Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 19:26

diplomat написа:
1palq4o1 написа:че в Южна Африка заради техните първобитни вувузели не можеше да се чуе аПсолютно нищо-това също може да се приеме като обида ( според твоята теза за расизъм ) срещу всички НЕсвикнали с тази какафония ( НЕчерни ) футболисти, че и фенове на стадиона и пред телевизорите?!?

Ти наистина ли си толкова тъп? :shock: Вувузелите били расистки... :lol: :lol: Гледам и не вярвам на ушите си - предполагам и голямата жега е била расистка. И да те питам - парите, направени от империалистите, използвайки ресурсите на ЮАР, расистки ли са? Диамантите, златото, нефтът - расистки ли са? :?:

Бахти плиткоумното мислене имате... :roll: Направо да се закриват всички турнири и всеки да си стои в коптора.

Не знам дали съм тъп аз или ти!
Казвам ти, че тия първобитни вувузели са обида за слуха на нормалните хора, за треньорите на НЕчерните отбори-нито могат да се концентрират, нито могат да дадат наставления на футболистите си!
А ти си човека, който слага равенство между обидата и расизма ( по-горе ти обясниха разликата между обида и расизъм, ама трябва освен да се чете, и да се мисли ), та само следвам твоята логика-обида=расизъм.
И сега, ако не ме разбереш, ще трябва да ти демонстрирам с пластелин!

"...Направо да се закриват всички турнири и всеки да си стои в коптора..."

Не просто маймуните трябва да станат хора, ако искат да ги приемат като равни ( давам ти още един, пресен пример за негодността на негрите да си управляват собствения живот-Детройт...)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 19:31

sin4ec написа:Нига, нига, ой-ой-ой! :mrgreen:
Мама, мама, смотри-обезьяна!
Да я не обезьяна-я прожил в Африке и поетому я человек черньIй...
Мама, мама-она говорящая! :mrgreen:

Знам, че поне ти ще ми дадеш аргументиран отговор - как очакваш да се проведе адекватно Световно в Русия? :?: Само белите ли имаме право да играем футбол на професионално ниво? И с какво са заслужили такова отношение футболисти като Дрогба, които благодарение на футболната си кариера са предоставили едно ново бъдеще на огромните си семейства в Африка?

Футболът за мен е един уникален спорт, който събира и сплотява различни хора от света, и ни кара да забравяме проблемите си в битов или културен аспект. След като Русия е безгласна буква на футболната сцена в световно ниво, няма как да се позволи тя да опорочи традициите на турнира.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 19:35

1palq4o1 написа:Не знам дали съм тъп аз или ти!
Казвам ти, че тия първобитни вувузели са обида за слуха на нормалните хора, за треньорите на НЕчерните отбори-нито могат да се концентрират, нито могат да дадат наставления на футболистите си!
А ти си човека, който слага равенство между обидата и расизма ( по-горе ти обясниха разликата между обида и расизъм, ама трябва освен да се чете, и да се мисли ), та само следвам твоята логика-обида=расизъм.

Не просто маймуните трябва да станат хора, ако искат да ги приемат като равни ( давам ти още един, пресен пример за негодността на негрите да си управляват собствения живот-Детройт...)

Има 1000 начини да обидиш човек, но когато намесиш цвета и расата, това означава че си предубеден към дадената група. Едно е да го наречеш "педал, копеле, кучи син" и т.н., друго е да кажеш "мръсна чернилка, шибана маймуна", да се издават маймунски звуци или да се хвърлят банани по футболистите.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 19:40

diplomat написа:
sin4ec написа:Нига, нига, ой-ой-ой! :mrgreen:
Мама, мама, смотри-обезьяна!
Да я не обезьяна-я прожил в Африке и поетому я человек черньIй...
Мама, мама-она говорящая! :mrgreen:

Знам, че поне ти ще ми дадеш аргументиран отговор - как очакваш да се проведе адекватно Световно в Русия? :?: Само белите ли имаме право да играем футбол на професионално ниво? И с какво са заслужили такова отношение футболисти като Дрогба, които благодарение на футболната си кариера са предоставили едно ново бъдеще на огромните си семейства в Африка?

