10:27

Бижутера написа:Сър Алекс ако е най-добрия треньор аз съм космонавт...той освен да реве срещу съдиите, да дъвче дъфка и да проваля кариерата на някои от играчите си друго не може :!:
Еми явно си :lol: :lol: 8-) :mrgreen: Ти като не искаш да му видиш другите страни,а само това,че реве е дъвче сакъз вече си е твое решение...Но стига си гледал само темперамента,виж му качествата

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 яну 2010 11:47

unist_gp написа:Да допълня,че след подобно измислено американско призвание на хора,които малко разбират от футбол, още повече ще се засили антипатията към Маню у мен. Дано само не стигне дотам,че да съм за Милан в предстоящия дуел на слабаците от ШЛ. Бербо направи ОГРОМНА грешка, че не отиде в Реал. Да се маха в края на сезона от тоя грозен град и да си помисли - Мюнхен или Торино ;) На САФ му пожелавам да е жив и здрав

Колега,наистина не си в час по темата Милан.Да кажеш,че този велик клуб са слабаци трябва да си много умопомрачен!Там са играли едни от най-великите футболисти,всеки,стъпил на Сан Сиро остава завинаги част от семейството на Милан.Както ти написах и в друга тема-не ти отива да говориш такива глупости.А и без да съм фен на Манчестър Юнайтед,в действителност,въпреки огромния си късмет,сър Алекс Фъргюсън е без аналог в историята на футбола.Може би ако беше постигнал успехи и на национално ниво,щеше да е безспорен номер едно за всички времена.Така или иначе в топ 3 са той,Джовани Трапатони и Фабио Капело,според мен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 яну 2010 13:21

АЦеМилан, нали сме си говорили по този въпрос.... Милан бяха силни със Саки
Гали,Барези,Малдини,Коломбо,Костакурта,Донадони,Рийкард,Гулит,ВанБатсен,Анчелоти.... тогава бяха без грешка. После станаха зле, почна всеки да ги бие, Юве ги размаза със 6-0 в Милано..... Играта на отбора след Саки е друга, като за отбиване на номер, с едно изключение финалът в Атина срещу циганите, евала за което. Този сезон са още по-слаби, Леонардо е много слаб тренер. Затова определям мачът Маню-Милан за двубой на слабаците. Ама не го вземай лично,не е само Милан в тази ситуация. Юве,Реал и Ливърпул в момента са разбира се не слаби,а трагични. Тъй че може и по зле ;)

Върни се в “Футбол - Свят”