Футболът за мен е един уникален спорт, който събира и сплотява различни хора от света, и ни кара да забравяме проблемите си в битов или културен аспект. След като Русия е безгласна буква на футболната сцена в световно ниво, няма как да се позволи тя да опорочи традициите на турнира.

Пак ти казвам-това което си написал и съм подчертал го правим ние, белите!!!Но това нещо липсва в обратната посока-КЪМ нас, Белите!!!
Примери
1-малък град в Германия срещу Страсбург, група черни имигранти започват да целят с камъни бели момичета с униформи на училището им защото според тях били с много къси поли ( до коляното )
2-онзи ден в Амстердам ( лично изживяване в петък привечер ) черна маймуна върви и се блъска в хората по улиците ( включително и в мен ) и никой нищо не му казва от страх да не го обвинят в расизъм-ти ми кажи това нормално ли е или не!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 19:42

diplomat написа:
1palq4o1 написа:Не знам дали съм тъп аз или ти!

Има 1000 начини да обидиш човек, но когато намесиш цвета и расата, това означава че си предубеден към дадената група. Едно е да го наречеш "педал, копеле, кучи син" и т.н., друго е да кажеш "мръсна чернилка, шибана маймуна", да се издават маймунски звуци или да се хвърлят банани по футболистите.

Що? Педалите, копелетата и кучите синове не са ли групи? :lol:
Нещо тук изпусна въздуха.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 сеп 2015 19:43

1palq4o1 написа:
мили написа:Някои индивиди са свикнали да не търпят различните от себе си. Най-лошото, това вече им е влязло в кръвта.
Тези индивиди преобладават в някои нации. Срамна работа, държавата да не прави нищо срещу такива :oops:

Да!!!
И мога да ти гарантирам, че по-големи расисти от негрите няма, не е имало и няма да има!!!
За съжаление тази толерастия и криво разбрана цивилизация ще струват скъпо както на бялата раса, тага и на различните мангусти-като няма от къде да смучат ще се наложи да работят, а те не стават за нищо, ако яма над тях някой бял с камшик в ръка за да ги вкарва в правия път!
Справка-Южна Африка преди години ( 25 да речем ) и сега.

Nали ти е ясно,че великия бел човек ако не беше тръгнал да колонизира Африка нямаше да се достига до това в Южна Африка да се борят с расизма.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 сеп 2015 19:43

Педал не е ли пак вид расизам :) . Нали трябва да сме толерантни и с тях :?:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 сеп 2015 19:44

analizatora написа:Много точен анализ, с който съм съгласен на 100%. Именно и аз това се опитвам да обясня на хората, които проповядват за права, привилегии и толерaнтност към чернокожите и основният въпрос в спора , който възниква е - дали черните, когато те станат мнозинство, ще са така толерантни към нас, както ние в момента сме толерантни към тях след 50 години?
Другият проблем в случая е , че постоянно ни вменяват чувство за вина на нас белите, как не трябва да сме расисти, но никога не се говори за обратния расизъм от страна на черните към белите, който е в много по-големи размери. Това за мен е двоен стандарт!

Имаше една видео игра - "нокаутирай белия". Мисля, че не бъркам името, но в този смисъл е. Тази игра се прехвърли и в реалността. Чернокожи нападаха бели и се опитваха да ги нокаутират с един удар. Имаше клипове в нета, сега не знам дали още ги има.
Имаше смъртни случаи. Колко човека знаят за това ? Медиите обърнаха ли сериозно внимание на това и коментираха ли расизма на чернокожите към белите ? Колко дълго коментираха този проблем, въобще направиха ли го ?
Сега си представете, че играта беше - нокаутирай чернокожия. Медиите щяха да вдигнат света във въздуха от рев, да обясняват какви расисти сме, какви зверове и т.н. Това щеше да е новина във всяка телевизия, във всяко предаване и щяха да го коментират през 5 минути.
Този двоен стандарт не само, че дразни, но е и много опасен.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 19:44

Само в Русия ли има расизъм, английските фенове на Челси какво направиха във Франция, а банана по Алвеш? :lol:
Айде стига глупости...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 19:46

ШопО е казАл:
"Най-мразим расизмо и негърите!"
За други групи - червена точка. :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”